• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    255
Bazı doktorlar 9. Ayda bazıları 1 yaşta alıyor. Farklı bir durum yoksa tek defa vermek yeterli olacaktır.

Bizimde öyle 2 gecedir, önceden uyutamayınca ayakta sallıyordum dalıyordu, şimdi yatırdığım an çığlık çığlığa, sadece memede durmak istiyor. Yenidoğan dönemindeki gibi meme uçlarım acıyor artık. Diş diye düşünüyorum ama gelen bir diş de yok sanki, inşallah huy değildir 😅
Kızlar bende uzun süredir gruba bakamıyordum, gece uykuları son haftalarda çok kötü bizim de gece sayamıyorum kaç kere kalkıyor ve sadece meme istiyor başka türlü durmuyor sabaha kadar memede 1 yaşa sayılı günler kaldı bizim de, sizler de de bu durum var mı diye bakmaya gelmiştim, ben de harika haftalar uygulaması var orada 8. Sıçrama da diyor, daha 23 günümüz var bitmesine , hepimizin Allah yardımcısı olsun🥲

Bazı doktorlar 9. Ayda bazıları 1 yaşta alıyor. Farklı bir durum yoksa tek defa vermek yeterli olacaktır.
bizim en son 9. ayda bakılmıştı, 1 yaşta tekrar istemedi. daha önce anemisi vardı açıkçası içime hiç sinmiyor. demiri falan da bıraktırdı. çocuğun rengi pek hoşuma gitmiyor ben yarın doktora götürüp kanına bakmasını isticem. canı acıyacak ama aklıma çok takıldı

Merhaba, bebeğim 6.5 aylık. Oto koltuğu almayı düşünüyorum ama karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz acaba

Besafe aldım ben. Yukarıda kaldığı için etrarı izlemesi kolay oluyor. Sadece dönmüyor o zorlayıcı oluyor koyarken

Maxicosi spinel aldık. Karşılaştırma yapamam pek ama dısarıyo görebiliyor dönüyor hafif yatıyor. Birde testlerde basarı oranı yuksek bir marka.
Çok teşekkür ederim ikinize de bakıcam bunlara da 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Merhaba, bebeğim 6.5 aylık. Oto koltuğu almayı düşünüyorum ama karar veremedim sizler hangisini kullanıyorsunuz acaba
Maxi cosi mica pro 360 aldık. En iyi yatan otokoltuk olduğu için aldık. Uyurken başının düşmemesi önemli. Arabayı ben kullanıyorum. Dışarıyı besafe kadar iyi göremeyebilir ancak dönme ve kızaklı olması benim için artılardan biriudi. Uzun yolculukta kendime çevirip yemek yedirebiliyorum. Çok memnunuz.

Maxi cosi mica pro 360 aldık. En iyi yatan otokoltuk olduğu için aldık. Uyurken başının düşmemesi önemli. Arabayı ben kullanıyorum. Dışarıyı besafe kadar iyi göremeyebilir ancak dönme ve kızaklı olması benim için artılardan biriudi. Uzun yolculukta kendime çevirip yemek yedirebiliyorum. Çok memnunuz.
Ay kız bu çok pahalı 😂😂😂 hayırlı olsun güle güle kullanın

Konuşma konusunda nasılsınız? Kızım canı isterse çok nadir anne diyor onun dışında bir konuşma belirtisi yok bir sorun mu var merak ediyorum.

Konuşma konusunda nasılsınız? Kızım canı isterse çok nadir anne diyor onun dışında bir konuşma belirtisi yok bir sorun mu var merak ediyorum.
Bizimki baba ve dede diyor benim de kafama alkış ve Baybay yapma konusu takıldı alkış ve bay bay yapmıyor sizinkiler ne durumda çok canımı sıktı bu durum

Bizimki baba ve dede diyor benim de kafama alkış ve Baybay yapma konusu takıldı alkış ve bay bay yapmıyor sizinkiler ne durumda çok canımı sıktı bu durum
Canımızı sıkacağımız hiç bir şey yok çok büyük ihtimalle aslında ama engel olamıyoruz bu duruma. İnsta momlar çok etkiliyor insanı. Ben de öyleyim, biliyorum işin alanındayım bir de ama bilinçaltımıza kodlanıyor bir şeyler sürekli istemeden. Bay bayı bir kaç ay önce bir kaç kez yaptı, şimdi oğlum da çok canı isterse çok arada yapıyor. Alkış var ama o da insta momların harika bebelerine göre geç başladı 😀 11. Ayda emeklemeye başladı ve kendine has, çok sevimli, yengeç usulü bir emeklemesi var. Tutamıyoruz şimdi de. Ne çok dert ettim, ne araştırdım aylarca. Sıralamaya şurada 1 hafta olmuştur başlayalı. Baba-dede-gaga gibi babıldamalar çok var ama bilinçli olarak seslenmiyor hala. Oyuncakları kemirmek ve oradan oraya atmak için kullanıyor daha çok 🙂 hep gözü büyük eşyalarda, itsin, çeksin, kapakları açsın, saklansın vs. İsterse sevdiği müzikte, dans eder gibi kendini oynatıyor ama hala parmakla suyunu göstermiyor mesela. Elini kullanıyor daha çok. Kulak-göz öğreteyim diye ne çabalıyorum umurunda değil ama dilini göster deyince gösterdiği oluyor. İsmine de canı istemezse bakmıyor. Eşim bile dalga geçiyor artık, “bak oğlum yoksa annen seni doktora götürür 😂”diye. Bunları da sadece örnek olsun diye yazıyorum. Hepsi harikalar ama günümüz dünyası bizi ve çocuklarımızı şimdiden yarış atı gibi görüp bu sisteme sokmuş bile. Bakmıyorum mümkün olduğunca artık ve daha çok zevk almaya, mutlu olmaya başladım. Umarım an’da kalmayı öğrenebiliriz hepimiz 🙏🏽 ciddi durumlar olursa zaten bariz dikkatimizi çeker diye düşünüyorum, umarım hepsi de hep sağlıklı ve mutlu olsunlar 🙏🏽

Son düzenleme:
Kızlar merhaba bebeği hala gece 5 6 kez uyanan var mı ? Diştendir diyor doktor ama aylarca diş ağrısı mı olur artık çok çok yoruldum işe de başladım

Kızlar merhaba bebeği hala gece 5 6 kez uyanan var mı ? Diştendir diyor doktor ama aylarca diş ağrısı mı olur artık çok çok yoruldum işe de başladım
Benimde hala aynı. Bazen geri uykuya döndürmek yarım saatinden fazlasını alıyor. Sürekli ağlıyor. Sebep desem bir yerde geçmesi lazımdı onlarda yok. Gece boyu sakin uyuyan bir bebek hayallerimizde mi var onu d bilmiyorum.

Benimki uyanıyor doktor emdiği için olduğunu söyledi gece emmesini 1 e düşür demişti yapamadım

Benimki de 10 11 aylıkken bay bay yapıyodu artık yapmıyo. Çoğu şeyi bi dönem yapıp bi dönem bırakıyolar sonra bi bakıyosun kendiliğinden tekrar yapıyo😄 alkışı da bırakmıştı şimdi kendi kendine tekrar yapmaya başladı

Back
X