- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.661
Evet yaaa hem büyümüş de olucak sıpalarNormal ultrason bile 2 dk suruyo surmuyo 23-30 dk iyiymis izleriz uzun uzun
Vallah benim de öyleAY benimde bugün iki kere geldi korktum öyle olunca ardından adet olurdum şeffaf uzayan sümüksü akıntı geldi benden de
Göbek deliğinin hemen altında oluyor, onu diyorsun dimi? Bende de oluyor gebelikte normalden fazla kan pompalandığı ve dolaştığı içinmişşKizlar alt karinda kalp atisi gibi pit pit neden olur bilen var mi? Yani bebegin kalp atisi desem mumkun degil o kadar belli olmasi, bi de nerdeyse benim kalbim kadar hizli yani cok hizli da atmiyor. Cok ilginc bazen elimi koyuyorum cok net hissediyorum. Esim bugun kulagini koydu o da ayni sekilde tarif etti. Yuz ustu yattigimda cok net hissediyorum o atisi… size de oluyor mu ve sebebini bilen varsa aydinlatirsa cok sevinirim
Aynen orasii, iyi bari aydinlandimGöbek deliğinin hemen altında oluyor, onu diyorsun dimi? Bende de oluyor gebelikte normalden fazla kan pompalandığı ve dolaştığı içinmişş
anladım canım benimde yoğun akıntım kasintim var bu sefer kontrole gittiğimde sorun yoksa kullanicam fitil Allah şifa versinGynoflor kullaniyorum
Allah razı olsun canim benim benim mantar yoo çok fazla akıntı olduğu için verdi doktorumanladım canım benimde yoğun akıntım kasintim var bu sefer kontrole gittiğimde sorun yoksa kullanicam fitil Allah şifa versin
bana bakıyorlar vajinal canım , doktorum hemen hemen her kontrolde bakıyorVajinadan bakılması saçma risk teşkil etmez mi sonuçta kanama falan yok neden alttan bakilsinki karından gayet herşey çıkıyor bebek büyümüş oluyor
bende de oluyor kuzum kontrole gittiğimde soracağım nasipseKizlar şefaf sümüksü akıntım bu gün bir tık daha fazla geldi sanki acaba yumurtlama döneminde falanmiyim ya birde mantar için fitil kullanıyorum o mu yapıyor çok sitres yapıyorum ya
sanırım bebiş hareket ediyorKizlar alt karinda kalp atisi gibi pit pit neden olur bilen var mi? Yani bebegin kalp atisi desem mumkun degil o kadar belli olmasi, bi de nerdeyse benim kalbim kadar hizli yani cok hizli da atmiyor. Cok ilginc bazen elimi koyuyorum cok net hissediyorum. Esim bugun kulagini koydu o da ayni sekilde tarif etti. Yuz ustu yattigimda cok net hissediyorum o atisi… size de oluyor mu ve sebebini bilen varsa aydinlatirsa cok sevinirim
yaşla alakalı çıkıyor canım , bir şey yoktur Allah'ın izniyle, ultrasonda ense kalınlığı nasıl çıktı? çok sıkıntı yapacaksan fetal dna baktırabilirsinMerhaba ikili testten anlayan varmi doktor normal dedi ama biraz yüksek çıktığı için 3lu test yapalım geldiğinde dedi. Bende yaşları alakalı olabilir dedim evet yaslada alakali olabilir ama biz yinede bir test yapalım dedi bunu yaşayan varmi aranizda
Günaydınnn , 70-100 arası normal yazıyor internette canım ama sen yine bir doktorunla görüşürsün :)Kızlar günaydın, bu sabah sadece kahve içtikten sonra parmaktan şekerimi ölçtüm 94 çıktı. Sizce nasıl? Normal hayatımda hep 80 civarıydı. Şimdi 17. haftadayım, doktor randevum çarşamba. Yüksek sanki, bu değerleri çıkan var mı?
İnşallah öyledir, bakalım doktor ne diyecekk teşekkür ederimGünaydınnn , 70-100 arası normal yazıyor internette canım ama sen yine bir doktorunla görüşürsün :)
bende de oluyor kuzum kontrole gittiğimde soracağım nasipse
[/QUOTE. Anladım canım bazı kadınlarda oluyormuş
Evet bi uyanıyorum sırtüstü yatıyorumkızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı
aaaa hayırlı olsun kuzum sağlıkla inşallahhh :)mesirmacunu canım benim bebeğimin cinsiyeti ni erkek yazabilirsin partimizi yaptık erkekmis cinsiyetimiz
Amin kuzum inşallah rabbim bütün annelere hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimiziaaaa hayırlı olsun kuzum sağlıkla inşallahhh :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?