2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canımsın çok sağol haftaya tabloya gelirim inşallah

Kızlar yarın sabah randevum var, ilk defa kalp atışını duymaya gideceğiz, bana dua edin.. Bugün geçmek bilmiyor adeta.. Bir kayıptan sonra inşallah buraya güzel haberler yazarım.. Dualarınizi eksik etmeyin.. Rabbim hepimizi yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuştursun.. Amin

Anlıyabiliyorum aynı acıları yaşamış biri olarak ama İnşallah bebişinin güzel kalbini duyarsın kuzum, rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin...

İnşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kaç haftalıksın şuan

Kuzum çok güzel haberlerle gel İnşallah

Amin canım benim ☺ korkularimizi bir kenara koyabilsek her şey çok daha güzel olacak ama işte tecrübeler bırakmıyor peşimi
Bende de var hep her gidişimde kalbim ağzımda atıyor Rabbim bu bebeklerimizi sağ salim kucağımıza nasip etsin

Selam kızlar, bugün biraz can sıkıcı şeyler yaşadım, cumartesi gidip kalp atışını duyduk herşey çok iyiyfi bu sabah lahverengi leke geldi hemen progestanımı attım öğleden sonra baktım bordo bir leke daha var hemen hastaneye gittim, çok şükür kalp atışını duydum bebeğimi de gördüm içeride kanama alanı yok dedi doktor ama yine de bunu düşük tehtidi olarak gördü ve istirahat yazdı, ayaklarımı yüksekte tutacak şekilde yatıyorum şuan dua edin ne olur böyle bitsin tekrarı olmasın, açık kırmızıya dönmediği sürece korkma dedi ama işte önceki yaşadıklarımdan dolayı endişeleniyorum , dualarınıza ihtiyacım var

Canım aslında normal bende ilk gebeliğimde nedensiz lekeler geliyodu bende korkarak gitmistim ultrasonda birsey yoktu doktor normal dedi olur öyle değişik lekeler dedi bana ama genede dinlen dedi korkulcak birşey yokk kırmızı gelmediği sürece içini ferah tut kendini fazla yorma yeterli geçmiş olsun progestanı doktor verdi dimi görür görmez hemen ağzıma attım dedinde kahverengi leke olması çok normal bende ilk 3 ay gördüm değişik lekeler

Canım benim hiç korkma, 9 ay boyunca lekelenmesi olmasına rağmen sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdıklarım var, dikkat et yeter.. Sen gönlünü ferah tut.. Rabbim hicbirimizi korktuğumuza uğratmasın.. Biz burada kocaman bir aile olduk, bizi birbirimizden daha iyi anlayan kimse olamaz.. Dualarımız bile sadece kendimiz için değil artık, birbirimiz için dua eden canlarız.. Şu ilk trimesteri atlatsak hepimiz rahat bir nefes alicaz...

sağol canım inşallah

evet evet doktor verdi canım sabah akşam vajinal yoldan alıyorum

Reactions: Jou
Mesirmacunu benıde ekler misin. Yzmıştım ama göremedım listede. Yaş 29 3. Gebelik Sat 19 eylül kesemizi 5 haftada kalp atışını 6+5 de gördüm. (Dün) Bana geç döllenme dedi başına gelen varmı acaba. Normalde benımle aynı satta olanlar kaç haftalık ilkkez başıma geldi merak ediyorum. Benım de içerde kanamam var ve ıdrar yolu enfeksyonu gecırıyorum hem progestan hemde antıbıyetık tetavısı oluyorum .. benım kanamam olduğu halde bana istirahat vermedı aslında ılk ıkı hebelıgımde düşük tehlıkem vardı onlarda bol bol dınlenmiştim bunda düşük tehliken var demedi içerdeki kanama boyutun önemli deil bebek büyüdükçe o kapanıypr dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…