- 3 Nisan 2023
- 2.730
- 2.679
- 63
- 38
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.401
benim de 2 tane miyomum var 2.5 cm ikisi de ama ikisi de mesaneye yakın yerdeymiş bu sebeple daha sık tuvalete gidersin dedi :) hey allahım zaten az gidiyormuşum gibi :)5 cm miyoyum vardı bundan dolayı oldugunu söylediler. bugun ultrasonu gezdirirken bile çoook canım yandı
kuzum iyi olmanıza çok sevindim :) benim doktorumda ocean magnzeyum verdi tadı çilekli güzel :) 3-4 gün içiyorum kasık ağrılarım azaldı , gerçekten etkiliyor, bende de kasılmalar oluyordu :) sağlıcakla kucağımıza nasip olsun inşallhhhhmerhabalar kızlarr, cumartesi günü benim de kontrolüm vardı şuan 12+6 dayız fetal dna da zaten cinsiyet belli olmuştu ama doktorum da müstakbel pipiyi resmen gösterdi bize :) boy olarak 1 hafta önden gidiyor bebiş, ama rahimde bir kasılma alanı gördü normalde çok endişe etmeyiz bu durumlar için ama daha önce düşük öykülerin olduğu için istirahat etmen lazım yorulma dedi, magzenyum verdi orzax markasının ocean extramag diye ondan sabah akşam alıcam 2 hafta sonra günde 1 defa alıcam. Magnezyum kasılmaları önlüyormuş bakalım umarım geçer. Gerçi ultrasonun başında vardı devamında o kasılma alanı kayboldu anlık olur ve sen bunu farkedemezsin o yüzden kendini yoracak işler yapma dedi. Ben yine 1 ay kadar daha evden çalışacağım bu nedenle. Bu durumu başka yaşayan varmı??
bende çok olmuyor kasık ağrısı da arada kalçama ağrı vuruyor neden onu anlamıyorum. bazen de diyorum ki kendimizi çok dinliyoruz heralde içimizde bir canlı gelişiyor sonuçta bu iş elbetteki kolay olmayacak dimi ama :)kuzum iyi olmanıza çok sevindim :) benim doktorumda ocean magnzeyum verdi tadı çilekli güzel :) 3-4 gün içiyorum kasık ağrılarım azaldı , gerçekten etkiliyor, bende de kasılmalar oluyordu :) sağlıcakla kucağımıza nasip olsun inşallhhhh
kesinlikle :)bende çok olmuyor kasık ağrısı da arada kalçama ağrı vuruyor neden onu anlamıyorum. bazen de diyorum ki kendimizi çok dinliyoruz heralde içimizde bir canlı gelişiyor sonuçta bu iş elbetteki kolay olmayacak dimi ama :)
Çokk teşekür ederim canımoyy senin az kalmış canım benim hayırlı güzel haberlerle gel, geçmiş olsun bu arada
18-24 hafta arası ayrıntılı yapılıyormuş ama genelde 20-21-22 haftalarda yapıyorlar, kurtarmaz acemim :) bende randevu aldım ocak 29'a nasipse
İnşallahhh :) peki seyirme kelebek gibi kanat çırpma vs hiç bişi hissettin mi bugüne kadar? haftan ilerde olduğu için soruyorum :)Çokk teşekür ederim canımhepimiz çok güzel haberler alalım inşallahh benim de o tarihlere yakın verir kesin hiç acelesi yok canım doktorumun hiçbir şey için o zamanlarda inşallah nasipse bebişlerimizi hissediyor olucaz çok heyecanlı
Valla hissetmedim ilk bebiş belki ondan. Eğer öyle bir kıpırtı hissedersem mutlaka guruldamalı oluyor tamam diyorum bu bebek olamazİnşallahhh :) peki seyirme kelebek gibi kanat çırpma vs hiç bişi hissettin mi bugüne kadar? haftan ilerde olduğu için soruyorum :)
Yaaaa ne tatlıııkızlar bu arada nasipse kızımıza Sena ismini vereceğiz, sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Ah cevap verdiğiniz çok teşekkürler çalık çalık yuksek 113 cikiyor tokluk daha da dusuk uc aylık ortalamam 4.5 ciktiaçlık şekeri sorunu bende de var ben gebeliğimin başından beri diyetteyim 6 kilo verdim ancak normal seviyede tutabiliyorum şuan 90-100 arası değişiyor değerlerim senin kaç çıkıyor her gün düzenli ölçüyormusun? 3aylık şeker ortalaman kaç çıktı?
bende minik minik seyirme gibi oluyor ama gaz mı bebek mi anlamıyorum :))) dediğin gibi nasipse ocak ayında net hissederiz inşallahhhhValla hissetmedim ilk bebiş belki ondan. Eğer öyle bir kıpırtı hissedersem mutlaka guruldamalı oluyor tamam diyorum bu bebek olamazkarnım da çok yok daha, önümüzdeki 2-3 hafta içinde bebeğin büyüklüğü 2 katına çıkacakmış galiba ondan sonra baya bir şey değişecek
aminnnn canım benim , cümlemizin inşallahhhYaaaa ne tatlııısağlıkla gelsin Sena’mız
canım bilgim yok ama sağlıkla nasip olsun inşalllahBende sizden bir ay geriden geliyorum temmuz doğumlu olacak Bende de cikti seker ne yakcam şaşırdım aclik şekerim düşmüyor
Insallahh çok teşekkür ederim hepimize insallahcanım bilgim yok ama sağlıkla nasip olsun inşalllah
Hahaha ben de ben debende minik minik seyirme gibi oluyor ama gaz mı bebek mi anlamıyorum :))) dediğin gibi nasipse ocak ayında net hissederiz inşallahhhh
Hepimiz sağlıkla alalım inşallah canım teşekkür ederimhayırlı olsun kuzuuum çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallahh :)
Baktiricam içim rahat olsunkuzum bu kadar stres yapıyorsan zaten git baktır çünkü stres iyi değil , baktır rahatla derim ben
çok güzel isim canım hayırlı olsunkızlar bu arada nasipse kızımıza Sena ismini vereceğiz, sağlıkla zamanında gelsin inşallah
açlık evet yüksekmiş gebelerde 95i üst sınır olarak görüyorlar açlık şekeri için canım ama ortalaman güzel çıkmış benim ortalamam en son 5.69 du , bunun için doktorun seni bir endokrin uzmanına yönlendirir mutlaka, açlık şekerinin yüksek olmasını istemiyorlar çünkü. Sen bir süre karbonhidrat içerikli beslenmeden ve meyveden uzak dur evde ölçme imkanın varsa eğer her sabah düzenli ölç ve takip et bakalım ben meyve dahil yemiyorum sıfır şeker öyle düşün. 20. haftadan sonra bu bizim için daha önemli bir konu haline gelecek o yüzden şimdiden dikkat etmekte fayda var canımAh cevap verdiğiniz çok teşekkürler çalık çalık yuksek 113 cikiyor tokluk daha da dusuk uc aylık ortalamam 4.5 cikti
14 haftalığm şuan ama işte sanki 5-6 aylık hamileyimMaşallah kaç haftalıksınız. Benim ilk gebeliğim 13. hafta bitti. Benim de bu kadar var yaa ama benim kilom da vardı normalde de hafif göbekliydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?