2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba
Ben 13+2 haftalığım doktorum progestanı 2 gün önce kesti ben fitil olarak alıyordum. Corasprine devam o senin herşeyin dedi doktor sakın atlama düzenli kullan dedi.

Bende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyor

Eki Görüntüle 3353920 Bizim minik yavru yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı 1 yıl önce doğum yapmıştm zaten sezeryan göbeğim gitmemişti üstünede bu çok erken başladık şişmeye
Maşallah kaç haftalıksınız. Benim ilk gebeliğim 13. hafta bitti. Benim de bu kadar var yaa ama benim kilom da vardı normalde de hafif göbekliydim.

kızlar bugun 11+4 olduk geceden beri kasıklarım agrıyor korkmaya başladım aynı durumu yasayan varmı doktora gitmem gerekli mi bilmiyorum
kasık ağrısı o haftalarda bende de oluyordu canım , doktor normal buluyordu ağrım olduğu zamanlar fitil olarak progestan kullanmamı tavsiye etmişti günde 1 kere

çok güzel haberler canım :) sağlıkla nasip olsun inşallahhhh :)

şefika çok üzüldüm Rabbim sabır versin , kızına uzun ömürler versin canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…