2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
benim de yaa aynı sorun bende de var temiz içerikli bir dudak nemlendiricisi arayışındayım
inşallah buluruz kuzum haber edelim birbirimize
ayy kıyamam ankara ayaz bide. yves rocher aklıma geldi aslında , bir bakiyim teşekkür ederim marycim
su az mı tüketiyorsun acaba
yok kuzum çok fazla tüketiyorum aksine. günde 2,5 3 lt mutlaka tüketiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan korktuğum için :)

selam canım kızlar, saç dökülmesi ile ilgili özel kullandığınız bir şampuan varmı önerebileceğiniz, dehşet derecede saçım dökülüyor helppp :)

selam canım kızlar, saç dökülmesi ile ilgili özel kullandığınız bir şampuan varmı önerebileceğiniz, dehşet derecede saçım dökülüyor helppp :)
aslında bu konunun da açıldığı iyi oldu , ben pantene kullanıyorum ama temiz içerikli mi zararı var mı bilmiyorum , değiştirecek miyiz kullanalım mı emin olamıyorum :))

ben geçen hafta bugün cinsiyeti öğrenmiştim ama ancak yazabiliyorum mesirmacunu cinsiyeti erkekmiş eşim hiç kabullenemedi bir haftadır bu konuyu hiç konuşmuyor hatta balondan mavi çıkınca yüzü düştü hiçbir şey demedi beni tebrik etmedi ilk tepkisi telefonunu aç da yemek söyleyelim oldu ben de yeni kendime geliyorum psikolojimi altüst etti benim de evet ben de kız istiyordum ama nasip sonuçta onun sırasıymış ve testleri çok güzel geliyor istediğimiz ilk ay bebek tuttu hiçbirine şükretmiyor sadece neden erkek oldu buna takılıyor

ben lorealin profesyonel serisinden 1500 liraya aldığım bir şampuan kullanıyordum ama o bile etki etmedi öbek öbek döküldü hep şu an revox biotin collagen kullanıyorum çok memnunum

Canım benim sağlıklı olmasının daha önemli olduğunu konuş bence kendisiyle. Benim eşimde kıza çok hevesliydi kızım olacak diye dolanıyordu erkek bebişimiz oluyor. Geçen hafta doktor tahminde bulunmuştu o bilmiyordu ben güzelce konuştum erkek babası olmak da sana çok yakışır vs gibi tatlı dille anlattım şimdi sağlıklı olması daha önemli erkek de bizim sonuçta diyor, bence sen de başbaşa kaldığınız da konuş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin şakayla karşılık spermler senden geliyor erkek göndermişsin ben napim filan de gülerek

Cinsiyeti erkeğin kromozomlarının belirlediği de bir gerçek dediğiniz gibi benim eşim de kız istiyor. Geçen hafta çıkıntı var doktor erkek olabilir dedi. Bu hafta çıkıntı kaybolmuş kız büyük ihtimal dedi. Bizimki de prensesim olacak diye dolanıyor şu fetal dna sonucu gelse de kesinleşse

Demekki eşin hiç yıllarca bebek özlemiyle sınanmamış, böylelerine aşırı sinir oluyorum sen kusura bakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…