- 3 Nisan 2023
- 2.736
- 2.697
- 63
- 38
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #4.641
bu durumlar için pantolonlaın düğme kısmına takılan aparatlar yapmışlar öyle bişey alabiliriz bence :) şimdiden hamile pantolonu giyemeyeceğimize göre bu duruma çözüm bulmak lazımBen kotlarımı giyiyorum fermuar düğme kapanmıyor tabi ki o kısmın üstüne ikinci bir atlet geçiriyorum bi de orayı kapatıcak uzun kazak giyiyorum mis
ben giyiyorum onların bel kısımları istediğiniz şekilde ayarlanıyor , kendi bedenimi aldım, çok da rahat :))bu durumlar için pantolonlaın düğme kısmına takılan aparatlar yapmışlar öyle bişey alabiliriz bence :) şimdiden hamile pantolonu giyemeyeceğimize göre bu duruma çözüm bulmak lazım
Şimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.Hiç canını sıkma canım ikili test o kadar havada kalan bi test ki risk çıksa bile diğer testler yapılana kadar temiz olduğu düşünebiliriz. Sadece diyor ki ayrıntılı inceleyin. Şimdi senin diğer testlerin yapılcak ve tertemiz çıkıcak çünkü ense kalınlığında da problem yok stres yapmana değmez tüm testler bitsin sonuçların gelsin. Net olmayan bir durum olduğu için kafanın karışması normal, netleşmesini bekleyelim
bu durumlar için pantolonlaın düğme kısmına takılan aparatlar yapmışlar öyle bişey alabiliriz bence :) şimdiden hamile pantolonu giyemeyeceğimize göre bu duruma çözüm bulmak lazım
Hadi yaaa ben de gördüm ama lastik gibi geldi bana sıkar diye düşünmüştüm pantolon sıkarsa karnım daha da şişiyor benimben giyiyorum onların bel kısımları istediğiniz şekilde ayarlanıyor , kendi bedenimi aldım, çok da rahat :))
Amniyosentez mi yapılacak? Fetal dna yaptırmış mıydın canımŞimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
amniyosentez mi yapacaklar ? kuzum sen bir kaç doktora daha git bence yaptırmadan önce yaa , iyi bir perinatolog bulsan? özel doktor filan? sıvı alacak kadar ne gördüler anlamadımŞimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Evet duydum canım tehlikesi için az deniyor tam olarak ne için alacaklarmış sıvıyı? Down sendromu riskini netleştirmek için mi? aslında maddi imkan sağlanabilirse fetal dna %99’un üstünde doğru sonuç veriyor doktorun bahsetmedi mi hiç. bilmiyorum büyük ihtimal hiçbir şey yok riske atmaya değer mi.. böyle durumlarda hep birden fazla doktordan görüş alma taraftarıyım. Eğer tetkik edilmesi gereken başka bir şey yoksa, sadece genetik hastalıklar araştırılacaksa fetal dna’yı bir düşünŞimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Evet ilk gebelikte fazla kilomuz olmadigi için çıkmamıştı şimdi 3 ayda çıktı benim deilk gebeliklerde hemen çıkmıyormuş öyle diyorlar bende de şişkinlik oluyor akşamları sabah giydiğim akşam olmuyor gibi bir durum oluyor. Ama şşimdiden karnımın çıktığını düşünmüyorum daha rahim greyfurt kadar karnım nasıl çıksın diye düşünüyorum11 haftayı yeni doldurdum
Bilmiyorum ama bence yaptırma sonuçta çocuğun engelli olursa bir tedavi var mı karindan yada aldırır mısın öyle olunca senin kararın ama ben olsam yapmam daha zeka testi yaptırmadım yaptırmayı da düşünmüyorum açıkçası yine de senin kararın canım inşallah öyle bişey yokturŞimdi çıktım canım doktordan ayrıntılı ultrason yapıldı. Sıvı alınacak yarın. Ama tehlikesi var dedi düşük bir ihtimal ama yine de sizlere danışmak istiyorum. Bu işlemden sonra düşük yapma ithimali var dedi. Kafam allak bullak. Aranızda var mı kızlar sıvı aldıran.
Doktor dedi ki fetal DNA kötü gelirse yine amniyosentez yapılır her şekilde en kesin sonuç bu dedi ama karar veremedim riskten dolayı. Fetal yaptırsam sonra kötü gelirde ona göre bakalım dedim ama çok zor bi karar canımAmniyosentez mi yapılacak? Fetal dna yaptırmış mıydın canım
yaa ben de bir hamile kotu alayım bakayım o zaman :)ben giyiyorum onların bel kısımları istediğiniz şekilde ayarlanıyor , kendi bedenimi aldım, çok da rahat :))
trendyolda var :)Hadi yaaa ben de gördüm ama lastik gibi geldi bana sıkar diye düşünmüştüm pantolon sıkarsa karnım daha da şişiyor benimo yüzden denememiştim ama bulursam deniycem ben de
ayy ne güzel göbeğin çıkması mükemmel bence bebeği daha iyi hissedicem gibi geliyor bana bakalım heyecanlıyızEvet ilk gebelikte fazla kilomuz olmadigi için çıkmamıştı şimdi 3 ayda çıktı benim de
Benim yasim var 2 li test yaptirsaydim bence riskli cikacakti kafam karisacakti bu yuzden direk fetal dna yaptirdim iyi cikti sonuclar brnimki 14 gunde geldi ama bazi arkadaslarin 7 gunde gelmis bence ilk etapta fetal dna yaptirin iyi cikarsa aminosenteze gerek kalmaz birde baska bir doktora da gidin bence tek doktorla kalmayinDoktor dedi ki fetal DNA kötü gelirse yine amniyosentez yapılır her şekilde en kesin sonuç bu dedi ama karar veremedim riskten dolayı. Fetal yaptırsam sonra kötü gelirde ona göre bakalım dedim ama çok zor bi karar canım
İnşallah ya günler gecmiyor resmenGorur kuzum bencede
Yurtdışındayım trendyolum yoktrendyolda var :)
Kızz benceeeeMerhaba anneler❤ 12 haftalığız doktor görünmez şuan dedi bizede yorum yapar mısınız
bence başka bir doktora daha gidin bazı doktorlar da amniyosentezi riskli görüp direkt fetal dna yaptırıyor onda herşeyi görüyorlar zaten tekrar amniyosenteze gerek duyacak olması beni çok şaşırttı açıkçası imkanınız varsa başka bir doktora daha görünmenizi öneririmDoktor dedi ki fetal DNA kötü gelirse yine amniyosentez yapılır her şekilde en kesin sonuç bu dedi ama karar veremedim riskten dolayı. Fetal yaptırsam sonra kötü gelirde ona göre bakalım dedim ama çok zor bi karar canım
onu bende gördüm ama bence de almayalım :)))Yurtdışındayım trendyolum yokaliexpressten bakayım aliexpress demişken bebeğin kalp atışnı dinlemek için bir cihaz var gördünüz mü onu? Çok alasım var ama cihaz bozulur bir şey olur duyamazsam kafayı yer miyim ona emin olamadım
Hahaha dimi durduk yere panik atak sahibi olmayalımonu bende gördüm ama bence de almayalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?