- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #5.881
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inşallah , uzun yıllar evlat özlemiyle yüreği yanmış bir anne adayı olarak üzüldüm bu mesajına , kız erkek hiiç önemli değil Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin, evlatlarımızın acılarını göstermesinben geçen hafta bugün cinsiyeti öğrenmiştim ama ancak yazabiliyorummesirmacunu cinsiyeti erkekmiş eşim hiç kabullenemedi bir haftadır bu konuyu hiç konuşmuyor hatta balondan mavi çıkınca yüzü düştü hiçbir şey demedi beni tebrik etmedi ilk tepkisi telefonunu aç da yemek söyleyelim oldu ben de yeni kendime geliyorum psikolojimi altüst etti benim de evet ben de kız istiyordum ama nasip sonuçta onun sırasıymış ve testleri çok güzel geliyor istediğimiz ilk ay bebek tuttu hiçbirine şükretmiyor sadece neden erkek oldu buna takılıyor
bende de çıkmadı canımKızlar göbek çizgisi oluşmaya başlayan var mı. Hani kahverengi çizgi. 17. Haftadayim hala çıkmadı. Normal mi acaba
iğne batmaları olmuştu geçen hafta bende canım , hani böyle tatlı tatlı göbek deliğimin oralardaKızlar yaklasık iki üc gündür karnımda batmalar oluyor anlık bıcak saplanıyor gibi, 16. Haftamdayım böyle bi durum yasayan var mı
Tam iğne batması gibi degilde böyle birden anlık ağrı gibi benim canım internette baktım normal diyor ama sormak istedimiğne batmaları olmuştu geçen hafta bende canım , hani böyle tatlı tatlı göbek deliğimin oralarda
büyüyor minnaklar :) normaldir kuzumTam iğne batması gibi degilde böyle birden anlık ağrı gibi benim canım internette baktım normal diyor ama sormak istedim
İnsallah canımm bakalım haftaya kontrol nasipse görsem bi rahatlarım bi sürebüyüyor minnaklar :) normaldir kuzum
Ben her hafta gidiyorum keseyi gördüğümden beriKızlar ayda 1 kez mi gidiyorsunuz kontrollere?
2 Haftada bir gidiyorum benKızlar ayda 1 kez mi gidiyorsunuz kontrollere?
Ben lekelenmelerim kanama alanım geçene kadar 2 haftada bir gittim. Herşey düzelince doktorum ayda bir gel dedi. Tabiki sorun olursa hemen gel onun haricinde ayda 1Kızlar ayda 1 kez mi gidiyorsunuz kontrollere?
Keşke bende öyle gitsem ya şuan 14+5 im ve cinsiyetini bilmiyorum en son gittiğimde 12 haftalıktı.2 Haftada bir gidiyorum ben
Benimde oluyor sertleşiyor bazen normal diyorlar kasik batması falan korkutuyor bazenKızlar yaklasık iki üc gündür karnımda batmalar oluyor anlık bıcak saplanıyor gibi, 16. Haftamdayım böyle bi durum yasayan var mı
ben 2 haftayı zor bekliyorumKeşke bende öyle gitsem ya şuan 14+5 im ve cinsiyetini bilmiyorum en son gittiğimde 12 haftalıktı.
Şuan belkide belli olmuştur ama kontrolüm daha 15 ocaktaaa
ooo sen nerelerdesin yaahhuu :) şenlendi tabiiŞenlenmiş buralar Bayadır girmiyordum
Bir tane yavru için senelerce yananlar var, evlat hasreti diye diye akıl sağlığını kaybedenler var, Allah eşine bir parça şuur versin.ben geçen hafta bugün cinsiyeti öğrenmiştim ama ancak yazabiliyorummesirmacunu cinsiyeti erkekmiş eşim hiç kabullenemedi bir haftadır bu konuyu hiç konuşmuyor hatta balondan mavi çıkınca yüzü düştü hiçbir şey demedi beni tebrik etmedi ilk tepkisi telefonunu aç da yemek söyleyelim oldu ben de yeni kendime geliyorum psikolojimi altüst etti benim de evet ben de kız istiyordum ama nasip sonuçta onun sırasıymış ve testleri çok güzel geliyor istediğimiz ilk ay bebek tuttu hiçbirine şükretmiyor sadece neden erkek oldu buna takılıyor
kızlar ankara'da mısınız hangi doktora gidiyorsunuz? bir de doğum fiyatları nedir sezeryanHoşgeldiin
Ankara'dan bir hamişimiz daha oldu galibaa
ben acıbadem’e gidiyorum prof dr rana karayalçın çok memnunum işinin ehli ve hastaya çok değer veriyor (çevrem komple doktor buna rağmen rana karayalçını tek geçiyorum)kızlar ankara'da mısınız hangi doktora gidiyorsunuz? bir de doğum fiyatları nedir sezeryan
bir haftadır bunu anlatmaya çalışıyorum zaten dediklerinin hepsini bir haftadır yapıyorumCanım benim sağlıklı olmasının daha önemli olduğunu konuş bence kendisiyle. Benim eşimde kıza çok hevesliydi kızım olacak diye dolanıyordu erkek bebişimiz oluyor. Geçen hafta doktor tahminde bulunmuştu o bilmiyordu ben güzelce konuştum erkek babası olmak da sana çok yakışır vs gibi tatlı dille anlattım şimdi sağlıklı olması daha önemli erkek de bizim sonuçta diyor, bence sen de başbaşa kaldığınız da konuş. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinşakayla karşılık spermler senden geliyor erkek göndermişsin ben napim filan de gülerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?