2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
aaa unutur muyum aşk olsun :)) siz yazmayınca yazmak istemiyorum rahatsız etmiyim diye yoksa hepsiniz benim bebeklerimsiniz çok sevindim iyi olmanıza kuzum :) kızın kardeşiyle tanıştı demek ahh canım benim

benimde 6 haziran 41. hafta , sezeryan olursa 38. hafta desek mayısta olur , aman sağlıklı olsun da :)
Benim kızımda 2022 de 18hazirandı ama kızımda kafası yukardaydı cıktıkça hep yukarı cıkardı aşşağa inmezdii sonra 3.745 kilo olunca 36 hafralıkken doktor sezaryenle aldı ben de zaten alin dedim nefesim çok zorlanıyodu

aaa unutur muyum aşk olsun :)) siz yazmayınca yazmak istemiyorum rahatsız etmiyim diye yoksa hepsiniz benim bebeklerimsiniz çok sevindim iyi olmanıza kuzum :) kızın kardeşiyle tanıştı demek ahh canım benim
Kalp atışını duyunca baktı nrrden geliyo bu ses kendi salıncağı vardı otomatikli olanlardan cinden gelen neydi unuttum ondan kalp atışı olurdu sanırım ordan bi hatırladı

bakalım benim ki napcak :) bugün doktordaydık renkliyi açınca saklandı benimki :)) göremedik sıpamı :))

Reactions: Jou
Kalp atışını duyunca baktı nrrden geliyo bu ses kendi salıncağı vardı otomatikli olanlardan cinden gelen neydi unuttum ondan kalp atışı olurdu sanırım ordan bi hatırladı
ahh canım benim yaa :) Rabbim sağlık versin evlatlarımıza

Ben 9+3'te duydum kalp atışını. İçini ferah tut. Ses duyulmasa bile kalbinin attığı belli oluyor ultrason
Normaldiirr düşük tehliken yok demekkii cokmu kanaman var kanaman kesilsin diye vermistir doktorr geç döllenmede olabilirr
Dier gittiğimde 9 milim bu gittiğimde 12 milime çıktı ama zaten genel olarak bir çok gebede bunoluypr kese büyüdükçe o kanama alanı gidiyor dedi. Geç döllenme başıma ışkkez geldı 2 haftadan fazla geriden dollenme olmuş benım .

Evettt kese büyüdükçe gifiyor benimde kese etrafında çok kanamam vardı ilk gebemde progedtanlarla geçmişti

Kizlar benim de tam beyaz değil kiremrengi akıntım var çok tedirgin oluyorum acaba pirogestiron alıp kullanmalimiyim bir hafta önce gidince doktor artık gerek yok demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…