- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.421
teşekkür ederimmm canım benimçok güzel isim canım hayırlı olsun
Evet evet doktorum endokrin yönlendirdi oda diyetisyene bugün diyetisyenden geliyorum 9 ay boyunca beraberiz dedi bakalım inşallah sağlıkla doğum yaparız ve sonra da bu hastalık kalmazaçlık evet yüksekmiş gebelerde 95i üst sınır olarak görüyorlar açlık şekeri için canım ama ortalaman güzel çıkmış benim ortalamam en son 5.69 du , bunun için doktorun seni bir endokrin uzmanına yönlendirir mutlaka, açlık şekerinin yüksek olmasını istemiyorlar çünkü. Sen bir süre karbonhidrat içerikli beslenmeden ve meyveden uzak dur evde ölçme imkanın varsa eğer her sabah düzenli ölç ve takip et bakalım ben meyve dahil yemiyorum sıfır şeker öyle düşün. 20. haftadan sonra bu bizim için daha önemli bir konu haline gelecek o yüzden şimdiden dikkat etmekte fayda var canım
o zaman hiç endişe etme canım ben de diyetisyen destekli ilerliyorum hoşgeldin aramıza :)Evet evet doktorum endokrin yönlendirdi oda diyetisyene bugün diyetisyenden geliyorum 9 ay boyunca beraberiz dedi bakalım inşallah sağlıkla doğum yaparız ve sonra da bu hastalık kalmaz
çok geçmiş olsunherkese merhaba, 16 haftalık hamileyim kızlar çok kötü hasta oldum grip boğazım şişti kemiklerim ağrıyor su bile içemiyorum afedersiniz idrara çıktığımda da çok koyu renk idrar acaba hasta olduğum için mi, boğazımı yumuşatsın diye açık çay içiyorum doktor randevuma 1-2 gün var önereceğiniz bir yöntem var mı
Çok teşekkürler :) insallah sağlıkla o zamano zaman hiç endişe etme canım ben de diyetisyen destekli ilerliyorum hoşgeldin aramıza :)
teşekkür ederim , işteyim şuan eve gidince ballı limonlu su yapacağım inşallah iyi gelir , su içmeye çalışıyorum ama içim almıyor, ilaçta içemiyorumçok geçmiş olsunbol su için idrarınız susuzluktan koyu olabilir
bebişin ismi hayırlı olsun cok guzel naifteşekkür ederimmm canım benim
teşekkür ederiim çok tatlısınbebişin ismi hayırlı olsun cok guzel naif
su içersen çok daha hafifler şikayetlerin canım inşallah içebilirsin :)teşekkür ederim , işteyim şuan eve gidince ballı limonlu su yapacağım inşallah iyi gelir , su içmeye çalışıyorum ama içim almıyor, ilaçta içemiyorum
Bende grip olmusum her yerim ağrıyor bol c vitamini ve parol icicem ıhlamur da içilebilir canım geçmiş olsunherkese merhaba, 16 haftalık hamileyim kızlar çok kötü hasta oldum grip boğazım şişti kemiklerim ağrıyor su bile içemiyorum afedersiniz idrara çıktığımda da çok koyu renk idrar acaba hasta olduğum için mi, boğazımı yumuşatsın diye açık çay içiyorum doktor randevuma 1-2 gün var önereceğiniz bir yöntem var mı
Benim cuma günü kısmetse :) 16 haftalık olduk bakalım cinsiyetide kesin öğreneceğiz bu hafta. Bir ay önce gittiğimizde doktor 3 boyutlu olarak da bakmıştı ayrıntılı dediğiniz o mu acabakızlar bu hafta kimlerin kontrolleri var?
Ayrıntılı ultrason için randevu aldınız mı
güzel haberlerle gelin inşallah :) yok bu dediğim 18-24 hafta arası yapılıyor bebeğe yaklaşık 45 dk-1saatlik ultrason ile bakılıyor tüm kemikleri uzuvları vs değerlendiriliyor :)Benim cuma günü kısmetse :) 16 haftalık olduk bakalım cinsiyetide kesin öğreneceğiz bu hafta. Bir ay önce gittiğimizde doktor 3 boyutlu olarak da bakmıştı ayrıntılı dediğiniz o mu acaba
kuzum idrar kaçırmış olabilirsinKızlar benim beyaz kıvamlı akıntım ara ara oluyodu ama bugün bi ara çok sıkıştım çalışırken o an tuvalete de gidemedim gittiğimde sanki su gibi şeffaf akıntım vardı. İdrarımı kaçırmış olamam diye düşünüyorum terlemişimdir inşallah. Amniyos sıvısı sızıntısı olabilir gibi şeyler okudum çok korktum. Böyle bir şey yaşayan var mı?
teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun ıhlamur hiç aklıma gelmedi içeyim sağolBende grip olmusum her yerim ağrıyor bol c vitamini ve parol icicem ıhlamur da içilebilir canım geçmiş olsun
Ay bilmiyorumm. Gerçi inşallah öyledir diğer ihtimal daha kötü de. Bi süre takip etcem bakalım bi daha olursa hemen doktora giderim. Her şeye endişelenmek yordu biraz.kuzum idrar kaçırmış olabilirsin
bende öyleyim yaşadığım herşeyi google da aratıyorum, eşe dosta buraya soruyorum, yorucu endişeli ama çok güzel bir süreç yaşıyoruzAy bilmiyorumm. Gerçi inşallah öyledir diğer ihtimal daha kötü de. Bi süre takip etcem bakalım bi daha olursa hemen doktora giderim. Her şeye endişelenmek yordu biraz.
Ben de bazen tuvaletten sonra böyle bir şey yaşıyorum şaşırıyorum hepsini yapmadım da kaçırdım mı acaba diye. Ama kontrol ettiğimde hamilelikten önce de olan şeffaf sulu kokusuz akıntı gibi görünüyor. İlk haftalarda da olduğu için açıkcası üstünde durmadım ama sorucam bunuAy bilmiyorumm. Gerçi inşallah öyledir diğer ihtimal daha kötü de. Bi süre takip etcem bakalım bi daha olursa hemen doktora giderim. Her şeye endişelenmek yordu biraz.
Çok güzel isim, adıyla yaşasın güzel kuzukızlar bu arada nasipse kızımıza Sena ismini vereceğiz, sağlıkla zamanında gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?