2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Yok iş yogunlugundan iptal etmek zorunda kaldım ancak perinatoloji doktorum günde bir tane glikophaje ekledi değerleri görünce

Evet egzersiz olmadan çok zor malesef bı de hamilelikle hareket etmek de zor nasıl olcak bilmiyorum, inşallah hepimiz sağlıkla atlatırız.

Benim hiç bakılmadı daha . Vajinal bakınca bişy olmuyor dimi kanama falan. Birileri kanamam oldu falan yazmışlar

Kızlar 16. Haftamda bebegimin hareketlerini hissetmeye başladım son iki gün çok küvvetliydi hatta elimi koyduğumda küçük tekmelerini hissediyordum . Sürekli yatıp hissetmek istiyorum. Ama bugün hiç hissetmedim yada çok küçük gibiydi çok stress yaptım. Her durumda stres bizden ayrilmayacak sanirim.

Çok haklısınız.
Amin inşallah cümlemiz sağlıkla kavusalim

Kızlar birkaç gündür başım ağrıyordu ben de akşamüstü tansiyonumu ölçtüm 13.7çıktı bu tehlikeli mi sizce sabahtan beri tekrar tekrar ölçüyorum akşam 12.4 olmuştu sabah da ölçtüğüm zaman 13'tü acaba gerçekten yüksek bir tansiyonla çok korkuyorum

Bir de evdeki cihazı güvenmeli miyim yoksa bir hafta sağlık ocağında takibi yaptırıp sonra doktora danışmalıyım mıyım gerçekten akşamdan beri uyku tutmuyor kötü kötü senaryolar aklıma geliyor

Sanirim buna da hazirlikli olmamiz gerekiyor bir tanidigimiz demisti ki 30lu haftalarda hamileyken 2 gun boyunca bebegin hicbir hareketini hissedemedim. Korkarak doktora gittim ve baktik ki bebek 2 gundur uyuyor uyuyordur yani kuzum endiselenme… ne guzel erken hissetmissin keske ben de hissedebilsem

Kizlar iki gündür göbek deliği etrafimda sertlik ve hafif dokununca ağrı var nedeni nedir acaba normal mi anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…