2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar çok canım sıkkın dün kanamam oldu baya doktor 1 hafta yatış ve Progestan iğne verdi. Şimdiye kadar hiç sorunum olmamıştı 18 haftalığız

O sirada sadece 3 tane zibini olan oglusum

Kızlar günaydın, ben dün baya kasık ağrısı yaşadım bele ve bacağa vuran. Hastaneye gittim kan ve idrar aldılar. İdrarda bi sıkıntı yok ama kanda enfeksiyon çıktı maalesef. Hamilelikte kullanılabilen antibiyotik verdi doktorum. Bebişi gördük çok şükür iyiydi bi sorun yoktu. Yazmak istedim aynısı yaşayan varsa mutlaka kan ve idrar baktırsın hemen.

Kızlar çok canım sıkkın dün kanamam oldu baya doktor 1 hafta yatış ve Progestan iğne verdi. Şimdiye kadar hiç sorunum olmamıştı 18 haftalığız
Çok geçmiş olsun hiç kafana takma bol bol dinlen. Kendini çok mu yormuştun? Neden olmuş kanama bir şey dediler mi?

Kesinlikle, her sey insanlar icin o yüzden dedim ya icinden gelerek ne yaparsa yapmalı insanlar zoraki veya laf sokmayla degil, Allah hepimizin yardımcısı olsun, kısmetleriyle gelecek insallah bebeklerimiz
İnşallah ya ben buna hep inandım, benim bebeğimden kalanlar var masraf yapma denmesi bile o kadar değerli ki, Allah bizleri bebişlerimizi hep iyi niyetli merhametli insanlarla karşılaştırsın

Kızlar kilom hamile kaldıgımda 64,5 falandı, suan 18 haftalıgım 67 olmusum son iki haftadır yedim biraz, bi tık hızlı mı gidiyor acaba diye düsündüm sizce boyum 1.62

Canım geçmiş olsun kasık ağrısı da belli bir sınırı aştığında sinyal verebiliyor demek ki bebiş iyiymiş çok şükür

Kızlar kilom hamile kaldıgımda 64,5 falandı, suan 18 haftalıgım 67 olmusum son iki haftadır yedim biraz, bi tık hızlı mı gidiyor acaba diye düsündüm sizce boyum 1.62
Canım gayet normal, doktoruma da sormuştum 4-6 kilo arası şu an normal dedi. Ama ileri aylarda çok ağırlaşmamak için ben dikkat etmeye çalışıyorum bu ara

Canım gayet normal, doktoruma da sormuştum 4-6 kilo arası şu an normal dedi. Ama ileri aylarda çok ağırlaşmamak için ben dikkat etmeye çalışıyorum bu ara
Tamam canım ben de dikkat edicem artık ekmegi kesicem ama son iki haftadır elimde degildi, resmen midemin ici kazınıyor bi saat yemesem, neyse sık sık ve saglıklı yemeye baslıcam

Ay yok ne hızlısı o kilo sadece rahim göğüsler bile olabilir ben hiç söylemiyim o zaman sadece son iki haftadır mı yedin ben 2. Trimester başladığından beri tazmanya canavarı gibi yiyorum silip süpürmeli

Canım benim bulantım uzun sürdü ondan cok almadım ilk trimesterde, hala sabahları safra ögürüyorum yani demekki bunlar da olmasa benim basını alıp gidecek

Geçmiş olsun canim Allah şifa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…