- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #3.521
aaa unutur muyum aşk olsun :)) siz yazmayınca yazmak istemiyorum rahatsız etmiyim diye yoksa hepsiniz benim bebeklerimsinizHep unuttun beniii hiç sormadın benii
Çoktan oldu gidelim 9 kasımda gittim herşey yolunda sadece gebelik sekerim 100.2 çıkmis b12imde çok düşük kaç hatırlamıyorum iğne verdi 4 tane buay igne vurulcam
Ilkkızımdada ilaç vermisti doktor baskaydı tabi o çıktı kızım dogunca b12i hic almamış okadar o besinleri yememe rağmen kızımd aiğne yedii busefer insallahh bu bebede gerek kalmayacak
Kalp atışı bia tıyo bi atiyo sedyeye uzanınca kızım kıyamrtini kopardı bana birsey etcekler diye korktu sanırım
benimde 6 haziran 41. hafta , sezeryan olursa 38. hafta desek mayısta olur , aman sağlıklı olsun da :)Sezaryen olursan mayıs olur muhtemelen normalse haziran
Benim kızımda 2022 de 18hazirandı ama kızımda kafası yukardaydı cıktıkça hep yukarı cıkardı aşşağa inmezdii sonra 3.745 kilo olunca 36 hafralıkken doktor sezaryenle aldı ben de zaten alin dedim nefesim çok zorlanıyodubenimde 6 haziran 41. hafta , sezeryan olursa 38. hafta desek mayısta olur , aman sağlıklı olsun da :)
Kalp atışını duyunca baktı nrrden geliyo bu ses kendi salıncağı vardı otomatikli olanlardan cinden gelen neydi unuttum ondan kalp atışı olurdu sanırım ordan bi hatırladıaaa unutur muyum aşk olsun :)) siz yazmayınca yazmak istemiyorum rahatsız etmiyim diye yoksa hepsiniz benim bebeklerimsinizçok sevindim iyi olmanıza kuzum :) kızın kardeşiyle tanıştı demek ahh canım benim
bakalım benim ki napcak :) bugün doktordaydık renkliyi açınca saklandı benimki :)) göremedik sıpamı :))Benim kızımda 2022 de 18hazirandı ama kızımda kafası yukardaydı cıktıkça hep yukarı cıkardı aşşağa inmezdii sonra 3.745 kilo olunca 36 hafralıkken doktor sezaryenle aldı ben de zaten alin dedim nefesim çok zorlanıyodu
ahh canım benim yaa :) Rabbim sağlık versin evlatlarımızaKalp atışını duyunca baktı nrrden geliyo bu ses kendi salıncağı vardı otomatikli olanlardan cinden gelen neydi unuttum ondan kalp atışı olurdu sanırım ordan bi hatırladı
Hahaha işık geldiğini anladı rahatsız etti onubakalım benim ki napcak :) bugün doktordaydık renkliyi açınca saklandı benimki :)) göremedik sıpamı :))
Ben 9+3'te duydum kalp atışını. İçini ferah tut. Ses duyulmasa bile kalbinin attığı belli oluyor ultrason
Dier gittiğimde 9 milim bu gittiğimde 12 milime çıktı ama zaten genel olarak bir çok gebede bunoluypr kese büyüdükçe o kanama alanı gidiyor dedi. Geç döllenme başıma ışkkez geldı 2 haftadan fazla geriden dollenme olmuş benım .Normaldiirr düşük tehliken yok demekkii cokmu kanaman var kanaman kesilsin diye vermistir doktorr geç döllenmede olabilirr
Evettt kese büyüdükçe gifiyor benimde kese etrafında çok kanamam vardı ilk gebemde progedtanlarla geçmiştiDier gittiğimde 9 milim bu gittiğimde 12 milime çıktı ama zaten genel olarak bir çok gebede bunoluypr kese büyüdükçe o kanama alanı gidiyor dedi. Geç döllenme başıma ışkkez geldı 2 haftadan fazla geriden dollenme olmuş benım .
Evet bende kullnıyorum onu devam et dedi bana 3. Ayın sonuna kdar kullanacakmışım.Evettt kese büyüdükçe gifiyor benimde kese etrafında çok kanamam vardı ilk gebemde progedtanlarla geçmişti
Hassas bi zamanlar kuzum iyi olur iyice tutunsunEvet bende kullnıyorum onu devam et dedi bana 3. Ayın sonuna kdar kullanacakmışım.
Kiz normal şeylerKizlar benim de tam beyaz değil kiremrengi akıntım var çok tedirgin oluyorum acaba pirogestiron alıp kullanmalimiyim bir hafta önce gidince doktor artık gerek yok demisti
Krem beyaz şeffaf bu akıntılar normal kuzumKizlar benim de tam beyaz değil kiremrengi akıntım var çok tedirgin oluyorum acaba pirogestiron alıp kullanmalimiyim bir hafta önce gidince doktor artık gerek yok demisti
Ayyyy ben kremrengi yerine kahverengi okumam pekiiiKrem beyaz şeffaf bu akıntılar normal kuzum
Çok üzgünümRabbim tekrarını nasip etsin , nacizane bende iki kayıp yaşamış biri olarak genetik araştırmaya gitmeni öneririm kuzum , Rabbim yardımcın olsun , dualarım seninle
Teşekkür ederim canım içim bir nebze olsun rahatladı bazen kirem bazen sarı 9 gün sonra kontrolüm var soyliycem doktora bı de kan sulandırıcı hap kullaniyorumKrem beyaz şeffaf bu akıntılar normal kuzum
EvetAyyyy ben kremrengi yerine kahverengi okumam pekiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?