2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
çok şükür kuzum enfeksiyon geçer fitille korkma

Merhaba,

Siz hangi modeli tercih ettiniz? :)

Geçmiş olsun canım nasıl ağrıların var bende de ağrılar oluyor

tam da bebek arabası bakıyordum desem :)) linki var mı canım?
Biz black deep blacki hemen teslim fiyatıyla almıştık, lava grey çok daha şık ama stokta yoktu o zaman. Ve dediğim gibi 20.930 tl'ydi, martta teslimde 16 küsüre düşmüş. Markanın diğer modellerine de bakabilirsiniz, her biri kaliteli gerçekten

Geçmiş olsun canım nasıl ağrıların var bende de ağrılar oluyor
Sırtım kasıklarım yanmalar kaşıntılar sık idrara çıkma akıntı gibi canım buradaki iki annemiz bebeği kaybetmiş ya bende korktum biraz ondan gittim canım içim rahatladı en azından

Sırtım kasıklarım yanmalar kaşıntılar sık idrara çıkma akıntı gibi canım buradaki iki annemiz bebeği kaybetmiş ya bende korktum biraz ondan gittim canım içim rahatladı en azından
İyi yaptın canım benim bir hafta önce verdim idrar tahlili falan temiz çıktı ama yinede kasık ağrılarım bel ağrılarım oluyor

Bizde aldık geçen hafta,prego solo travel sistemini aldık.taha önce puseti çıkartılıp anakucaiı takılan modellerden kullanmıştım ama çok problem olmuştu.şimdi çıkartmadan direk içine anakucağı monte edilen modelden aldık çok beğendik portatif valiz gibi çekme kolu da var

Hayırlı olsun canım, Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin

Ay vallah canım çok bekledim meleğimi birde kayıplar da olunca insan sitres. oluyor
Ben de geçen haftalarda kasıklarımda çok ciddi ağrı oldu, çok ayakta kalmıştım. Sonra bir iki gün hem bulantılarım azaldı, hem kasık ağrılarım azaldı. Soluğu doktorda aldım, annelik her an eli kalbinde olmak demek galiba Ama birbirimize destek olduğumuz, böyle bir platformda olmak bazen sadece yazılanları okumak bile bana çok iyi geliyor

Öyle gerçekten benimde bazı günler hiç yok bazı günler de kendini çok hissettiriyor hem bel hem kaşık ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…