- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.181
Aaaaaaa kaldım böylekaçıncı hafta bu canım bi de popişten mi göbüşten mi bu görüntüler benimki de aynı böyleydi hatta herkes erkek demişti uzun bi çıkıntı olmasına rağmen erkek değilmiş bence üstteki daha yakın daha net bi resim erkek olsaydı orda daha çok belli ederdi gibi geldi bana doktor ne dediii sağlıkla gelsin minikkk
Benimde öyle sürekli 12 hafta dan sonra başlıyormuş kanama yoksa sorun da yokmuşkızlar dun aksamdan berı karnımın sag tarafında bır gergınlık ve ara ara olan acıyo gıbı bı hıs var arın buyuyup gerıldıgı ıcın mı neden acaba daha kontrolede 3 hafta var gecer ınsallah evham yapmak ıstemıyorum sızde de oluyor mu
aynen joucumm minnoşlar bulusturdu bızıAskosuuuayy burda yalnız olmadığıma okadar sevindim ki
yaa iyi hadı bıraz endıselendım aksamdan berı, sevındım suanBenimde öyle sürekli 12 hafta dan sonra başlıyormuş kanama yoksa sorun da yokmuş
Vallahiii kac hafta oldu simdiaynen joucumm minnoşlar bulusturdu bızı
bazen yanma gıbı bazen agrı gıbı oluyor joucummYanma gibimi
13. haftanın içindeyım bende işte kuzucumVallahiii kac hafta oldu simdi
NOrmal bebeğimm banada oluyo bu ilk hamileliğimdede olmustu ordan hatırlıyorumbazen yanma gıbı bazen agrı gıbı oluyor joucumm
Maşaallaahhhhh busefer tek bebemi13. haftanın içindeyım bende işte kuzucum
maryy :) ah ne güzelsiniz sağlıkla gelsin neşe getirsin Evren
Aşırı ağrı ve kanama olursa git bir doktora canım bebisler büyüyor karnimiz geriliyoryaa iyi hadı bıraz endıselendım aksamdan berı, sevındım suan
Aynen canım allah korusun hepsini saglıkla gelsinlerdeAşırı ağrı ve kanama olursa git bir doktora canım bebisler büyüyor karnimiz geriliyor
Ya bende hatırlıyorum boyle agrıkar ama sankı daha ılerıkı haftalarda oluyor dıye hatırladımNOrmal bebeğimm banada oluyo bu ilk hamileliğimdede olmustu ordan hatırlıyorum
Yok yanma degil de baski gibiYanma gibi hissediyomusun
yanma gibi baskı gibi iğneleme gibi gerilme gibi :) öyleli değişik bişiiiYanma gibi hissediyomusun
Eevtt kuzumm hepimiz yaşıyorsak normal karşılıyoruzzyanma gibi baskı gibi iğneleme gibi gerilme gibi :) öyleli değişik bişiii
Olur olurr normalYok yanma degil de baski gibi
Heee evett kuzumm cok uzun zaman oldu unutuyoruz bideYa bende hatırlıyorum boyle agrıkar ama sankı daha ılerıkı haftalarda oluyor dıye hatırladım
Hahahahaha tamamm dırrrTek tek kesin bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?