- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.421
haydii hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşşaallahh :)Bunada ederim normal doguma hiç gözüm kesmiyor zaten bide hayırlısıyla kilosu ve boyu yerinde olursa 6 6 2024 de düşünüyorumm kızıma öyle yapcaktık 6 6 2022 diye durmadii 03 06 2022 oldu
Az kaldı kizzz şurda 5 ayhaydii hayırlı zamanda sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşşaallahh :)
fitilden dolayı gelmiştir canım akıntı , korkutma kendiniKizlar bende 16+2 yim.dr enfeksiyon icin fitil verdi gece kullandım sabah kalktıgımda baya bi sulu akinti geldi sizce normalmi bebegin suyu olabilrmi
Çokkk yaaaöyle bakınca çok da değil dimiiiiii
Inşallah öyledir cnm öyle gibi ama iste insan tedirgin oluyo yinede ilk defa yazdım soru buraya becerebildim sanirimfitilden dolayı gelmiştir canım akıntı , korkutma kendini
Sağlıklaaa inşallahh:)Çokkk yaaa
Ama bir bakmışız kucağımızdalar
haklısıın tedirginlik oluyor bende fitil kullanıyorum ilk zamanlar suyum geliyor sanmıştım :) Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını , oğluşun daa hayırlı olsunn ekliyorum listeye :) son adet tarihini de yazar mısınInşallah öyledir cnm öyle gibi ama iste insan tedirgin oluyo yinede ilk defa yazdım soru buraya becerebildim sanirimbu arada bebegin cinsiyeti erkek size söylüyorlardı sanırım burda
Amin cnm çok teşekkür ederim Sat 19 eylülhaklısıın tedirginlik oluyor bende fitil kullanıyorum ilk zamanlar suyum geliyor sanmıştım :) Rabbim korusun cümlemizin evlatlarını , oğluşun daa hayırlı olsunn ekliyorum listeye :) son adet tarihini de yazar mısın
Bana gore geliyoorröyle bakınca çok da değil dimiiiiii
2.5 yasında kuzumHahahahah senin oğlan kaç yaşında aşkoo
Ay çok sevindim moral oldu bana da. Ben de öyle düşünüyorum açıkçası. Haftaya konuşacağım ben de hocamla. Umarım güzel tepkileriyle karşılaşırım. Size de yolculuğunuzda başarılar diliyorumMerhaba, ben doktora öğrencisiyim tez dönemindeyim. Danışmanıma ve diğer jüri üyelerime çoktan söyledim. Oldukça sıcak karşıladılar. Korkmanızı gerektirecek bir şey yok bence. Ayrınca sizin bedeniniz sizin kararınız onları ilgilendiren bir durum yok. Süresi içinde mezun olup olamayacağınız sizi bağlar.
Beni de gruba ekleyebilirseniz çok sevinirim. 17+1 deyim ve bir kız bebeğim olacak.
Oooo masaallahhhh benimki 20 aylık2.5 yasında kuzum
Onu vivenseden almıştım canım benim, aldigimda 600 TL gibi bir fiyatı vardı ama boyutu küçük, sallanıyor. Bı bak istersen çok çok memnundum,yine kullanacağım ilk 6 ayBende ahşap anne yani beşiği düşünüyorum da ücreti ne kadar di aldığınızin
Son adet tarihimizz aynııAmin cnm çok teşekkür ederim Sat 19 eylül
Sizde durumlar nasıl nasil gidiyor?Son adet tarihimizz aynıı
Benim de iki gündür tik yok en azından sen iyi olduğunu biliyorsun benim cihaz olmadığı için hiç bilmiyorum bende endişeleniyorumKızlar benim bebişin hareketleri 3-4 gündür tamamen kesildi hiç vurmuyor hareket etmiyor.cihazım var dinliyorum kalp atışı gümbür gümbür geliyor ama vurmuyor nedense.sizde böyle günlerce uyku moduna geçtiği oldu mu bebişin?
Kızzz hep vuracak değill bebeğe rahat bırakın yavvKızlar benim bebişin hareketleri 3-4 gündür tamamen kesildi hiç vurmuyor hareket etmiyor.cihazım var dinliyorum kalp atışı gümbür gümbür geliyor ama vurmuyor nedense.sizde böyle günlerce uyku moduna geçtiği oldu mu bebişin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?