Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Bende vitamini amerikadan almıştım 3 aylık almışım bitirene kadar kullanayım dedim ama çok normalken içtiğimde böyle içimi garip yapıyor midem falan bulanıyor. D-E-K-B12–magnezyum-demir-omega 3-biotin-folik asit vs her şey var aslında tr de olsa önerirdim çok sağlıklı hissettiriyor insanı sadece 1-2 saat bende mide bulantısı yan etkisi yaptı. Bebek anneden aldığı için herşeyi kalsiyum ve d vitamini ekstra önemliymiş, ileride bizde kemik erimesi yaratabiliyormuş bunları ekstra almakta fayda var🌸
Güzel vitaminler hepsi varmış icinde.
Bendeki birinde çok memnunum bundan tr den aldım omega 3, k2, Q10, d vitamini diğerinde folat,iyot,b12 var d vitamini ayrı tekrar al dedi doktor maknezyumda ayrı alıyorum ama dediğim gibi çok kötü kokusu var.
Acaba sendeki hapın bişeyi mi ağır geliyor midene belki ondan mı bulanıyor bilemedim.

Bende vitamini amerikadan almıştım 3 aylık almışım bitirene kadar kullanayım dedim ama çok normalken içtiğimde böyle içimi garip yapıyor midem falan bulanıyor. D-E-K-B12–magnezyum-demir-omega 3-biotin-folik asit vs her şey var aslında tr de olsa önerirdim çok sağlıklı hissettiriyor insanı sadece 1-2 saat bende mide bulantısı yan etkisi yaptı. Bebek anneden aldığı için herşeyi kalsiyum ve d vitamini ekstra önemliymiş, ileride bizde kemik erimesi yaratabiliyormuş bunları ekstra almakta fayda var🌸
Diğerinde folit asit iyot b12 b 6 varmış baktım

Bendeki birinde çok memnunum bundan tr den aldım omega 3, k2, Q10, d vitamini diğerinde folat,iyot,b12 var d vitamini ayrı tekrar al dedi doktor maknezyumda ayrı alıyorum ama dediğim gibi çok kötü kokusu var.
Acaba sendeki hapın bişeyi mi ağır geliyor midene belki ondan mı bulanıyor bilemedim.
Sizin aldığınız kutunun içindekilerin hepsi bendekinde de var çok benzerlermiş bence devam edelim çok iyi ve faydalı duruyorlar🌸 ben sabahları içiyordum belki sabah olduğu için ekstra hassas oluyordur midem öğleden sonra tam tokken alıp deneyeceğim bakalım

Arkadaşlar kilo durumunuz nasıl bu süreçte merak ediyorum🌸 12+4 teyim 1 kilo alıyorum 1 kilo veriyorum şimdilik çok değişmedi gibi ama 2. Trimesterda hızlıca kilo alınabileceği söyleniyor 2. Gebeliği olan arkadaşlarda bize bilgi verebilir🌸
Bende öyleyim aldım 1-1,5 kg sonra veriyorum gibi mideme bağlı iki gün önce pek bişey yiyemedim midem bulandı ama dün yedim. 11+6 dayım.

Sizin aldığınız kutunun içindekilerin hepsi bendekinde de var çok benzerlermiş bence devam edelim çok iyi ve faydalı duruyorlar🌸 ben sabahları içiyordum belki sabah olduğu için ekstra hassas oluyordur midem öğleden sonra tam tokken alıp deneyeceğim bakalım
Evet tüp bebek merkezinden önermişlerdi ve iyi geldi bana hemen fark ettim, ben iki hapı bi sabah bi akşam alıyorum tok karnına diğerlerini günde bir. Yemekten sonra al öyle dene bakalım

Buna benzer bir şey ilk gebeligimde yaşamıştım. Sabah uyanacagim sıra biri eliyle bana poğaça uzatıyordu. Ben de ağzımı açıp pogacaya doğru atladım. Öyle uyanmıştım. Çok değişik bir şey ama 😅 iki 3 kere başka yiyeceklerde de oldu ama onları hatırlamıyorum. Benim de ruhum fakir olduğu için çok basit şeyler aserdim 🤣
Ya bana ne demeli 😄kolalı jelibon nedir ya en gereksiz en faydasız şey ama mecbur hissettim yemeye

Arkadaşlar kilo durumunuz nasıl bu süreçte merak ediyorum🌸 12+4 teyim 1 kilo alıyorum 1 kilo veriyorum şimdilik çok değişmedi gibi ama 2. Trimesterda hızlıca kilo alınabileceği söyleniyor 2. Gebeliği olan arkadaşlarda bize bilgi verebilir🌸
Ben yarım kilo vermiştim gebeliğin başından beri, şimdi 300 gr almışım yani 200 gr vermiş olarak devam ediyorum. Bakalım bugün yarın tekrar bir tartılacağım :KK73:

200-300 gr konuşunca benim bi sinirim bozuldu 😂 ben cumartesi tartılıcam 10. hafta bitiyor olacak ama ben şiştim ya nedne öyle oldu

Aynı gün oda haberleşiriz yine 💕💕en son ne zaman gittin doktora
2 hafta önceydi. normalde daha geniş tutuyor kontrol aralığını ama ben fitil kullanıyorum ara ara gelen lekelenmelerim devam ettiği için 2 hafta sonra bi gel bakalım demişti. güzel haberler alalım hepimiz inş 🌸

2 hafta önceydi. normalde daha geniş tutuyor kontrol aralığını ama ben fitil kullanıyorum ara ara gelen lekelenmelerim devam ettiği için 2 hafta sonra bi gel bakalım demişti. güzel haberler alalım hepimiz inş 🌸
Anladım hadi bakalim güzel haberler alalım inşallah💕💕Benide 3 hafta sonra çağırmıştı ben geçen hafta dayanamayıp başka bi doktora kalp atışlarını duymaya gitmiştim.🤭🤭zaman geçmiyor.🍀

Anladım hadi bakalim güzel haberler alalım inşallah💕💕Benide 3 hafta sonra çağırmıştı ben geçen hafta dayanamayıp başka bi doktora kalp atışlarını duymaya gitmiştim.🤭🤭zaman geçmiyor.🍀
ben kalp atışlarını 6+2 de duymuştum şimdi hatırlayınca ne güzel bir duyguydu 🌸

ben kalp atışlarını 6+2 de duymuştum şimdi hatırlayınca ne güzel bir duyguydu 🌸
6+2 de gittiğimde bende kalp atışlarını ekrandan izlemiştim.doktor 1 hafta geçerse daha iyi olur ozaman dinleriz demişti çok şükür ya kalp atışı bambaşka bişey minicik bi kalp bizim için hayata tutundu ve büyüyor ayyy tarifsiz bi duygu💕💕💕

Bende içerisinde her şey olan bir vitamin kullanıyorum folik asit omega d ve gerekli tüm vitaminler, çok memnunum ancak bende vitaminim ekstra mide bulantısı yaptı sizde böyle bir durum var mı? Omega 3 ten mi kaynaklanıyor diye düşündüm
Benim de daha önce kullandığım 2 farklı marka bulanti yapmıştı. Bu yapmıyor. Hamile Bi arkadaş tavsiye etmişti bulantı yapmıyor diye. 6. Haftaya kadar bulantim yoktu o arada başlamıştım ve bulantı yapmadı gerçekten. 6. Haftadan sonra zaten bulantilarim başladı ama ilaçla ilgisi olmadığına eminim daha önce başladığım için. Vifolic kullanıyorum deneyin isterseniz. İçeriği de güzel bence. Bi incelersiniz kafanıza yatarsa

Son düzenleme:
Tüm vitaminler kokuyor gebelik harici de çok kullandım ordan biliyorum. Ama bulantı olayı içerikle de alakalı bence. Bi de çok büyük hap olanları yutmak çok zor oluyor. Ben ağrı kesici sadece parol içerdim mesela onu bile kırmadan yutamam. Kırılmasında sakınca olmayan Bi ilaç olduğu icin kırıp içiyordum. Ama vitamini kıramam haliyle daha küçük formda olması lazımdı. Bu kullandığım da küçük ve dışı yumuşak, oval yapıda o yüzden rahat yutabiliyorum mesela

Back
X