- 17 Ocak 2021
- 400
- 296
- 53
- 25
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.841
Benimde ilk çocuğum tüp bebekti. Heycanla karnımın çıkmasını bekliyordum. Karnım çok çıkınca hamileliğide sevemedim. Şimdi ikinciye hamile kaldım karnım çıkmasın dedikçe şişiyorDaha hiç almadım, tüp bebek annesiyim çok uğraştım çok üzüldüm o yüzden artık belli olsun istiyorum ya
Yaa hadi bakalımNormalde 14+6 ama Dr 16+6 dedi önde gidiyor dedi bakalım
günaydınn canım grup burası zaten ilk sayfada isimler var orada ismin yoksa ekleyeyim :)mesirmacunu canım Büşra ben gruptan yanlışlıkla çıktım sanırım bulamıyorum grubu
ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum duştan sonra canımKizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
Merhabalar bende apideva nin kremini kullanmaya başladım içeriği temiz bir ürün kullananlar memnun ama arkadaşım bı yağ karışımı söyledi onun hiç çatlağı oluşmadı aktardan alıp yapcam o zaman detaylı söylerimKizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
Benimki Prof değil, operatör, daha uygun oluyor. Çok şükür şu an için riskli vs bir durum olmadığı için ben Prof. gerek duymadım. Eğer şu an halihazırda takibinizi yapan doktordan memnunsanız zaten pakete gerek yok, ne güzelGeçen ay sordum 45 bin istediler Prof için.ocakta biyük ihtimal 55-60 olur ama çok fazla benim için.sadece doğumu için para ayarlayabilirim 20-25 bin tl bütçem var
Mutlaka hepsinde vardır, ben doktorum ne öneriyorsa ona göre hareket ediyorum, o yüzden pek kafama takmıyorum açıkçası, siz de doktorunuzun yönlendirmesine ya da araştırmalarınıza göre içinize sineni tercih edebilirsinizEurofinsinde şikayet. Com da şikayet var bilginiz olsun
Bana genoks önerdi ona yaptırdım umarım herkes doğru sonuçlara kavuşutMutlaka hepsinde vardır, ben doktorum ne öneriyorsa ona göre hareket ediyorum, o yüzden pek kafama takmıyorum açıkçası, siz de doktorunuzun yönlendirmesine ya da araştırmalarınıza göre içinize sineni tercih edebilirsiniz
merhaba, ben bugün 14+0 oldum, geçen hafta lierac ve bio oil kullanmaya başladım.Kizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
Ben daha başlamadım ama Lierac'ı okuyorum her yerdemerhaba, ben bugün 14+0 oldum, geçen hafta lierac ve bio oil kullanmaya başladım.
iyi diyorlar bakalım başladık hemen de emiliyor yapışkanlık hissi de bırakmıyor ama pahalı birazBen daha başlamadım ama Lierac'ı okuyorum her yerde
burt's bees kullanmaya basladım ben canım, diğer hamileliğimde de onu kullanmıştım faydasını gördüm çatlaklarım minimum düzeydeydi içerik olarakta doğal olduğu için tercih etmiştim.Kizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
Merhaba. Ben badger kullanıyorum temiz içerikli yağ şeklinde, yüz bölgem hariç her yere sürüyorum hatta bacaklarımda, ellerim çok kurur oralar içinde kullanıyorum.Kizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
Ben de bio oil, lierac ve palmers aldım. Günde 1 kere sürüyorum şimdilikKizlar merhaba catlak kremi kullanmaya basladinizmi
benim de yaa aynı sorun bende de var temiz içerikli bir dudak nemlendiricisi arayışındayımkızlar benim dudaklarım çok kuruyor baya derin izle olmaya başladı hapşırdığımda filan kanıyordudak nemlendirici ne kullanabilirim fikriniz var mı
Ya benim de öyle, hele Ankara'nın bu kuru havasında... Ben Yves Rocher'inkini kullanıyorum, çok memnunum. Ama daha önce Bepanthol'den de memnun kalmıştım. Vaseline dudak kremi çok iyidir, ama içeriğini bilmiyorum ona bir bakmak lazım canım.kızlar benim dudaklarım çok kuruyor baya derin izle olmaya başladı hapşırdığımda filan kanıyordudak nemlendirici ne kullanabilirim fikriniz var mı
su az mı tüketiyorsun acabakızlar benim dudaklarım çok kuruyor baya derin izle olmaya başladı hapşırdığımda filan kanıyordudak nemlendirici ne kullanabilirim fikriniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?