2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bebeği emeklemeye çok alışmış, az ayakta dursun diye tutunca hemen yere çöküp emeklemek isteyen bebeği olan var mı? Sıralıyor ama yürümekte gözü yok. 8 aylıkken emeklemeye başladı. O zamana kadar ayakta durcam diye çivi gibi yapardı bacaklarını oturmak istemezdi zor oturturdum şimdi tam tersi oldu. Vakti vardır ama iyice de emeklemeye bağlanmasın ya. 23 eylül doğumlu bu arada.
Benim oğlum da böyle. Mobilize oldu ya artık yürümek falan değil derdi. Benzer davranış gösteren çocuklar biliyorum. 13. ayda yürümüşler. Bence hiç kafana takma. Ne zaman hazır hissederse o zaman yürüsünler.
Gecede yapıyor acaba gizli reflüsü falan mu var diye düşündüm ya sizin uykular düzeldi mi ? Ben artık huni tabak duruma geldim gğndüz sürekli mız mız gece zaten uyku yok
Asla düzelmedi. Birinin bizde de durum aynı demesi bence bunu yaşayan insana iyi geliyor. Doğdu doğalı uyumuyor benim çocuğum. Gündüz uykuları bile hala yarım saat. 1 saate Uzatabilirsem şanslıyım. Geceler hala kötü. 11 den sonra 5-6 dan az uyanmıyorum hala. Bazen bu sayı iki katına çıkıyor. 7.30 da uyuyor ama derin uykuya geçemiyor. 7.30 dan 11 e kadar da bir 5-6 kez uyanıyor.

Bu arada ben de reflü olabilir mi acaba diye artık akşam öğününü 1,5 saat önce yapıyorum. Ama gece boyunca emiyo yani reflü varsa enme de sorun. 🤷🏻‍♀️

Ben onu bilmiyorum canım aylık kilo alımına bakıyor doktorum ordan anlıyor normalde kilosu iyi benimkininde ama o ay 250 gram az diyor ek gıda iyi gitmemiş diyor ne alakaysa🤕

Eklentiler

• Screenshot_20250811-205348_ChatGPT.webp
    Screenshot_20250811-205348_ChatGPT.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 9
Back
X