Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    14
Benim aslında 9 haftalıktı en son gittiğimde ama 1 hafta ondeymış 10 haftalık yazmıştık. 11 hafta 2 gün olması gerekiyor bugün. Nubdan falan çıkar herhalde ..
O zaman az çok belki tahmin ederler bende kontrole gittiğimde 11+3 falan olacam belki tahmin eder az çok bide erkekse erken belli oluyor Muş

Ne zaman oldu bu en son iki hafta önce randevu aldım 4 agustosa
Benim de yarına randevum vardı iki gün önce onaylamistim bile dün gündüz de aktif randevu gözüküyordu gece bir baktim kaldırmışlar randevumu ,randevu almaya çalışınca aile hekimi randevusuna atıyor

Benim de yarına randevum vardı iki gün önce onaylamistim bile dün gündüz de aktif randevu gözüküyordu gece bir baktim kaldırmışlar randevumu ,randevu almaya çalışınca aile hekimi randevusuna atıyor
Aaa ne yaptınız peki randevu alabildiniz mi . O kadar beklemisken nasıl randevu alacağım tekrar moralim bozuldu

Bu arada devlete giden arkadaşlar kendimizin randevu aldığımız sistem bitti artık önce sağlık ocağına gidicez ramdevumuzu onlar oluşuracaklar gideceğimiz bölüm için , yürürlüğe girmiş haberiniz olsun
Zaten devlette randevu bulmak özellikle büyük şehirlerde imkansız gibi. Bir de böyle şeyler çıkarıyorlar.

Aaa ne yaptınız peki randevu alabildiniz mi . O kadar beklemisken nasıl randevu alacağım tekrar moralim bozuldu
Canım ben şuan randevu alabiliyorum. Konunun tam içeriğini bilmiyorum ama belki her şehirde faaliyete geçmemiş olabilir. İstersen sağlık ocagini arayıp bir sor daha net cevap verir

Tüm vitaminler kokuyor gebelik harici de çok kullandım ordan biliyorum. Ama bulantı olayı içerikle de alakalı bence. Bi de çok büyük hap olanları yutmak çok zor oluyor. Ben ağrı kesici sadece parol içerdim mesela onu bile kırmadan yutamam. Kırılmasında sakınca olmayan Bi ilaç olduğu icin kırıp içiyordum. Ama vitamini kıramam haliyle daha küçük formda olması lazımdı. Bu kullandığım da küçük ve dışı yumuşak, oval yapıda o yüzden rahat yutabiliyorum mesela
Evet büyük olanları yutmakta zorlanıyorum bende çok kötü tamda onları günde iki kere yutmam gerekiyor 😂 en kötüsüde magnesyum ve omega 3 kokusu

Malesef kendi doktoruma randevu yoktu 15 gün içinde aşırı moralim bozuldu
Ben şimdi baktım da deneme amaçlı başka randevu aradım direk boşta olan doktor listesi çıktı aile hekimliği bölümüne yönlendirmedi acaba şehir farkından dolayı olabilir mi

Canım ben şuan randevu alabiliyorum. Konunun tam içeriğini bilmiyorum ama belki her şehirde faaliyete geçmemiş olabilir. İstersen sağlık ocagini arayıp bir sor daha net cevap verir
Evet bende şimdi baktım da aktif randevum var henüz onay zamanı gelmemiş ama deneme amaçlı başka randevu aradım doktor listesi sıralandı boşta olanlar secebiliyordum dediğiniz gibi şehir farkı ve yoğunluktan kaynaklı değişiyor olabilir

Ben şimdi baktım da deneme amaçlı başka randevu aradım direk boşta olan doktor listesi çıktı aile hekimliği bölümüne yönlendirmedi acaba şehir farkından dolayı olabilir mi
Bilemiyorum dün geceye kadar ben de aynı sekildeydim dün geceden beri malesef olmuyor

Benim de daha önce kullandığım 2 farklı marka bulanti yapmıştı. Bu yapmıyor. Hamile Bi arkadaş tavsiye etmişti bulantı yapmıyor diye. 6. Haftaya kadar bulantim yoktu o arada başlamıştım ve bulantı yapmadı gerçekten. 6. Haftadan sonra zaten bulantilarim başladı ama ilaçla ilgisi olmadığına eminim daha önce başladığım için. Vifolic kullanıyorum deneyin isterseniz. İçeriği de güzel bence. Bi incelersiniz kafanıza yatarsa
Çok teşekkür ediyorum bilgilendirme için, biraz daha elimdekinden devam edip bu markaya bakacağım umarım bende de bulantı yapmaz🌸

ben de öyleyim hamur kadın oldum ama bence bunun sebebi mide bulantıları en güzel bastıran da hamur işi olduğu için onları istiyor canımız. mide bulantıları bitsin sağlıklı beslenmeye başlarım diye düşünüyorum :)))
Ben canım çektikçe hamurişi yememeye çalışıyorum ama zor kaçıyorum:) evet katılıyorum çok basit bir tost bile midesine çok iyi gelince insanın başka şeylerde aramıyor mutluluğu :))) 12. Haftam neredeyse bitecek 1-2 gün mide bulantım ve halsizliğim azaldı diye düşünmüştüm bugün yine hasta gibiyim inşallah tüm hamilelik boyunca devam etmez :(

Benim aslında 9 haftalıktı en son gittiğimde ama 1 hafta ondeymış 10 haftalık yazmıştık. 11 hafta 2 gün olması gerekiyor bugün. Nubdan falan çıkar herhalde ..
Benim 11+1 iken erkek diye tahminde bulunmuştu doktor. 13+2de fetal dna ile kız olduğu kesinleşti şok olduk :) tahmin etmesini isterseniz de çok kaptırmayın bence 🤭

Riyamda 10 yaşlarında kız cocugu gördüm. Benim kızımmış. Acaba bebek mız mı? Rüyası çıkan var mı arkadaşlar🤣
Benim ilk çocuğumda kızım vardı istediğim ismi ve kızımın şimdiki ismini görmüştüm.Bana senin kızım bu diyip veriyorlardı ve kızım oldu. Eşimde 5-6 yaşlarında bir kız çocuğu görmüştü☺️

Back
X