2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar hayırlı akşamlar enfeksiyonum yok ama yinede sarı akıntım var tedirgin ediyor beni aranızda sarı akıntısı olan var mı
Merhaba bende 15+2 yim ama nerdeyse 7.haftadan beri sarımsı akıntım var. Doktora sorduğumda kokusuz ve kaşıntı yoksa bir sorun olmaz demişti. İdrar tahlilinde de bir şey çıkmadı.

Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar aranızda tecrübeli annelerimizde var merak ettiğim bir şey var bebeklerimiz hayırlısıyla sağlıkla doğduğunda nasıl giydireceğiz haziran ayı oldığu için kafam karışıyor kaç tane 0-3 ay almalı kısa uzun kollu mu kaç tane 3-6 ay almalı lütfen bilgisi olan yazabilir mi

Kızlar hayırlı akşamlar enfeksiyonum yok ama yinede sarı akıntım var tedirgin ediyor beni aranızda sarı akıntısı olan var mı
vitamin kullanıyor musun canım? bende kullanıyorum sanırım vitaminde etkiliyor sarımsı oluyor akıntı bazen

Çok üzgünümm nediceğimi bilemedim nebileceksinki suyu olduğunu böylesi ilkkez duydum nasıl olduda suyu gelmis doğum olunca oluyor sandım başınız sağolsun allah sabırlar versin canım benim
nadir de olsa olabiliyormus, sık görülen bir durum değilmiş doktorum da şok oldu, dün operasyon geçirdim detayları anlatıp sizleri üzmek istemiyorum , ama kendinizde ıslaklık bile hissetseniz hemen doktora hastaneye gidin hiçbişeyi ihmal edip geçiştirmeyin, suyum grlmesinden sonra 1-2 gün günlük bedim ıslak oluyordu akıntım çok sandım sonra sarı akıntıya döndü sonra kahverengi kahverengi olunca endişelenip gittim ki 1 hafta önce kalbi durmuş, doktorum allahtan sana bişey olmadı zehirleyebilirdi seni dedi, şimdi bizi perinatoloji uzmanına yönlendirdi senin arrık riskli gdbdlik sınıfında perinatoloji takibinde olman lazım sonrası için dedi, özellikle pıhtılaşma ve tansiyon sorununuz varsa mutlaka bir perinatoloji doktoruna da görünin kızlar, birimizin canı yandı başkalarının da canı yansın istemem umarım kimse yaşamaz böyle şeyleri, neden olduğu tespit edilirse sizlere bilgi vermek için mutlaka yazarım belki birilerine faysası dokunur, sevgiler

Çok geçmiş olsun canım. Allahım en kısa zamanda tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin
Benimde mart ayında bebeğimin kalbi durmuştu ama benim yoğun kanamam olmuştu gittiğimde bebek iyiydi fakat 10 gün sonra gittiğimde doktorum kalbi durmuş dedi 8 haftalıktı. 8 ay sonra tekrar hamile kaldım ilaç ve iğne ile bu sefer doktorum corasprine başlattı beni.

Yenidoğan uzun kollu al canım çok fazla almana gerek yok genelde yenidoğanları 40ına kadar giyiyorlar 3 aydan sonrasını yazlık alırsın bu bebeğin kilosuna göre de değişebiliyor

Ahh canım benim yaa iste ondan dedim ilkkez duydum nasıl olur böyle diye belki sağlıksızdı allah nasip etmedii bundan onrası güzelce sağlıcakla nasip etsiin inşaallahh

Çok üzgünüm canım benim, yaşadıkların hiç kolay değil, Rabbim sabır versin.

Sling kullanımı hakkında ne düşünüyorsunuz hanımlar.

Eklentiler

• Screenshot_20240103-085347.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20240103-085152.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20240103-085031.webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 28
Hee kuuzz yaa 2 hafta kociş izinliydi istanbula git gel falan derken evi bile temizleyemedim yav halim zindanım yok
ahh sorma ben pazar günü evi temizledim 85 kez mola verdim hahaha :) nefesim yetmiyor çok işlenmeye

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…