- 17 Aralık 2020
- 1.538
- 1.157
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.341
Kan pıhtılaşmam var mı bilmiyorum daha önce hiç gebelik kaybımda yok fakat doktorum tedbiren en basından beri bana da kullandırtıyor. Hem oksapar iğne, hem günde bir defa corasprini. 16.haftaya kadar kullanacaksın sonrasına o hafta karar verilir gibi bişey demişti.Ben 16.haftaya yaklaşıyorum sayılır doktor 16.haftaki kontrole kadar progestani ve corasprini kesmedi progestani sabah akşam içiyorum corasprini de günde önceki 2 kaybımdan dolayı biz tedbirli olalım diyor var mı bu haftalarda hala kulllananlar(pitilasma sorunu Olupta)
Bana hiç vitamin vermedi sadece folik asit kullanıyordum onu da kesti başka vitamin vermedi kendimi çok halsiz hissediyorum ondan midirKızlar doktor demir dışında magnezyuma başlatan oldu mu
Asko biZ 2022den devam bizi buralarda kimse tanımazzBen yazıyorum ediyorum kimse beni tınlamıyorrgelmeyecem.bidaha
Evettt hahaha olsunn beraber doğururuzz fenamıAsko biZ 2022den devam bizi buralarda kimse tanımazz
Benim bugün başladı ya anlamadm kasiklarm agriyordu arkasına şeffaf o şekilde akinti başladıkızlar akıntı yaşıyor musunuz ya? beyaz uzayan akıntılarım oluyor bu ara, yada şeffaf akıntı , normal mi acaba
Her ay adet ağrısı cekecez canım o var ama aşırı dayanilmayacak kadarsa acile git bide kanama varsa geçmiş olsun canim insan korkuyor vallaBenim kasiklarim çok ağrımaya başladı ya anlamadım niyedir adet ağrısı gibi doktor artarsa p.tesi gel Bi bakalım dedi
Ay çok şükür kanama yok akinti kahverengimsi gibi arada bol su içmeye başladım bakalım yarın da devam ederse gidicem Bi ilk yavrumda hiç böyle şeyler yasamamstm sonrasında da 2 kayıp olunca ister istemez kafam takiliyorHer ay adet ağrısı cekecez canım o var ama aşırı dayanilmayacak kadarsa acile git bide kanama varsa geçmiş olsun canim insan korkuyor valla
Benim ilk değil ama 10 yıl geçince üstünden bişey hatırlamıyorum benim de hep kahverengi lekem oldu ama şimdilik iyiyim kasik bel bacak sancısı oluyor bazen bende senin gibi korkuyorum senin bide ilk rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bol bol dinlen dua et tesbih çek rabbim şifa versinAy çok şükür kanama yok akinti kahverengimsi gibi arada bol su içmeye başladım bakalım yarın da devam ederse gidicem Bi ilk yavrumda hiç böyle şeyler yasamamstm sonrasında da 2 kayıp olunca ister istemez kafam takiliyoriçimi rahat birakamiyorum
Benimde ilk değil cnm 9 yaşına yakın bir kızımız var ama onda hiç böyle şeyler yasamadm yıllar sonra olunca hersey de Bi afalladim herhaldeBenim ilk değil ama 10 yıl geçince üstünden bişey hatırlamıyorum benim de hep kahverengi lekem oldu ama şimdilik iyiyim kasik bel bacak sancısı oluyor bazen bende senin gibi korkuyorum senin bide ilk rabbim kucağına almayı nasip etsin canım bol bol dinlen dua et tesbih çek rabbim şifa versin
Malesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Suyum geldi Bi anda tam gece ağrım var diye acil girişine geldim bir anda altıma yapmış gibi oldum suyum çok az kalmış ankaraya sevk ettiler dua edin lütfen.. çok duaniza ihtiyacım var..daha 15 haftalik miniğim ihtimal çok çok az diyolar
Rabbim sabır versin canım benim çok üzüldüm taktir allahin yarına kadar ne olucagini bilemeyiz gerçekten mesajını okuduğumdan beri çok kötü hissediyorum kendimi rabbim yar ve yardımcın olsunMalesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Aynen canım benim de bugün belim çok ağrıyor oğlumda böyle şeyler yaşamadım sadece 9 ay kusuyordumBenimde ilk değil cnm 9 yaşına yakın bir kızımız var ama onda hiç böyle şeyler yasamadm yıllar sonra olunca hersey de Bi afalladim herhalde
Allah sabır versin canım rabbim en kısa sürede tekrar yüzünüzü güldürsünMalesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim yardımcın olsunMalesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Uçak zannetmem ama otobüs iyi değil bence yine de bilememKızlar otobüs yada uçak yolculuğunun bir sakıncası var mı 13 haftalık hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?