2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
canımmm hissetmeye başladın mı bebişini bizim aramızda çok yok bana arada bi hisler geliyo ama hala düzenli veya tekme gibi değil o yüzden emin olamıyorum
kuzummm yok yaa henüz öyle bişi yok , hafif göbüşümde seyirmeler oluyor ama net bişi hissetmedim

çok nazlı çokkk :) dün bizzat uğraştım neler yaptım tepik için amaa yok atmadı sıpa :)
23 haftadan sonra anca olur kuzu yaa benimkide cok hareketli degildi korkuturdu beni bu sıpa bakalım buneolcak hala cinsiyetide öğrenemedik kapatıyo orasını burasını kızçede öyleydi

Ya benim cinsiyet belli değil hala 17+4 olduk biri koz 23 si erkek dedi detaylıyı bekliyorum :)
Kızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi

Kızlar selamlar,
Biz geçen haftalarda zam gelmeden bebek arabasını alalım dedik. Cybexi tercih ettik, güvenilir ve iyi bir marka olduğunu düşündüğümüz için. Opera İstanbulun internet sayfasında şuan eğer mart ayında teslim alırsanız 4 bin lira daha düşmüş aldığımız marka ve model. Eğer bizim aldığımız zaman olsaydı kesinlikle martta teslim alıp daha ucuza alırdık hem zaten bebek de doğmamış oluyor o zaman da. Siz de değerlendirmek isterseniz belki diye haber vermek istedim

Kizlar benim çok ağrım akıntım vardı 1 aydır randevu bekliyordum randevum dündu doktor olmadığı için iptal olmuş bende bugün acile gittim bebek iyi kalp atışı suyu falan iyi dedi doktor çok şükür fitil verdi iki tane var sadece 3 gün arayla kullan dedi iltihap var malesef ama içim rahatladı bebek için

kaçtan 48'e yükseldi canım? 48 pozitif bir değer ama 2 günde bir artışı takip edilmeli

tam da bebek arabası bakıyordum desem :)) linki var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…