- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.201
benim 29 ocakta randevum kuzum , 21+4 olucaz nasipseGünaydın kızlarrr herkese güzel bi hafta diliyorum. Biraz önce detaylı ultrason için randevu aldım. Siz aldınız mı? Kaçıncı hafta gireceksiniz?
Ayy çok pahalı değil mi yaaEvett kalça çıkığı vs olmaması adına da çok önemlii o yüzden biz babybjörn mini 3d aldık. Baya yorumları falan da çok iyi
Bana 21. haftada dedi doktorum, o zaman gideceğim, henüz almadım randevu. Doktoru önden bilgi almak için aradığımda bir kaç gün önce arasanız yeterli demişti, 1 hafta önceden arar alırım randevumu diyorumGünaydın kızlarrr herkese güzel bi hafta diliyorum. Biraz önce detaylı ultrason için randevu aldım. Siz aldınız mı? Kaçıncı hafta gireceksiniz?
hayırlı olsun kuzum :) sağlıcakla gelsinmesirmacunu canım 13.Haftamda tahmin yapmıştı doktorun erkek demişti 15.Haftamda netleşti erkek dedi oğluşum olcak ❤
Amin canim insallahhayırlı olsun kuzum :) sağlıcakla gelsin
Günaydın, biz de babyjorn ana kucagı aldık yeni yıl öncesi. Arkadasımız da kangurusunu verecek. Fiyat konusunda cok kaygımız vardı. Tecrube sahibi bir arkadasım bu ürünleri vakti dolduğunda, neredeyse aldıgın paraya hatta daha fazlasına sattıgını, sirkülasyonun fazla oldugunu ve minimum maddi zararla aşılabildiğini söyleyince mantıklı geldi. Talep cok fazla oluyormus 2. el satıs yapılan sitelerden. Güzel kullanılabiliyorsa hemen gidermis. Paylasmak istedim :)Ayy çok pahalı değil mi yaaAyıptır sorması nereden ne kadara aldın? Ben de Babybjörn'ün ürünlerini beğeniyorum ama çok pahalı geliyor açıkçası
Canımm teşekkür ederim ya çok güzel bir hismiş, çok sevdiğim birinden mesaj almak gibi görmüyorsun ama iyi olduğunu anlıyorsun çok şükür bugünlerimizeacemii çok sevindim
aminnn canım benim :) ne güzel tasvir ettin :) benimde 2 gündür akşamları uzandığımda oluyor hareket, minik minik ama olsun, o kadar duygusal ki :)Canımm teşekkür ederim ya çok güzel bir hismiş, çok sevdiğim birinden mesaj almak gibi görmüyorsun ama iyi olduğunu anlıyorsun çok şükür bugünlerimizedarısı en kısa zamanda bekleyenlere canım kızlar
Yaaaaaminnn canım benim :) ne güzel tasvir ettin :) benimde 2 gündür akşamları uzandığımda oluyor hareket, minik minik ama olsun, o kadar duygusal ki :)
ay hadi inşalllahhhh :)Yaaaamaşallahh sizee minik minik hissettiriyorsa yakında parti başlar 1 hafta veriyorum
oy maşallahhhh :)Biz de haftasonu kontrole gittik kızlar, kızımm cok tatlı agzı burnu ufacık annesine cekmisminnosum 18 haftalık olmus
17 erken bence canım ya biraz daha vakit lazımben de 17+4 hissedemiyorum nadir olarak anlık böyle hissedecem sanki diyorum ama yok yani 3. gebeliğim benim ama kilo da var
Benimki gece uyurken bazen yumruk gibi sertlik oluyo sanırım bebek o.onun dışında hissetmiyorumBebek hareketlerini hisseden var mı benim 18+2 henuz hissetmedim
Ben bu kızın annesi alır her şeyi olayını yeni duydum çok şaşırdım torun iki tarafın da torunu. İmkanı olan destek olmalı diye düşünüyorum adetlere geleneklere bağlı kalıcaz diye bu kadar anlayışsız olmak çok üzücü. Durumum yok elden gelmez dese anlarım laf sokmak nedir bir de annenle durumun ortadayken.. her şey aydan aya yavaş yavaş alınır canım stres yapma en temel şeyleri alsak yeter zaten çok hızlı büyüyeceklerBiz de bebek arabası alabildik birkaç da kıyafet,diğer eşyaları yeğenlerimin eşyalarını felan verdiler ablamlar boşa masraf yapmayın diye,bebek bezi almaya başlayacağım sanırım çünkü çok pahalı ve giderek de artıyor her ay bir iki paket alıp koyayım dedim param oldukça.ne güzel aileler alsın işte.benim kaynanam kızın ailesi alır herşeyi diye laf sokup duruyor,annemle de küsüm konuşmuyorum,kalan herşeyi kendimiz yapmaya çalışacağız bakalım doğuma kadar azar azar
Geceleri çok olurdu ama geçti gibi ya. Uyutmayacak kadar kötü olduğunda çiğnenen tabletlerden alıyordum anında kesiyordu yoksa hep bir acı suMide yanmalarınız var mı kızlar benim midem yanıyor 2-3 gündür
Evet maalesef biraz muadillerine göre fiyatı yüksek ama ergonomik olması, herkesin tavsiye etmesi vs cezbetti. Bouncerını da aldık, ona da hem yerli hem yabancı bi tane kötü yorum görmedim. Bi de ilk çocuk henüz, Allah nasip ederse ikinciye de kullanırız mantığıyla aldıkAyy çok pahalı değil mi yaaAyıptır sorması nereden ne kadara aldın? Ben de Babybjörn'ün ürünlerini beğeniyorum ama çok pahalı geliyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?