- 18 Haziran 2021
- 2.084
- 1.029
- 83
Anka 2 nasıl bnde ondan düşünüyorum rahat mıVicco Riga ve Anka 2 aldım ben. Tombis ayaklılar için çok iyi diğerleri kapanmadı bizde.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anka 2 nasıl bnde ondan düşünüyorum rahat mıVicco Riga ve Anka 2 aldım ben. Tombis ayaklılar için çok iyi diğerleri kapanmadı bizde.
Ben diğer ay alacağım ihtiyaca göre canımSonbahar kış alışverişi yaptınız mı kızlar bizim hepsi yazlıkti şimdi dolabı yenileyecegiz mecbur erken mi olur şimdi alsam yoksa alıp yıkayıp ütülesem hazır mı olsa
Rahat çok hafif yürürken hiç zorlanmıyor, çıkarmaya çalışmıyor filan belli ki rahatsız değil :)Anka 2 nasıl bnde ondan düşünüyorum rahat mı
Bizim hiçbir şeyimiz yok mevsimlik ceket yelek alt üst takım külotlu çorap vs çok şey almm gerekiyorBen diğer ay alacağım ihtiyaca göre canım
aa işte tam oluyor ne güzel
Gitmemek daha iyi bir çözüm sanki. Sen yokken babası sevdirsin gözün görmeyince rahat edersin.Kayınvalidesine sinir olmayan var mı ya biraz önce geldim oradan zaten aram açık fazla muhattap olmuyorum onunla eşim için gidiyorum yanına birde çocuğumu sevmeye çalışıyor bana onca söylediği laftan sonra kucağımdan almaya çalışti vermedim ağlar şimdi sonra veririm dedim sonra da sevdirmedim uzaktan ce e falan yaptı o kadar ona da fazla müsade etmedim zaten bebeğim de tabi hoşuna gitti gülüyor falan ona ben kötüysem benim doğurduğum da kötüdür diyorum hep anlatmak istedim burada
Kızım ben olmadan durmaz ve zaten ben göndermem istedikleri gibi hareket ederler kendilerine alıştırirlar sonraGitmemek daha iyi bir çözüm sanki. Sen yokken babası sevdirsin gözün görmeyince rahat edersin.
Kendini rahatlatmaya çalış yoksa hep işkenceye döner. Belki zamanla görüşmeleri daha az sayıya çekersin.Kızım ben olmadan durmaz ve zaten ben göndermem istedikleri gibi hareket ederler kendilerine alıştırirlar sonra2 saat idare edicez artık ama içim içimi yiyor hep ayaklarım geri gidiyor
Önemli olan percentiller eğrisinde hangi ayda nerede olduğu. Eğer bu ay da aynı eğride kaldıysa sizin normaliniz bu olabilir. Takipleri yapan hemşireniz ya da doktorunuz ne dedi bunum için.Kızlar bebeğim 11 aylık erkek. 8035 çıktı kilosu az önce doktordan geldik ateş sebebiyle orda tartınca ögrendik bebeğim zayıf kaldı kilo alması için napabilirim devam sütü falanda denedim ama sevmedi
Haklısın galiba dediğin gibi tam bir işkence bakalım rahat olmayı deneyeceğimKendini rahatlatmaya çalış yoksa hep işkenceye döner. Belki zamanla görüşmeleri daha az sayıya çekersin.
Başka çaresi olsa keşke ancak paket halinde geliyor bunlar koca+ailesiHaklısın galiba dediğin gibi tam bir işkence bakalım rahat olmayı deneyeceğim
Neler yiyor gün içinde muz ceviz yumurta avakado bunlar iyi gelir ama önemli olan sağlıklı olması bana göre şişman bebek istemiyoruz demişti hemşiremiz bize yani belirttiğin kilo ayına göre çok mu zayıf kalmışKızlar bebeğim 11 aylık erkek. 8035 çıktı kilosu az önce doktordan geldik ateş sebebiyle orda tartınca ögrendik bebeğim zayıf kaldı kilo alması için napabilirim devam sütü falanda denedim ama sevmedi
MaalesefBaşka çaresi olsa keşke ancak paket halinde geliyor bunlar koca+ailesi![]()
Biraz minyon gidiyor dedi doktorumuzÖnemli olan percentiller eğrisinde hangi ayda nerede olduğu. Eğer bu ay da aynı eğride kaldıysa sizin normaliniz bu olabilir. Takipleri yapan hemşireniz ya da doktorunuz ne dedi bunum için.
Hergün yumurta sarısı yiyor muz avokado bunlarıda gün içinde bile olsa illa verip yediriyorum ama demekk benim bebiş bu kapasitede biraz minyon gidiyor dedi doktorumuzNeler yiyor gün içinde muz ceviz yumurta avakado bunlar iyi gelir ama önemli olan sağlıklı olması bana göre şişman bebek istemiyoruz demişti hemşiremiz bize yani belirttiğin kilo ayına göre çok mu zayıf kalmış
Çok canımı sıkıyor insanlar biliyorum takmamam lazım ama çok zayıf aa kollar incecik falan üzülüyorum mama versene diyolar neden tıka basa şişireyim çocugumuNeler yiyor gün içinde muz ceviz yumurta avakado bunlar iyi gelir ama önemli olan sağlıklı olması bana göre şişman bebek istemiyoruz demişti hemşiremiz bize yani belirttiğin kilo ayına göre çok mu zayıf kalmış
Zaten verseniz bile mamayı da yemeyecektir bence. Hem mama ve sütün besleyicilik değeri azaldı ek gıdalar daha besleyici hale geldi büyüdükçe bebekler. Küçükken farklıydı. Doktorunuz bir sorun olduğunu düşünmüyorsa takipleriniz normal ise bence endişelenmeyin. Bi noktada iştahları açılacaktır diye düşünüyorum.Çok canımı sıkıyor insanlar biliyorum takmamam lazım ama çok zayıf aa kollar incecik falan üzülüyorum mama versene diyolar neden tıka basa şişireyim çocugumu