- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.361
MerhabaBen 16.haftaya yaklaşıyorum sayılır doktor 16.haftaki kontrole kadar progestani ve corasprini kesmedi progestani sabah akşam içiyorum corasprini de günde önceki 2 kaybımdan dolayı biz tedbirli olalım diyor var mı bu haftalarda hala kulllananlar(pitilasma sorunu Olupta)
Kan pıhtılaşma mi var sende canım bende sadece coraspirin kullanıyorumMerhaba
Ben 13+2 haftalığım doktorum progestanı 2 gün önce kesti ben fitil olarak alıyordum. Corasprine devam o senin herşeyin dedi doktor sakın atlama düzenli kullan dedi.
Aslında var mı yok mu bilmiyoruz benim ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ondan dolayı bu 2. Gebeliğimde doktorum önlem amaçlı kullandırıyor.Kan pıhtılaşma mi var sende canım bende sadece coraspirin kullanıyorum
Anladım canım benim daha önce 5 kaybım var bende bunda kullaniyorumAslında var mı yok mu bilmiyoruz benim ilk hamileliğimde 7 haftalıkken kalbi durdu kürtaj oldum ondan dolayı bu 2. Gebeliğimde doktorum önlem amaçlı kullandırıyor.
Allahım bir daha yaşatmasın İnşallahAnladım canım benim daha önce 5 kaybım var bende bunda kullaniyorum
Bende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyorKızlar ben de şimdiden şeker sorunu yaşıyorum zaten gebelik öncesi insulinim çok yüksekti ilaçlar kesilince hamilelikle birlikte başladı galiba beş gündür şeker olcuyorum hep sınırların biraz üstünde korkmaya başladım ya bebeğe bişey olursa diye
Amin canımAllahım bir daha yaşatmasın İnşallahSağ sağlim alalım kucaklarımızaa
Maşallah kaç haftalıksınız. Benim ilk gebeliğim 13. hafta bitti. Benim de bu kadar var yaa ama benim kilom da vardı normalde de hafif göbekliydim.Eki Görüntüle 3353920 Bizim minik yavru yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı1 yıl önce doğum yapmıştm zaten sezeryan göbeğim gitmemişti üstünede bu çok erken başladık şişmeye
hayırlı olsun kuzuuum çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallahh :)Kızlar biz de cinsiyetimizi nihayet öğrendik dün, çatlamaya ramak kalmıştıerkek yazabiliriz tatlım mesirmacunu
hayırlısı inşallahh kuzummm sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez :)İyilik canım benim senden ne haber bir pirenses annesi oluyorsun hayirlisiyla benim daha tam belli degil göstermedi kendini ama kıza benziyor dedi doktor
kasık ağrısı o haftalarda bende de oluyordu canım , doktor normal buluyordu ağrım olduğu zamanlar fitil olarak progestan kullanmamı tavsiye etmişti günde 1 kerekızlar bugun 11+4 olduk geceden beri kasıklarım agrıyor korkmaya başladım aynı durumu yasayan varmı doktora gitmem gerekli mi bilmiyorum
ben başladım canım 15+0daKızlar doktor demir dışında magnezyuma başlatan oldu mu
-Benim bugün başladı ya anlamadm kasiklarm agriyordu arkasına şeffaf o şekilde akinti başladı
çok güzel haberler canım :) sağlıkla nasip olsun inşallahhhh :)Kızzzlar selambugün kontrolüm vardı 11+5. Ultrasonda ense kalınlığı vs iyi çıktı. İkili test için kan verdim. Insallah onun da iyi gelir sonuçları 1 haftada çıkıyormuş. bu arada ilk cinsiyet tahmini de erkek oldu doktorumun tabi net değil diyor
bu aradamesirmacunu rahim ağzını da ölçtü. Düşük veya erken doğum riski oluyormuş sanırım. Bir değer söylemedi ama normal dedi bana da
şefika çok üzüldüm Rabbim sabır versin , kızına uzun ömürler versin canım benimMalesef kızlar suyum bitmiş ve yarım saat sonrasında düşürdüm oğlumuzu..Rabbım böyle uygun gördü demek ki..O güzel Rabbım sizlere evlatlariniza sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin aranızdan artık ayrılıyorum..
Aynen öyle sağlıklı saatli olsunlar da gerisinin önemi yokhayırlısı inşallahh kuzummm sağlıkla gelsinler de kız erkek farketmez :)
çok güzel maşallah size :)Eki Görüntüle 3353920 Bizim minik yavru yavaş yavaş kendini belli etmeye başladı1 yıl önce doğum yapmıştm zaten sezeryan göbeğim gitmemişti üstünede bu çok erken başladık şişmeye
Cumartesi benim var, ama daha çoook varkızlar bu hafta kimlerin kontrolleri var?
Ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?