- 28 Haziran 2023
- 89
- 60
- 3
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.821
Ay teşekkür ederiim doktorda büyük ihtimalle kız dedi ama emin olamadı Bende çok ikilemde kaldımKız gibi geldi bana ama bilemedim.anne karnında çok şiş oluyor kukuşları kızların.o yüzden testisle karıştırıyorlar.ama sankim kız
Teşekkür ederim canım ben şuan istesem de paket alamam Suruç'tayim. Mayıs ortası Ankara'ya geleceğim nasıl olacak bilmiyorumBen Ankara'dayım. Medical Park'ta Süha Hoca'nın hastasıyım, çoook da memnunumDoğum paketi aldım, bir aksilik olmadığı sürece hocamla devam
Yalnızca doğum için geleceksin yani neredeyseTeşekkür ederim canım ben şuan istesem de paket alamam Suruç'tayim. Mayıs ortası Ankara'ya geleceğim nasıl olacak bilmiyorum
Paket ücreti ne kadardıYalnızca doğum için geleceksin yani neredeyse
pakete gerek yok evet, muayeneye gidersin bir kaç kez, sonra da doğuma hayırlısıyla..
Ben ekim ayında 32.000 TL'ye aldım ama tam zam gelmeden önceki gün aldım, onun üzerine bir kez zam geldi muhtemelen yeniyılda tekrar gelir.Paket ücreti ne kadardı
SiZ genoks için olumsuz yorumları nerde okudnız en güvenilir genoks olduğunu söyledilerselam kızlar herkese iyi haftasonlarıbugün yine kontrole gittik sat a göre 9+4 olması lazım ama doktorum ili defa ölçtü 10+0 çıktı büyümüi kıpır kıpır hareket ediyor kolları bacakları anlaşılıyor yarabbim şükürler olsun önümüzdeki hagta NIPT testi için kan vereceğim firma araştırıyorum şuanda, GENOKS için çok fazla olumsuz yorum var sanırım onu eledim, bakalım neye karar vereceğiz. sizler nerelere yaptırdınız??
Naptn canm gittinmi hastaneyeYazarım tabi insallah canım amin teşekkür ederim
MerhabaYazarım tabi insallah canım amin teşekkür ederim
Benim doktorum direk Genoks hariç hepsi olur, Genoks'un sonuçlarına ben güvenmiyorum demişti. Eurofins'te yaptırdım ben de.SiZ genoks için olumsuz yorumları nerde okudnız en güvenilir genoks olduğunu söylediler
Merhaba eurofins sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba? Benim bugün 1 hafta olduBenim doktorum direk Genoks hariç hepsi olur, Genoks'un sonuçlarına ben güvenmiyorum demişti. Eurofins'te yaptırdım ben de.
11. gün geldi, biraz uzun bence :) Ama burada 6. günde alan vardı diye hatırlıyorum eurofins'teMerhaba eurofins sonuçlarınız kaç günde çıktı acaba? Benim bugün 1 hafta oldu
şikayetvar da yazıyor yada diğer sayfaların yorum kısmında, tercih meselesi tabi güvenen yaptırır sonuçtaSiZ genoks için olumsuz yorumları nerde okudnız en güvenilir genoks olduğunu söylediler
Eurofinsinde şikayet. Com da şikayet var bilginiz olsunBenim doktorum direk Genoks hariç hepsi olur, Genoks'un sonuçlarına ben güvenmiyorum demişti. Eurofins'te yaptırdım ben de.
Naptn canm gittinmi hastaneyemerak ettim seni
Gittim canimlar çok şükür bir problem yok idrar verdim kanama içinde böbrek kumu falan düşüyor olabilirsin dedi. Ama çok şükür bebisim gayet iyiydi diğer gördüğüme göre çok büyümüştüMerhaba
Doktor kontrolünüz vardı naptınız acabaa
Ayy çokk sevindimmGittim canimlar çok şükür bir problem yok idrar verdim kanama içinde böbrek kumu falan düşüyor olabilirsin dedi. Ama çok şükür bebisim gayet iyiydi diğer gördüğüme göre çok büyümüştücinsiyetine önce erkek gibi dedi sonra ama bak şurayı görüyor musun kız gibi de tam oluşmamış gibi dedi ya da kendisi bilemedi neyse sağlıklı olsun da kızımda olsun oğlumda hayırlı evlat olsun
Aynen canım benimYalnızca doğum için geleceksin yani neredeyse
pakete gerek yok evet, muayeneye gidersin bir kaç kez, sonra da doğuma hayırlısıyla..
Aynıyız inanır mısın, düşünceden bile iştahım kaçıyorben de sanki su icsem sisiyorum hemen.
bir de bulantıalrım bitti ama asırıı tiksinme var bazı yemekleri düsündügüm an inanılmaz tiksiniyorum. sanki yesem bana asla iyi gelmeyecekmis gibi..
Geçen ay sordum 45 bin istediler Prof için.ocakta biyük ihtimal 55-60 olur ama çok fazla benim için.sadece doğumu için para ayarlayabilirim 20-25 bin tl bütçem varBen ekim ayında 32.000 TL'ye aldım ama tam zam gelmeden önceki gün aldım, onun üzerine bir kez zam geldi muhtemelen yeniyılda tekrar gelir.
Normalde 14+6 ama Dr 16+6 dedi önde gidiyor dedi bakalımAyy çokk sevindimm
Aynen öye yeterki sağlıklı olsunlar
Kaç haftalıksınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?