2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Göbek deliğinin hemen altında oluyor, onu diyorsun dimi? Bende de oluyor gebelikte normalden fazla kan pompalandığı ve dolaştığı içinmişş

sanırım bebiş hareket ediyor

yaşla alakalı çıkıyor canım , bir şey yoktur Allah'ın izniyle, ultrasonda ense kalınlığı nasıl çıktı? çok sıkıntı yapacaksan fetal dna baktırabilirsin

Kızlar günaydın, bu sabah sadece kahve içtikten sonra parmaktan şekerimi ölçtüm 94 çıktı. Sizce nasıl? Normal hayatımda hep 80 civarıydı. Şimdi 17. haftadayım, doktor randevum çarşamba. Yüksek sanki, bu değerleri çıkan var mı?

Günaydınnn , 70-100 arası normal yazıyor internette canım ama sen yine bir doktorunla görüşürsün :)

kızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı

kızlar bir de ben akşamları sağ ve solda yatmaya dikkat ediyorum ama gece yattıktan sonra bir kalkıyorum sırt üstü yatıyorum tekrar pozisyon değiştiriyorum acaba bunun bebeği bir zararı var mı
Evet bi uyanıyorum sırtüstü yatıyorum pazartesi nasipse kontrolüm var doktora soracağım , sorun olur derse hamile yastıklarından almayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…