- 25 Ağustos 2019
- 62.517
- 120.049
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.081
Hahahahaha dogrudurr hele 7 8 9 ayalrı gör ahhhhahh sorma ben pazar günü evi temizledim 85 kez mola verdim hahaha :) nefesim yetmiyor çok işlenmeye
canımmm hissetmeye başladın mı bebişiniçok şükür kuşum senden naberrr :) özleştik
hahahaha bende temizlik badanayı 7. aya bırakayım diyordum korkutma beni jouHahahahaha dogrudurr hele 7 8 9 ayalrı gör ahhhh
kuzummm yok yaa henüz öyle bişi yok , hafif göbüşümde seyirmeler oluyor ama net bişi hissetmedimcanımmm hissetmeye başladın mı bebişinibizim aramızda çok yok bana arada bi hisler geliyo ama hala düzenli veya tekme gibi değil o yüzden emin olamıyorum
hala belli değilse kız olabiilir çünkü pipiler gözüküyor genelde 13-14. haftalarda :)Ya benim cinsiyet belli değil hala 17+4 olduk biri koz 23 si erkek dedi detaylıyı bekliyorum :)
Bırakmaaa bencee çok saha yorulursun aşko bebe ağırlaşıyor ya hani ondanhahahaha bende temizlik badanayı 7. aya bırakayım diyordum korkutma beni jou
Aynı aynı, çok nazlı bu kızlarkuzummm yok yaa henüz öyle bişi yok , hafif göbüşümde seyirmeler oluyor ama net bişi hissetmedim
hadi gözünaydın adaşımm :)Benim cinsiyet belli oldu kızlar hayırlısıyla bir kızım olucak Rabbimin izniyle
doğru diyorsun kuzum , nasip bakalım artık :)Bırakmaaa bencee çok saha yorulursun aşko bebe ağırlaşıyor ya hani ondan
çok nazlı çokkk :) dün bizzat uğraştım neler yaptım tepik için amaa yok atmadı sıpa :)Aynı aynı, çok nazlı bu kızlar
Ooyyyy kıpır kıpır olcak içinde kızzzdoğru diyorsun kuzum , nasip bakalım artık :)
23 haftadan sonra anca olur kuzu yaa benimkide cok hareketli degildi korkuturdu beni bu sıpa bakalım buneolcak hala cinsiyetide öğrenemedik kapatıyo orasını burasını kızçede öyleydiçok nazlı çokkk :) dün bizzat uğraştım neler yaptım tepik için amaa yok atmadı sıpa :)
Kızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme miYa benim cinsiyet belli değil hala 17+4 olduk biri koz 23 si erkek dedi detaylıyı bekliyorum :)
ayy o günler gelse de joum yaaa :) saklıyorsa kız olabilir evet :)23 haftadan sonra anca olur kuzu yaa benimkide cok hareketli degildi korkuturdu beni bu sıpa bakalım buneolcak hala cinsiyetide öğrenemedik kapatıyo orasını burasını kızçede öyleydi
kaçtan 48'e yükseldi canım? 48 pozitif bir değer ama 2 günde bir artışı takip edilmeliKızlar ben geç yumurtladım reglime 5 gün kala ve değerlendirdik. geçen hafta perşembe kan verdim 0.1 çıkmıştı sonucum ama hala adet olmamıştım cumartesi günü test yapayım bir umut dedim ve yaptım silik çizgiyi gördüm ilk defa. düne kadar test yaptım birsürü hepsinde silik çizgi vardı. dün verdiğim kan sonucumda 48 e yükselmiş ne diyosunuz gebelik var mı geç döllenme mi
tam da bebek arabası bakıyordum desem :)) linki var mı canım?Kızlar selamlar,
Biz geçen haftalarda zam gelmeden bebek arabasını alalım dedik. Cybexi tercih ettik, güvenilir ve iyi bir marka olduğunu düşündüğümüz için. Opera İstanbulun internet sayfasında şuan eğer mart ayında teslim alırsanız 4 bin lira daha düşmüş aldığımız marka ve model. Eğer bizim aldığımız zaman olsaydı kesinlikle martta teslim alıp daha ucuza alırdık hem zaten bebek de doğmamış oluyor o zaman da. Siz de değerlendirmek isterseniz belki diye haber vermek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?