- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.501
Öncelikle hoş geldin. Çözüm bulamadım şahsen özellikle bulantıya. 12.hafta bitene kadar sabretmeye devam... :)Merhaba hanımlar bende yeni katıldım 27 yaşında 8 haftalık hamileyim . Mide bulantısı ve halsizlik yaşayanlar varmı nasıl
Ben 9+3'te duydum kalp atışını. İçini ferah tut. Ses duyulmasa bile kalbinin attığı belli oluyor ultrason cihazında.Bugün doktoruma gittim 6+6 gözüktü normalde adete göre 7+6 olması gerekiyordu kalp atışı alamadık tam , haftaya bir daha bakalım alamazsak kürtaj dedibebeğimi kaybetmek istemiyorum çok üzüldüm sabahtan beri
Günaydın kızlar bugün kontrolü olan herkese Rabbim güzel haberler aldırsın. Bekliyorum güzel haberlerinizibenimde kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim
Halsizliğe çare bulamadim ama bulantı için primal diye bı ilac kullanıyorum iyi geliyor.Merhaba hanımlar bende yeni katıldım 27 yaşında 8 haftalık hamileyim . Mide bulantısı ve halsizlik yaşayanlar varmı nasıl çözüm buldunuz
Benim vardiiiGünaydın kızlar bugün kontrolü olan herkese Rabbim güzel haberler aldırsın. Bekliyorum güzel haberlerinizibenimde kontrolüm var inşallah güzel haberlerle dönerim
Çok geçmiş olsun cnm benim 2 kez ayıp oldu geçen sene şubat da bu sene mart da kendini hazır hissedince dusunelim dedi Rabbım Eylül de nasip etti inşallah tekrar güzel haberlerine süreç çok zor ama yeter ki inan ben bu sefer ki her kontrolümde uzulmucem Rabbım in vardır Bi bildiği diyerek gidiyorum hepmesirmacunu beni de listeden silebilirsin.. Kese olusmus ama bebek yok.. Bu ikinci kayıp.. Yarın kürtaj için tekrar hastaneye gelicem.. Allah hiçbir gebeyi korktuğuna uğratmasın, Rabbım bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.. Dualarım sizinle.. Yeniden bebek için 40 gün bekleyelim dedi dr. Dualarınizi eksik etmeyin benim için de.. Hoşçakalin
Normaldiirr düşük tehliken yok demekkii cokmu kanaman var kanaman kesilsin diye vermistir doktorr geç döllenmede olabilirrMesirmacunu benıde ekler misin. Yzmıştım ama göremedım listede. Yaş 29 3. Gebelik Sat 19 eylül kesemizi 5 haftada kalp atışını 6+5 de gördüm. (Dün) Bana geç döllenme dedi başına gelen varmı acaba. Normalde benımle aynı satta olanlar kaç haftalık ilkkez başıma geldi merak ediyorum. Benım de içerde kanamam var ve ıdrar yolu enfeksyonu gecırıyorum hem progestan hemde antıbıyetık tetavısı oluyorum .. benım kanamam olduğu halde bana istirahat vermedı aslında ılk ıkı hebelıgımde düşük tehlıkem vardı onlarda bol bol dınlenmiştim bunda düşük tehliken var demedi içerdeki kanama boyutun önemli deil bebek büyüdükçe o kapanıypr dedi bana
Çok üzgünümmesirmacunu beni de listeden silebilirsin.. Kese olusmus ama bebek yok.. Bu ikinci kayıp.. Yarın kürtaj için tekrar hastaneye gelicem.. Allah hiçbir gebeyi korktuğuna uğratmasın, Rabbım bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.. Dualarım sizinle.. Yeniden bebek için 40 gün bekleyelim dedi dr. Dualarınizi eksik etmeyin benim için de.. Hoşçakalin
çok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsınBenim vardiiiçok şükür yolunda hersey kanama alanım bitmiş prolutonu biraktirdi progestan corasprin ve kan sulandirici igneye devam dedi sadece 10+1 günümle de uyumlu
Var bundada bir hayır canım benimmesirmacunu beni de listeden silebilirsin.. Kese olusmus ama bebek yok.. Bu ikinci kayıp.. Yarın kürtaj için tekrar hastaneye gelicem.. Allah hiçbir gebeyi korktuğuna uğratmasın, Rabbım bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.. Dualarım sizinle.. Yeniden bebek için 40 gün bekleyelim dedi dr. Dualarınizi eksik etmeyin benim için de.. Hoşçakalin
Ooyy masallahh baya önden gidiyorsun mayıs olman gerekmiyomuydu kızzBenim vardiiiçok şükür yolunda hersey kanama alanım bitmiş prolutonu biraktirdi progestan corasprin ve kan sulandirici igneye devam dedi sadece 10+1 günümle de uyumlu
basınız sagolsun.. umarım en kısa sürede cok saglılık, sizi cok mutlu edecek bir gebelik haberi alırsınız..mesirmacunu beni de listeden silebilirsin.. Kese olusmus ama bebek yok.. Bu ikinci kayıp.. Yarın kürtaj için tekrar hastaneye gelicem.. Allah hiçbir gebeyi korktuğuna uğratmasın, Rabbım bebek bekleyen herkesi yavrusuna sağlıkla kavuştursun.. Dualarım sizinle.. Yeniden bebek için 40 gün bekleyelim dedi dr. Dualarınizi eksik etmeyin benim için de.. Hoşçakalin
canım sen nasılsın :) kontrol ne zamanOoyy masallahh baya önden gidiyorsun mayıs olman gerekmiyomuydu kızzyada haziran ilk haftası sanırım
Hep unuttun beniii hiç sormadın beniicanım sen nasılsın :) kontrol ne zaman
Amiin cnm birlikte inşallahçok sevindim kuzum Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın
6 haziran gözüküyor tahmini adetim 25 günde bir olunca sat de 3 eylülduOoyy masallahh baya önden gidiyorsun mayıs olman gerekmiyomuydu kızzyada haziran ilk haftası sanırım
Sezaryen olursan mayıs olur muhtemelen normalse haziran6 haziran gözüküyor tahmini adetim 25 günde bir olunca sat de 3 eylüldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?