2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Ben 9+3'te duydum kalp atışını. İçini ferah tut. Ses duyulmasa bile kalbinin attığı belli oluyor ultrason cihazında.

Günaydın kızlar bugün kontrolü olan herkese Rabbim güzel haberler aldırsın. Bekliyorum güzel haberlerinizi benimde kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerle, mujdelerle dönelim.. Yavrularımizi sağlıkli olarak kavuştursun bize Rabbım.. Amin

mesirmacunu beni de listeden silebilirsin.. Kese olusmus ama bebek yok.. Bu ikinci kayıp.. Yarın kürtaj için tekrar hastaneye gelicem.. Allah hiçbir gebeyi korktuğuna uğratmasın, Rabbım bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.. Dualarım sizinle.. Yeniden bebek için 40 gün bekleyelim dedi dr. Dualarınizi eksik etmeyin benim için de.. Hoşçakalin

Günaydın kızlar bugün kontrolü olan herkese Rabbim güzel haberler aldırsın. Bekliyorum güzel haberlerinizi benimde kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim
Benim vardiii çok şükür yolunda hersey kanama alanım bitmiş prolutonu biraktirdi progestan corasprin ve kan sulandirici igneye devam dedi sadece 10+1 günümle de uyumlu

Çok geçmiş olsun cnm benim 2 kez ayıp oldu geçen sene şubat da bu sene mart da kendini hazır hissedince dusunelim dedi Rabbım Eylül de nasip etti inşallah tekrar güzel haberlerine süreç çok zor ama yeter ki inan ben bu sefer ki her kontrolümde uzulmucem Rabbım in vardır Bi bildiği diyerek gidiyorum hep

Normaldiirr düşük tehliken yok demekkii cokmu kanaman var kanaman kesilsin diye vermistir doktorr geç döllenmede olabilirr

Çok üzgünüm Rabbim tekrarını nasip etsin , nacizane bende iki kayıp yaşamış biri olarak genetik araştırmaya gitmeni öneririm kuzum , Rabbim yardımcın olsun , dualarım seninle

Var bundada bir hayır canım benim rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallahh

Benim vardiii çok şükür yolunda hersey kanama alanım bitmiş prolutonu biraktirdi progestan corasprin ve kan sulandirici igneye devam dedi sadece 10+1 günümle de uyumlu
Ooyy masallahh baya önden gidiyorsun mayıs olman gerekmiyomuydu kızz yada haziran ilk haftası sanırım

basınız sagolsun.. umarım en kısa sürede cok saglılık, sizi cok mutlu edecek bir gebelik haberi alırsınız..

Reactions: Jou
canım sen nasılsın :) kontrol ne zaman
Hep unuttun beniii hiç sormadın benii
Çoktan oldu gidelim 9 kasımda gittim herşey yolunda sadece gebelik sekerim 100.2 çıkmis b12imde çok düşük kaç hatırlamıyorum iğne verdi 4 tane buay igne vurulcam

Ilkkızımdada ilaç vermisti doktor baskaydı tabi o çıktı kızım dogunca b12i hic almamış okadar o besinleri yememe rağmen kızımd aiğne yedii busefer insallahh bu bebede gerek kalmayacak

Kalp atışı bia tıyo bi atiyo sedyeye uzanınca kızım kıyamrtini kopardı bana birsey etcekler diye korktu sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…