- 12 Ekim 2010
- 243
- 446
- 303
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.701
Yok iş yogunlugundan iptal etmek zorunda kaldım ancak perinatoloji doktorum günde bir tane glikophaje ekledi değerleri görünceAnldım canım valla öyle mi oluyor bilmiyorum benim doktorumun tercihi de olabilirbana hiç hastaneye git falan demedi belki ellerindeki ultrason cihazının kapasitesiyle ilgilidir bilemiyorum ki bir de dediğim gibi öyle 45 dk 1 saat sürmeyecekmiş. 25-30 dk dedi. Eşimle olduğum için, karından bakalım normalde daha iyi görebilmek için vajinal ultrason daha iyi gerekirse karından sonra öyle de bakarız, dedi. Sonra gerek duymadı bir sonraki sefer yaparız dedi. Nereye kadar böyle gidecek bakalım
Evet egzersiz olmadan çok zor malesef bı de hamilelikle hareket etmek de zor nasıl olcak bilmiyorum, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız.canım senin toklukların da yüksekmiş baya , bende de sadece açlık şekeri sorunu var aman diyetine dikkat et diyeceğim ama zaten ediyorsundur malesef bu şekeri egzersiz olmadan düşürmek pek mümkün değil o da bizi zorluyor iştegçmiş olsun sağlıkla bu süreci atlatırız inşallah
Kuzum 15+2 , -3 asla keyifle birşey yiyip icemiyorum hele ki tatlı. AslaaKilo check kizlaran itibariyle kac kilo aldiniz ben biraz endiseliyim kendi adima… +5 kilo 15+2’de
Benim hiç bakılmadı daha . Vajinal bakınca bişy olmuyor dimi kanama falan. Birileri kanamam oldu falan yazmışlarcanım benim bi kez göbekten göremedi doktorum vajinal baktı , bi kez de göbekten gördü. Değişiyor idrara sıkışık olmayla filan dedi , görünüp görünmemesi için. Rahim uzunluğuna 12. haftadan beri bakıyor benim doktorum , ayrıntılıya kadar beklemiyorlar zaten onun için.
13+4 ve bende de +5 kilo şahane ilerliyorumKilo check kizlaran itibariyle kac kilo aldiniz ben biraz endiseliyim kendi adima… +5 kilo 15+2’de
Ben de su icsem yariyo mubarekKuzum 15+2 , -3 asla keyifle birşey yiyip icemiyorum hele ki tatlı. Aslaa
İnşallah doğuma kadar böyle devam eder yoksa son ay 10 kilo alamam hahahaah
Azcik bulantimiz mi olsaydi acaba13+4 ve bende de +5 kilo şahane ilerliyorum
Benim 3 gündür bulantılarım kesildi nasıl yemek yiyorumBen de su icsem yariyo mubarekmide bulantin mi var yoksa hala?
Amin canım insllahAaaa hayırlı olsun canımtamam değiştiririm tabi, sağlıkla gelsin oğluşun
Çok teşekkür ederim Amin inşallah. Allah razı olsun. Ne güzel bir dua böyle. Nasıl mutlu oldumHayırlısı olsun kuzum sağlıkla hayırla gelsinler inşAllah senin de iyi huylu güzel gelinlerin olsun inşAllah kızından farkı olmasın
Çok haklısınız.Şimdiye kadar 12. Haftada en erken öğrenenleri duymuştum. Zaten daha öncesinde bebeğin o bölgelerimde tam bir oluşma olmuyor diye biliyorum sizin doktorunuz tamamiyle kendi fikrini söylemiş gibi geldi ya da kesenin sekli bebegin konumuyla alakalı tahminiydi çünkü 6. Hafta 9.hafta net öğrenmek için aşırı erken haftalar. Hayırlısı olsun sağlıcakla kavuşun
Sanirim buna da hazirlikli olmamiz gerekiyorKızlar 16. Haftamda bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım son iki gün çok küvvetliydi hatta elimi koyduğumda küçük tekmelerini hissediyordum . Sürekli yatıp hissetmek istiyorum. Ama bugün hiç hissetmedim yada çok küçük gibiydi çok stress yaptım. Her durumda stres bizden ayrilmayacak sanirim.
4.5 kilo 16+1Kilo check kizlaran itibariyle kac kilo aldiniz ben biraz endiseliyim kendi adima… +5 kilo 15+2’de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?