- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.101
çok şükür kuzumKizlar benim çok ağrım akıntım vardı 1 aydır randevu bekliyordum randevum dündu doktor olmadığı için iptal olmuş bende bugün acile gittim bebek iyi kalp atışı suyu falan iyi dedi doktor çok şükürfitil verdi iki tane var sadece 3 gün arayla kullan dedi iltihap var malesef ama içim rahatladı bebek için
0.1 den yükseldikaçtan 48'e yükseldi canım? 48 pozitif bir değer ama 2 günde bir artışı takip edilmeli
48 çıktığı günden 2 gün say aynı hastanede aynı saatlerde tekrar kan ver , eğer 2 kat yükseliyorsa iyi demektir :)0.1 den yükseldi
Merhaba,Kızlar selamlar,
Biz geçen haftalarda zam gelmeden bebek arabasını alalım dedik. Cybexi tercih ettik, güvenilir ve iyi bir marka olduğunu düşündüğümüz için. Opera İstanbulun internet sayfasında şuan eğer mart ayında teslim alırsanız 4 bin lira daha düşmüş aldığımız marka ve model. Eğer bizim aldığımız zaman olsaydı kesinlikle martta teslim alıp daha ucuza alırdık hem zaten bebek de doğmamış oluyor o zaman da. Siz de değerlendirmek isterseniz belki diye haber vermek istedim
Teşekkür ederim canımhadi gözünaydın adaşımm :)
Geçmiş olsun canım nasıl ağrıların var bende de ağrılar oluyorKizlar benim çok ağrım akıntım vardı 1 aydır randevu bekliyordum randevum dündu doktor olmadığı için iptal olmuş bende bugün acile gittim bebek iyi kalp atışı suyu falan iyi dedi doktor çok şükürfitil verdi iki tane var sadece 3 gün arayla kullan dedi iltihap var malesef ama içim rahatladı bebek için
Evett ben 4.5 ayda öğrenmistim pek edepli kızımızzzayy o günler gelse de joum yaaa :) saklıyorsa kız olabilir evet :)
tam da bebek arabası bakıyordum desem :)) linki var mı canım?
Cybex balios s lüx, bebek arabası; ana kucağı da aton m modelini aldık. Adac testi, güvenilirlik ve bebeğin rahatlığı bizim için öncelikliydiMerhaba,
Siz hangi modeli tercih ettiniz? :)
Teşekkür ederim bebek iyi ya içim rahatladı çok şükürçok şükür kuzumenfeksiyon geçer fitille korkma
Sırtım kasıklarım yanmalar kaşıntılar sık idrara çıkma akıntı gibi canım buradaki iki annemiz bebeği kaybetmiş ya bende korktum biraz ondan gittim canım içim rahatladı en azındanGeçmiş olsun canım nasıl ağrıların var bende de ağrılar oluyor
Canımmm benim bebiş kız olacaakkayy o günler gelse de joum yaaa :) saklıyorsa kız olabilir evet :)
İyi yaptın canım benim bir hafta önce verdim idrar tahlili falan temiz çıktı ama yinede kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyorSırtım kasıklarım yanmalar kaşıntılar sık idrara çıkma akıntı gibi canım buradaki iki annemiz bebeği kaybetmiş ya bende korktum biraz ondan gittim canım içim rahatladı en azından
Bizde aldık geçen hafta,prego solo travel sistemini aldık.taha önce puseti çıkartılıp anakucaiı takılan modellerden kullanmıştım ama çok problem olmuştu.şimdi çıkartmadan direk içine anakucağı monte edilen modelden aldık çok beğendik portatif valiz gibi çekme kolu da varKızlar selamlar,
Biz geçen haftalarda zam gelmeden bebek arabasını alalım dedik. Cybexi tercih ettik, güvenilir ve iyi bir marka olduğunu düşündüğümüz için. Opera İstanbulun internet sayfasında şuan eğer mart ayında teslim alırsanız 4 bin lira daha düşmüş aldığımız marka ve model. Eğer bizim aldığımız zaman olsaydı kesinlikle martta teslim alıp daha ucuza alırdık hem zaten bebek de doğmamış oluyor o zaman da. Siz de değerlendirmek isterseniz belki diye haber vermek istedim
Bebiş büyüyor o yüzden oluyormuş canım endişe etmeİyi yaptın canım benim bir hafta önce verdim idrar tahlili falan temiz çıktı ama yinede kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor
Hayırlı olsun canım, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinBizde aldık geçen hafta,prego solo travel sistemini aldık.taha önce puseti çıkartılıp anakucaiı takılan modellerden kullanmıştım ama çok problem olmuştu.şimdi çıkartmadan direk içine anakucağı monte edilen modelden aldık çok beğendik portatif valiz gibi çekme kolu da var
Teşekkür ederiiizzzzHayırlı olsun canım, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Ay vallah canım çok bekledim meleğimi birde kayıplar da olunca insan sitres. oluyorBebiş büyüyor o yüzden oluyormuş canım endişe etme
Ben de geçen haftalarda kasıklarımda çok ciddi ağrı oldu, çok ayakta kalmıştım. Sonra bir iki gün hem bulantılarım azaldı, hem kasık ağrılarım azaldı. Soluğu doktorda aldım, annelik her an eli kalbinde olmak demek galibaAy vallah canım çok bekledim meleğimi birde kayıplar da olunca insan sitres. oluyor
Öyle gerçekten benimde bazı günler hiç yok bazı günler de kendini çok hissettiriyor hem bel hem kaşık ağrısıBen de geçen haftalarda kasıklarımda çok ciddi ağrı oldu, çok ayakta kalmıştım. Sonra bir iki gün hem bulantılarım azaldı, hem kasık ağrılarım azaldı. Soluğu doktorda aldım, annelik her an eli kalbinde olmak demek galibaAma birbirimize destek olduğumuz, böyle bir platformda olmak bazen sadece yazılanları okumak bile bana çok iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?