- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 32
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.561
Pazartesi günü sonuç göstermeye gideceğim inşallah bir sorun yokturçok geçmiş olsun canım , Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin , ikili test sonucu bu şekilde anlaşılmıyor, testi yapan doktoruna gitmen gerekir o grafiğine bakarak yorumlayacak
Aminnn canım benim cümlemize inşallahhhhRabbim sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benim
söyledim kuzum ben :) sende söyle geç kalmadan , yerine personel bulurlar vsMesir macunu Bende ofiste çalışıyorum.
İş yerinize söylediniz mi hamileliğinizi ben 5 ay olacak işe gireli ondan dolayı söyleyemedim daha nasıl söylücem diye merak ediyorum. Birşey olacağından değilde 3 aylık hamileyim 5 aydır burda çalışıyorum
Ayy bide tanıdık vasıtasıyla girdim muhasebe elemanı lazımdı direk aldılar beni ondan çekiniyorum şimdi ayıp oldu felan diye düşünüyorum. Tabiki bebeğim sağlıkla gelsin en önemlisi tek dileğim bu. Ama utanmıyor değilimde . Bide ne dicem ben gebeyim mi ben gebeşim felansöyledim kuzum ben :) sende söyle geç kalmadan , yerine personel bulurlar vs
Ayy bide tanıdık vasıtasıyla girdim muhasebe elemanı lazımdı direk aldılar beni ondan çekiniyorum şimdi ayıp oldu felan diye düşünüyorum. Tabiki bebeğim sağlıkla gelsin en önemlisi tek dileğim bu. Ama utanmıyor değilimde . Bide ne dicem ben gebeyim mi ben gebeşim felan
Bayan olsa kesin yapardımHüreem sultan gibi yap , - gebe olduğumuuu söyledilerrrr :) de hahahyöneticine bildir kuzum hamile olduğumu öğrendim tehlikeli dönem geçmeden söylemek istemedim o yüzden bekledim dersin
Inşaalalhh yadurum zor görünüyor canım ama halledersin bence :)
Bende bakamıyorum bu sıra internetim az evimde değilim kaynanamdayım bikaçgünekızz buralardayız hep denk gelemedik heralde :) aslında ben kaçırdıklarıma bakmak için arada geriden gelip okuyorum herşeyi ama :)
Benimde çıkmış ama anlamıyorum daha var randevuma 2 ocakta çok merak ediyorumKizlar merhaba kanamadan dolayı 3 gündür hastanede yatıyorum bebek biraz aşağı inmiş sürekli yatıyorum taburcu oldum, ikili tarama testi sonucum cikti anlayan varsa yorumlayabilir mi ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi
arada oluyordu ama son haftalarda pek olmuyor. Gerçi progestan fitil kullandığımda ara ara oluyor ama ilaç akıntısı diye düşünüyorum.kızlar kıvamlı süt beyazı uzayan akıntı yaşadınız mı hiç?
kontrol ne zaman kuzummBende bakamıyorum bu sıra internetim az evimde değilim kaynanamdayım bikaçgüne
Ben bir sağlık taraması yapılacağı için, taramada röntgen çekileceği için yöneticilerime bir dilekçe ile bildirmek zorunda kaldım... Şimdi 15+1'deyim haftaya doktor raporuyla iş yerime de bildirim yapacağım.Mesir macunu Bende ofiste çalışıyorum.
İş yerinize söylediniz mi hamileliğinizi ben 5 ay olacak işe gireli ondan dolayı söyleyemedim daha nasıl söylücem diye merak ediyorum. Birşey olacağından değilde 3 aylık hamileyim 5 aydır burda çalışıyorum
Ben bir sağlık taraması yapılacağı için, taramada röntgen çekileceği için yöneticilerime bir dilekçe ile bildirmek zorunda kaldım... Şimdi 15+1'deyim haftaya doktor raporuyla iş yerime de bildirim yapacağım.
ben doktorumun önerisi ile evden çalışmaya yönlendirildim rahimdeki kasılmalarım sebebiyle o yüzden Insan Kaynaklarına ve işyeri hekimine bilgi vermek durumunda kaldım ve 13 haftalık haber vermek zorunda kaldım.Ben bir sağlık taraması yapılacağı için, taramada röntgen çekileceği için yöneticilerime bir dilekçe ile bildirmek zorunda kaldım... Şimdi 15+1'deyim haftaya doktor raporuyla iş yerime de bildirim yapacağım.
iyi olmanıza çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallahh :)Kizlar merhabadün kontrolüm vardı ayy resmen meraktan ortaya ikiye ayrilicam dünden beri kızımı da götürdük kardeşini görmek istedi ikili tarama testi verdim sonucu bir haftaya çıkar dedi şükür hersy normal dedi doktorumuz cinsiyet de belli dedi söylemeyin hocam kızım heves ediyor balon patlaticaz dedim kağıda yazıp verdiler açmamak için kendimi zor tutuyorum ama dikkatimi çekti yanındaki yardimcisina nubu dik dedi bilmiyorum erkek mi acaba dedim hayırlısı inşallah yarına kadar dayanirsak ogrenicez inşallah.. ya birde belli deyince sormadım kesin mıdır acaba öyle olduğunu dusunmese soylemezdi sanırım diyorum 12+5dim dün ama 13+4dedi ultrasonda şimdi de kafam karıştı ya kesin değilse diye sizin kaçıncı haftada netletsi
İnşallah canım çok teşekkür ederimiyi olmanıza çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallahh :)
Senin ne zaman net soyledi kuzum doktorun ya ben şimdi direk cinsiyet belki deyince hiç demedim hani kesin eminmisiniz diye o heyecanla yazıp gonderdiler simdide ya kesin net değilse oldum yaniiyi olmanıza çok sevindim kuzum sağlıkla gelsin inşallahh :)
14+5DE kuzum , ama benimki sakladı biraz :) daha erken öğrenenler oldu burdaSenin ne zaman net soyledi kuzum doktorun ya ben şimdi direk cinsiyet belki deyince hiç demedim hani kesin eminmisiniz diye o heyecanla yazıp gonderdiler simdide ya kesin net değilse oldum yani
Vajinal uzunluğa bakılıyomuş ama erken doğum riski varmı diye. İnternette hem göbek hem vajinal yazıyoGöbekten canım
canım benim bi kez göbekten göremedi doktorum vajinal baktı , bi kez de göbekten gördü. Değişiyor idrara sıkışık olmayla filan dedi , görünüp görünmemesi için. Rahim uzunluğuna 12. haftadan beri bakıyor benim doktorum , ayrıntılıya kadar beklemiyorlar zaten onun için.Vajinal uzunluğa bakılıyomuş ama erken doğum riski varmı diye. İnternette hem göbek hem vajinal yazıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?