- 29 Mayıs 2023
- 662
- 346
- 18
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.521
Vallah öyle kafayı yicez gerçekten daha hareketlerini de hissetmiyoruz daha da sitres oluyoruzNormal diyor internet hep normal diyor kanama olmadığı sürece sorun yok diyor kafayı yiyecez artık
Tam da dediğiniz gibi oldu, sizlere yazdıktan iki saat sonra aradı doktorum.Merhaba, hoşgeldin
Ben yaptırdım, tam 11. gün geldi sonucum öğleden sonra doktorum aradı Umarım bugün seni de arayıp güzel haberleri verirler
Tr de mi yaptırdınız?Merhaba, hosgeldiniz.
Benim Fetal DNA sonucum 6 günde cıktı. Umarım sizin de en kısa sürede sonucunuz iletilir :)
Yaaa gerçekten miHayırlı olsun :) ilk gebeligimde bende 4.ayimda hissetmiştim içinizde sanki bir balık yüzüyor gibi değişik bir histi şuan sürekli hissetmezsiniz ama artık kendini hatırlatır size :))
Göbekten canımAyrıntılı ultrasonda göbekten mi bakılıyor vajinal mi
ayyy çok heyecanlandım , tam da hareket diye doktorların tasvir ettikleri bu iştee :)))Kızlar ben bu sabah vee az önce bir şeyler hissettim, böyle karnımda su dolu balon varmış hareket ediyormuş gibi, blup blup blup baloncuklar patlıyormuş gibi bir kıpırtıydı sabahki sonradan seğirmeye döndü ama pozisyon değiştirince hissedemedim. (16+6dayım)
Tecrübeli hamiş anneler, sizde ilk nasıl olmuştu bu hisler?? Ve ilk hamileliklerinizde kaçıncı haftada olmuştu? :)))
çok şükür kuzumm çok sevindiiimKızlar acilden geldik şimdi, bebiş iyiymiş agrılar içinde normal dedi dinlenmem gerekıyormus iğneye gerek yok şimdilik parol alabilirsin dedi. İkizlerde bile bu kadar bel agrım ve kasık agrım olmuyodu sankiidrar tahlili istemişti bide oda normalmiş sonucları
Evet evet, doktorumda kan verdim. Aracı kurum aracılıgıyla yurtdısına gitti ama erken geldi sansımıza. :)Tr de mi yaptırdınız?
Merhaba arkadaşlar günde ne kadar su tüketiyorsunuz max 2 lt içebiliyorum o da her zaman olmuyor çalışıyorum içmeyi unutuyorum3 3.5 lt hayal benim için
sagolasın canım benimçok şükür kuzumm çok sevindiiim
ayy demek ilk kıpırtılar hissedildi bileeYaaa gerçekten miçok erken diye ihtimal vermemiştim ama şimdiye kadarki hiçbir hisse benzemiyordu. Tekrar hissetmeyi bekliycem bakalım olacak mı
kızz buralardayız hep denk gelemedik heralde :) aslında ben kaçırdıklarıma bakmak için arada geriden gelip okuyorum herşeyi ama :)13cü haftadayımm2ci bebiş ilk kizım var vinsiyet erkek gibi diyo dr ama belli değeellll
Hormon etti herhalde yaa bugün hersey uzülüyorum kimse bana yazmıyo sormuyo diyorum
durum zor görünüyor canım ama halledersin bence :)Prensess 1.5 yaşında bebeğimm ama çok zor gercekten bu bize sürpriz oldu aslında kuzumm bizde şaşkınızz hala ama alıştık artıkgözüm 2 sendromuna korku sarıyorrr dedim eşime kızıkam sana emanet ben bebege bakcam hahahah
Memeyi bırakamıyoruz vallahaa memeye aşık ve ona güven sağlıyo iste cok fena yaa gündüz neyse agzına birsey kakalıyorum ama gece
selamm ben 13+2 ve 6 kilo verdim gebeliğimin başından beri :) açlık şekeri sorunum olduğu için diyet ile devam ediyorum bu yüzden :)Kızlarr selamm kaçıncı haftanızdasınız kaç kilo aldinizzzz sizleri de çok merak ediyorum paylaşın lütfen13e gircem +4.5 kg
ben daha erken diye bişey almak istemedim sanırım 5. aya girerken almaya başlarımBen bugun bebişimin ilk battaniyesini aldım kızlar sizler birşeyler almaya başladınızmı. Muslim örtü aldım tam yaz bebekleri olduğu için çok guzel yumuşsacık da geldi almak isteyen olursa tavsiye edebilirim. Bende ilkkaz alfım trenyyoldan ama çok hpşuma gitti boyutu ve yumuşaklığı
Ben de çok heyecanlandımmayyy çok heyecanlandım , tam da hareket diye doktorların tasvir ettikleri bu iştee :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?