2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah , uzun yıllar evlat özlemiyle yüreği yanmış bir anne adayı olarak üzüldüm bu mesajına , kız erkek hiiç önemli değil Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızın acılarını göstermesin

Kızlar yaklasık iki üc gündür karnımda batmalar oluyor anlık bıcak saplanıyor gibi, 16. Haftamdayım böyle bi durum yasayan var mı

Kızlar yaklasık iki üc gündür karnımda batmalar oluyor anlık bıcak saplanıyor gibi, 16. Haftamdayım böyle bi durum yasayan var mı
iğne batmaları olmuştu geçen hafta bende canım , hani böyle tatlı tatlı göbek deliğimin oralarda

Bir tane yavru için senelerce yananlar var, evlat hasreti diye diye akıl sağlığını kaybedenler var, Allah eşine bir parça şuur versin.

kızlar ankara'da mısınız hangi doktora gidiyorsunuz? bir de doğum fiyatları nedir sezeryan
ben acıbadem’e gidiyorum prof dr rana karayalçın çok memnunum işinin ehli ve hastaya çok değer veriyor (çevrem komple doktor buna rağmen rana karayalçını tek geçiyorum)

bir haftadır bunu anlatmaya çalışıyorum zaten dediklerinin hepsini bir haftadır yapıyorum ben dedim ki nipt sonucu geldi bak akşam öğreneceğiz sonuç ne olursa olsun insanların içinde yüzünü düşürme sevin ileride izletiriz sanki ben öyle dememişim gibi surat ifadesi o kadar anlamsızdı ki herkes dalga geçti ovulasyondan 2-4 gün önce ilişki olacakmıştı sadece ovulasyon günü ve iki gün sonra ilişki olunca erkek olmuş işte ben hesaplayamamışım neyse yine biraz normale döndü ben de o vesileyle kendime geldim niye istemeyeyim o da bizim bebeğimiz o da bizden bir parça kız olsun erkek olsun ne farkeden şu an çok sağlıklı gidiyor önemli olan bu demeye başladı yavaş yavaş şuuru geliyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…