- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.481
Canımsın çok sağolBence hiççç sorun yok. Benden de ilk vajinal baktı kalbi atıyor ama çok net dinletemiyorum dedi, sonra ki kontrol de dinledik elhamdülillah. Yurtdışında teee kaçınca haftada dinliyorlar düşün:) bence senin doktorun kendince bi detayı seninle paylaşmış halbuki bişi yok, ben inanıyorum minnakın çoook sağlıklı
Günaydın canım, Erol tavmergen e gidiyorum alsancakta.Kizlar izmirde olan var mı? Hangi ilçe hangi doktora gidiyorsunuz paylaşır mısınız
İzmir de olsam Mustafa Melih Erkan'a kesin giderdimKizlar izmirde olan var mı? Hangi ilçe hangi doktora gidiyorsunuz paylaşır mısınız
Kızlar yarın sabah randevum var, ilk defa kalp atışını duymaya gideceğiz, bana dua edin.. Bugün geçmek bilmiyor adeta.. Bir kayıptan sonra inşallah buraya güzel haberler yazarım.. Dualarınizi eksik etmeyin.. Rabbim hepimizi yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuştursun.. Amin
İnşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinKızlar yarın sabah randevum var, ilk defa kalp atışını duymaya gideceğiz, bana dua edin.. Bugün geçmek bilmiyor adeta.. Bir kayıptan sonra inşallah buraya güzel haberler yazarım.. Dualarınizi eksik etmeyin.. Rabbim hepimizi yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuştursun.. Amin
Kuzum çok güzel haberlerle gel İnşallahKızlar yarın sabah randevum var, ilk defa kalp atışını duymaya gideceğiz, bana dua edin.. Bugün geçmek bilmiyor adeta.. Bir kayıptan sonra inşallah buraya güzel haberler yazarım.. Dualarınizi eksik etmeyin.. Rabbim hepimizi yavrularına sağlıkla sıhhatle kavuştursun.. Amin
Amiiinnn kuzucummmm amiinnnİnşallah cnm Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinkaç haftalıksın şuan
Amin canım benim ☺ korkularimizi bir kenara koyabilsek her şey çok daha güzel olacak ama işte tecrübeler bırakmıyor peşimiKuzum çok güzel haberlerle gel İnşallah
Bende de var hep her gidişimde kalbim ağzımda atıyorAmin canım benim ☺ korkularimizi bir kenara koyabilsek her şey çok daha güzel olacak ama işte tecrübeler bırakmıyor peşimi
Canım aslında normal bende ilk gebeliğimde nedensiz lekeler geliyodu bende korkarak gitmistim ultrasonda birsey yoktu doktor normal dedi olur öyle değişik lekeler dedi bana ama genede dinlen dedi korkulcak birşey yokk kırmızı gelmediği sürece içini ferah tut kendini fazla yorma yeterli geçmiş olsunSelam kızlar, bugün biraz can sıkıcı şeyler yaşadım, cumartesi gidip kalp atışını duyduk herşey çok iyiyfi bu sabah lahverengi leke geldi hemen progestanımı attım öğleden sonra baktım bordo bir leke daha var hemen hastaneye gittim, çok şükür kalp atışını duydum bebeğimi de gördüm içeride kanama alanı yok dedi doktor ama yine de bunu düşük tehtidi olarak gördü ve istirahat yazdı, ayaklarımı yüksekte tutacak şekilde yatıyorum şuan dua edin ne olur böyle bitsin tekrarı olmasın, açık kırmızıya dönmediği sürece korkma dediama işte önceki yaşadıklarımdan dolayı endişeleniyorum , dualarınıza ihtiyacım var
Canım benim hiç korkma, 9 ay boyunca lekelenmesi olmasına rağmen sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdıklarım var, dikkat et yeter.. Sen gönlünü ferah tut.. Rabbim hicbirimizi korktuğumuza uğratmasın.. Biz burada kocaman bir aile olduk, bizi birbirimizden daha iyi anlayan kimse olamaz.. Dualarımız bile sadece kendimiz için değil artık, birbirimiz için dua eden canlarız.. Şu ilk trimesteri atlatsak hepimiz rahat bir nefes alicaz...Selam kızlar, bugün biraz can sıkıcı şeyler yaşadım, cumartesi gidip kalp atışını duyduk herşey çok iyiyfi bu sabah lahverengi leke geldi hemen progestanımı attım öğleden sonra baktım bordo bir leke daha var hemen hastaneye gittim, çok şükür kalp atışını duydum bebeğimi de gördüm içeride kanama alanı yok dedi doktor ama yine de bunu düşük tehtidi olarak gördü ve istirahat yazdı, ayaklarımı yüksekte tutacak şekilde yatıyorum şuan dua edin ne olur böyle bitsin tekrarı olmasın, açık kırmızıya dönmediği sürece korkma dediama işte önceki yaşadıklarımdan dolayı endişeleniyorum , dualarınıza ihtiyacım var
30 yaş 4+2 kese, 5+2 de kalp atışıMerhabaa , eklerim tabi yaşınızı ve kese kalp atışı gördüğünüz haftaları da yazar mısınız
sağol canım inşallahCanım benim hiç korkma, 9 ay boyunca lekelenmesi olmasına rağmen sağlıklı bebek dünyaya getiren tanıdıklarım var, dikkat et yeter.. Sen gönlünü ferah tut.. Rabbim hicbirimizi korktuğumuza uğratmasın.. Biz burada kocaman bir aile olduk, bizi birbirimizden daha iyi anlayan kimse olamaz.. Dualarımız bile sadece kendimiz için değil artık, birbirimiz için dua eden canlarız.. Şu ilk trimesteri atlatsak hepimiz rahat bir nefes alicaz...
evet evet doktor verdi canım sabah akşam vajinal yoldan alıyorumCanım aslında normal bende ilk gebeliğimde nedensiz lekeler geliyodu bende korkarak gitmistim ultrasonda birsey yoktu doktor normal dedi olur öyle değişik lekeler dedi bana ama genede dinlen dedi korkulcak birşey yokk kırmızı gelmediği sürece içini ferah tut kendini fazla yorma yeterli geçmiş olsunprogestanı doktor verdi dimi görür görmez hemen ağzıma attım dedinde kahverengi leke olması çok normal bende ilk 3 ay gördüm değişik lekeler
Hee ozaman iyi tamamiyle kesilsin diyedirr sende genede güzelce bolbol dinlen 3 aya kadar hassas dönemler zatenevet evet doktor verdi canım sabah akşam vajinal yoldan alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?