- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.441
Valla tekrar tekrar kontrol ettim bi daha olmadı ama korktum yani. Tuvaletimiz gelince tutmamak lazım kesinlikle onu anladımBen de bazen tuvaletten sonra böyle bir şey yaşıyorum şaşırıyorum hepsini yapmadım da kaçırdım mı acaba diye. Ama kontrol ettiğimde hamilelikten önce de olan şeffaf sulu kokusuz akıntı gibi görünüyor. İlk haftalarda da olduğu için açıkcası üstünde durmadım ama sorucam bunu
Teşekkür ederiz aminnn canım inşallahhh cümlemizinkiii :)Çok güzel isim, adıyla yaşasın güzel kuzu
ben aynı şeyi yaşadım canım sıkışıktım suyum geldi sandım korku telaş tansiyonlar oynadı filan, sonra anladım çiş olduğunu :)Valla tekrar tekrar kontrol ettim bi daha olmadı ama korktum yani. Tuvaletimiz gelince tutmamak lazım kesinlikle onu anladım
Ben dün hissettim kelebek gibi pır pır etti ilk def a böyle oldu çok mutlu oldumHareketleri hisseden var mıı?
Ben henüz hissedemedim ama çok hissetmek istiyorumHareketleri hisseden var mıı?
Yok cnm demediler yani Ankara daki doktorlarda alınacak tüm tedbirler alınmış dediler yani prgestan corasprin pruluton oksapar herseyi kullandık Rabbım böyle uygun gördü demek ki ama çok zor duygu çok Rabbım kimseye yaşatmasın o aciyla dusurdum sanciyla öyle güzel tatlı bir erkek bebegiydi ki defnettik güzelce bizi de yanında o güzel yerde şefaatçi eyler inşallah..en ufak Bi skntinzda gerçekten doktorunuza gidin hiç ihmal etmeyin ben çok kasik agrisi yaşadım o gün gece gitmekle suyum geldi daha önce gitysydm farklı olabilirdi ama nasip değilmiş..canım çok üzgünüm ne diyeceğimi bilemiyorum, sabırlar dilerim ☹ neden oluyormuş ki bu bişey söylediler mi
hoşgeldin canım ekledimMerhaba benide eklemişsiniz Enson adet 21 Eylül yas 36 ilk keseyi 5 haftalik gördüm kalp atisi 7+1 simdin12+4 teyimmesirmacunu
canım sabırlar diliyorum gerçekten tarifi olmayan bir acı. Kendini suçlama canım bazen kaderin önüne geçemiyoruz, rabbim en doğru zamanda en güzelini nasip eder inşallahYok cnm demediler yani Ankara daki doktorlarda alınacak tüm tedbirler alınmış dediler yani prgestan corasprin pruluton oksapar herseyi kullandık Rabbım böyle uygun gördü demek ki ama çok zor duygu çok Rabbım kimseye yaşatmasın o aciyla dusurdum sanciyla öyle güzel tatlı bir erkek bebegiydi ki defnettik güzelce bizi de yanında o güzel yerde şefaatçi eyler inşallah..en ufak Bi skntinzda gerçekten doktorunuza gidin hiç ihmal etmeyin ben çok kasik agrisi yaşadım o gün gece gitmekle suyum geldi daha önce gitysydm farklı olabilirdi ama nasip değilmiş..
erkenden hissediyorsun maşallah canım sana :)Ben de 1 haftadır düzenli şekilde hep aynı yerde hissediyorum,bazen günde 2-3 bazen daha fazla hateket ediyor.güçlü bir şekilde sadece bir kere vurdu ama,diğerleri daha yumuşaktı.ikinci bebeğimi de 14. Haftada hissetmiştim.erkek erken hissediliyor derler.bugün cinsiyet öğreneceğiz inşallah
günaydın tatlım ben ofiste çalışıyorum uzaktan çalışmayı isterdim :)Kızlar günaydın. Aranızda home office (remote) çalışan var mı?
Merhabalar benim yarın kontrolüm var.kızlar bu hafta kimlerin kontrolleri var?
Ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı
ben home office çalışıyorum canım doktorumun önerisi ile. ama normalde de hibrit çalışıyordum zaten, yöneticim de onay verdiği için belirli bir süre home a döndüm.Kızlar günaydın. Aranızda home office (remote) çalışan var mı?
Hangi pozisyonda çalışıyorsunuz. Ben de end. mühendisiyim. ERP proje yöneticisiyim remote iş bakıyorum kendime ama hiç geri dönüş alamıyorum. Merak ettim çalışanlar nerelerde hangi pozisyonlarda diyeben home office çalışıyorum canım doktorumun önerisi ile. ama normalde de hibrit çalışıyordum zaten, yöneticim de onay verdiği için belirli bir süre home a döndüm.
Benimde aynı şekilde canım 14-3 teyim migrenim vardı zaten adet dönemlerinde hormonlar tetikliyor aşırı ağrıyordu şuan migren ağrısı gibi geçmeyen bir baş ağrım var hormonlar tetikliyor sanırımKızlar günaydın 14+2 deyim 1 haftadır uyanır uyanmaz bsşlayan baş ağrılarım var doktora gittim parol dedi ama bende hiç fayda etmiyor ya da bir nörolojiye git mr çektir dedi var mı aynı durumda olan? Suyu çok içiyorum beslenmeme de dikkat ediyorum ama sürekli ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?