2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Merhaba ben ahşap anne yanı beşiği aldım sallanabiliyor. Önce yanımda yatıracağım sonra kendi odasına götüreceğim küçük değil. Şifonyer ikeadan aldım hemnes modeli. Kulplarını değiştireceğim. Gardırobu Almila Mobilyadan aldım baby cute modeli. Bir de emzirme için sallanan koltuk aldım. Acele mi ediyorum diye düşünüyodum ama iyi ki yılbaşından önce almışım her şey sürekli zamlanıyo. Takım almadım yani tek tek parçaları birleştirdim daha hepsi gelmedi ama bakalım sonuç nasıl olacak.
Güle güle kullanın :) Ben de çok aradayım. Ya ikeadan beşik, hemnes şifonyer alıp kendi marangozuma dolap yaptıracağım. Ya da joy kids interior diye bir yer var komple mimarlık hizmetiyle odaya uygun yaptıracağım. Çok kararsızım

Ben hamilelikte tez süreci geçirmedim, öyle bir tanıdığımda yok ama daha önce tez yazdım ve tez yazan arkadaşlarım oldu. Bu süreç yeterince stresli ve başa bela bir süreç bir de üzerine hamilelik... Öncelikle kolaylıklar diliyorum.
Ama duyduklaırmdan ve yaşadıklarımdan tavsiyem ne olursa olsun kendini ezme, ezdirme. Kusura bakmayın, böyle oldu, böyle bir durum var gibi açıklamalar yapmana gerek yok. Bir kadının anne olmak en doğal hakkı ve bunun için doğru zaman diye bir şey yok :KK15:
Yani şunu demek istiyorum bunun doğal bişey olduğuna, yanlış bir zaman ya da durum olmadığına önce kendin inanmalı ve o şekilde danışman hocana söylemelisin. Biraz açık kapı görür, yumuşak karın hissederlerse acımıyorlar çünkü. Çeknmeden, utanmadan şu kadar haftalık hamileyim tahmini doğumum şu zaman, bu süreci iş birliği içinde geçirmeyi umuyorum gibisinden bir konuşma yeterli olur diye düşünüyorum :anneadayı:
Terar kolaylıklar diliyorum...
Teşekkür ederim, nazik cevabınız ve tavsiyeleriniz için 🥰

Güle güle kullanın :) Ben de çok aradayım. Ya ikeadan beşik, hemnes şifonyer alıp kendi marangozuma dolap yaptıracağım. Ya da joy kids interior diye bir yer var komple mimarlık hizmetiyle odaya uygun yaptıracağım. Çok kararsızım
Ben de İkea'nın şu ahşap düz Sundvik beşiğini almak istiyorum ama kullanan var mı acaba?
Çünkü sallanmıyor, yatak alçaklığı 2 kademeli vs emin de olamıyorum

Ben de İkea'nın şu ahşap düz Sundvik beşiğini almak istiyorum ama kullanan var mı acaba?
Çünkü sallanmıyor, yatak alçaklığı 2 kademeli vs emin de olamıyorum
bence onun yerine meltem smart fln diye bi marka var o beşiklere bakabilirsiniz hem anne yanı olabiliyo hem istenince sallanır hale gelebiliyo. Yatağı 3 kademeli fiyat olarak da daha ucuz diye biliyorum bence ikeanınki gereksiz.

Ben simdilik oda düsünmüyorum kızlar ayrı odası var orda geçici iki kapılı bi beyaz gardrop var onu kullanıcam beşik olarak küçük bir park beşik aldık, yere de sadece renk katması açısından ingilizce oyun matı oluyor ya ondan alıcam onun haricinde bebek arabamız da kuzenimden sıfır gibi neredeyse prego marka travel olanından, ben ekstra babyjörn anakucagı ve kanguru alıcam ztn arabaya bütce ayırmamıza gerek kalmadı, onları kaliteli alayım dedim 😄 beşiği bir yaşına doğru montessori olanından alırız nasipse

Merhaba, biz Almila Mobilya'dan aldık bebek odasını. Siparis olusturduk, Mart sonu-Nisan bası anca gelecekmis. Bebek arabasını da Cybex aldık ve maryjane_94 maryjane_94 'ün söylediği gibi geçerli olan indirimden aldık. Martta teslim edilecekmis :)
almila'ya haftasonu bende gittim 45000 fiyat aldım :( siz ne kadara aldınız

Merhaba, bebek odası takımı alanlar nereden aldınız acaba? :) Ben de araştırmaya başladım İstanbuldayım. Sade bir şeyler istiyorum. Bir dahaki ay da bebek arabası, puset vs alırım cybex düşünüyorum
Merhaba, ben ilk kızımda çilek mobilya dan baby cotton beşiğini almıştım sadece, aynı zamanda büyüyor ve yatak da oluyor korkuluklari çıkıyor. Hatta geçen hafta çıkarttık artık tamamen tek kişilik yatak şeklini aldı. İki tane de komodin oluyor yandaki gözleri. Şuan güncel fiyatı 7 bin civarindaydi. 6 aydan itibaren hep bunda yatırdım, yeni bebiş için de aynı şekilde alacağım hatta. İkisi de kız olunca takım olacak. 🙏

Merhaba ben ahşap anne yanı beşiği aldım sallanabiliyor. Önce yanımda yatıracağım sonra kendi odasına götüreceğim küçük değil. Şifonyer ikeadan aldım hemnes modeli. Kulplarını değiştireceğim. Gardırobu Almila Mobilyadan aldım baby cute modeli. Bir de emzirme için sallanan koltuk aldım. Acele mi ediyorum diye düşünüyodum ama iyi ki yılbaşından önce almışım her şey sürekli zamlanıyo. Takım almadım yani tek tek parçaları birleştirdim daha hepsi gelmedi ama bakalım sonuç nasıl olacak.
Bende ahşap anne yani beşiği düşünüyorum da ücreti ne kadar di aldığınızin

Kızlar kahvaltıdan sonra 2 gündür yatıp uyuyorum. Sizin de gün içinde uykunuz geliyor mu? Az önce eşim eve geldi yemek yapamadım sürekli uyudum bugün diye oturup ağladım...

Back
X