2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba arkadaşlar günde ne kadar su tüketiyorsunuz max 2 lt içebiliyorum o da her zaman olmuyor çalışıyorum içmeyi unutuyorum 3 3.5 lt hayal benim için
2,5 lt den az içmiyorum 3 tane şişeyi sabah dolduruyorum akşama kadar içiyorum hedef koymak gibi düşün :)

canım senin toklukların da yüksekmiş baya , bende de sadece açlık şekeri sorunu var aman diyetine dikkat et diyeceğim ama zaten ediyorsundur malesef bu şekeri egzersiz olmadan düşürmek pek mümkün değil o da bizi zorluyor işte gçmiş olsun sağlıkla bu süreci atlatırız inşallah

Merhaba arkadaşlar günde ne kadar su tüketiyorsunuz max 2 lt içebiliyorum o da her zaman olmuyor çalışıyorum içmeyi unutuyorum 3 3.5 lt hayal benim için
benim 500 ml lik bardağım var ondan 6 tane içiyorum hergün asla ihmal etmiyorum zaten çay kahveyi bıraktığım için suya dadandım :)

Gebelik, bebeğin gelişimini kontrol etmek için hafta hafta hesaplanır.

• 4-5 haftalık gebeliklerde, 1 aylık denir.
  • 8-9 hafta bittiğinde, 2 ay bitmiştir.
  • 12-13 hafta bittiğinde, 3 ay bitmiştir.
  • 16-17 haftalar bittiğinde, 4 ay bitmiştir.
  • 20-21 haftalar bittiğinde, 5 ay bitmiştir.
  • 24-25 haftalar bittiğinde, 6 ay bitmiştir.
  • 28-29 haftalar bittiğinde, 7 ay bitmiştir.
  • 32-33 haftalar bittiğinde, 8 ay bitmiştir.
  • 36 hafta bittiğinde, 9 ay bitmiş, son haftaya girilmiştir.
  • 40 hafta bittiğinde, 9 ay 10 günlük süreç tamamlanmıştır.

ufak bi bilgilendirme kızlar :))

kızlar kıvamlı süt beyazı uzayan akıntı yaşadınız mı hiç?
Canım benim ben bir kaç hafta önce yaşadım, bol su içtim başka bir şey yapmadım.
Böyle şeyleri hiç kafama takmamaya çalışıyorum. Vücut insan yapıyor yani normalin dışında bir sürü şey olacak sonuçta Dayanılmaz ağrı/sızı ve kanama hariç bir sıkıntı yoktur diye düşünmeye çalışıyorum

bende araştırdım normal yazıyor marycim insan endişeleniyor işte :) haklısın

Kizlar merhaba kanamadan dolayı 3 gündür hastanede yatıyorum bebek biraz aşağı inmiş sürekli yatıyorum taburcu oldum, ikili tarama testi sonucum cikti anlayan varsa yorumlayabilir mi ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi

Eklentiler

• IMG_20231221_132744.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20231221_132650.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 60
çok geçmiş olsun canım , Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin , ikili test sonucu bu şekilde anlaşılmıyor, testi yapan doktoruna gitmen gerekir o grafiğine bakarak yorumlayacak

günaydın tatlım ben ofiste çalışıyorum uzaktan çalışmayı isterdim :)
Mesir macunu Bende ofiste çalışıyorum.
İş yerinize söylediniz mi hamileliğinizi ben 5 ay olacak işe gireli ondan dolayı söyleyemedim daha nasıl söylücem diye merak ediyorum. Birşey olacağından değilde 3 aylık hamileyim 5 aydır burda çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…