- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.541
2,5 lt den az içmiyorum 3 tane şişeyi sabah dolduruyorum akşama kadar içiyorum hedef koymak gibi düşün :)Merhaba arkadaşlar günde ne kadar su tüketiyorsunuz max 2 lt içebiliyorum o da her zaman olmuyor çalışıyorum içmeyi unutuyorum3 3.5 lt hayal benim için
akşam denicem bende :) inşallah olur çok istiyorum hissetmeyiBen de çok heyecanlandımmikisinde de sırt üstü yatıyordum siz de deneyinnn
ben başladım canım 12+6 da kasılma alanı gördü rahimde onu engellemek için magnezyuma başladıKızlar doktor demir dışında magnezyuma başlatan oldu mu
canım senin toklukların da yüksekmiş baya , bende de sadece açlık şekeri sorunu var aman diyetine dikkat et diyeceğim ama zaten ediyorsundur malesef bu şekeri egzersiz olmadan düşürmek pek mümkün değil o da bizi zorluyor işteSormadım açıkçası devam eder mi diye, ama endokrinolojide muayene sırasında doktor asistanina benim üstümden ders verdi o sırada dedi ki daha 5. Haftada şeker başlamış bu sebeple gebelik şekeri olarak değil de diyabet hastası hamile kalmış gibi hareket edicez demişti. Cuma gidicem tekrar sorarım ama muhtemelen gebelik sonrası kilo verirsen devam etse de geçer dicekler. :)
Benim tokluklarim da yüksek çıkıyor 150-170 arasi.
hba1c 5.8 çıkmış bu ayın başında ama merak ettim geriye doğru baktım
8. Ayda 6.4mus sonra 11. Ayda bakmışlar 5.9 çıkmış ki kasımın başında insülin kullanmaya başlamıştım etki etmiş demek ki.
ayy o büyük bir dert yaa hala araştırıyorummerhaba bebek arabası alan varsa model paylaşabilir mi
benim 500 ml lik bardağım var ondan 6 tane içiyorum hergün asla ihmal etmiyorum zaten çay kahveyi bıraktığım için suya dadandım :)Merhaba arkadaşlar günde ne kadar su tüketiyorsunuz max 2 lt içebiliyorum o da her zaman olmuyor çalışıyorum içmeyi unutuyorum3 3.5 lt hayal benim için
Ben de öyle, bir çok şeye bakıyorum hatta. Liste çıkardım genel olacak ihtiyaçlar için. Nereden ne alacağımı araştırıp yazıyorum. En azından alışveriş zamanı geldiğinde çıkıp tık tık tık alınır her şey sıraylaayy o büyük bir dert yaa hala araştırıyorum
ayy o büyük bir dert yaa hala araştırıyorum
Canım benim ben bir kaç hafta önce yaşadım, bol su içtim başka bir şey yapmadım.kızlar kıvamlı süt beyazı uzayan akıntı yaşadınız mı hiç?
Ben bir haftadir ara ara yaşıyorumkızlar kıvamlı süt beyazı uzayan akıntı yaşadınız mı hiç?
bende araştırdım normal yazıyor marycim insan endişeleniyor işte :) haklısınCanım benim ben bir kaç hafta önce yaşadım, bol su içtim başka bir şey yapmadım.
Böyle şeyleri hiç kafama takmamaya çalışıyorum. Vücut insan yapıyor yani normalin dışında bir sürü şey olacak sonuçtaDayanılmaz ağrı/sızı ve kanama hariç bir sıkıntı yoktur diye düşünmeye çalışıyorum
olabiliyor demekkiiiiBen bir haftadir ara ara yaşıyorum
Vallah canım olabiliyor artık dusunmekte internette araştırmakta beynim yanıyorolabiliyor demekkiiii
bende öyle canım herşeyi araştırıyorumVallah canım olabiliyor artık dusunmekte internette araştırmakta beynim yanıyor
çok geçmiş olsun canım , Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin , ikili test sonucu bu şekilde anlaşılmıyor, testi yapan doktoruna gitmen gerekir o grafiğine bakarak yorumlayacakKizlar merhaba kanamadan dolayı 3 gündür hastanede yatıyorum bebek biraz aşağı inmiş sürekli yatıyorum taburcu oldum, ikili tarama testi sonucum cikti anlayan varsa yorumlayabilir mi ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi
Rabbim sagsaglim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah canım benimbende öyle canım herşeyi araştırıyorum
Mesir macunu Bende ofiste çalışıyorum.günaydın tatlım ben ofiste çalışıyorum uzaktan çalışmayı isterdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?