- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.452
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.401
Aferin böyle olsunlar ne güzel anne karnında birşeyler öğretebiliyoruzAy ne güldümbenim kızımda hic göstermezdi pek edepli
Tabiiii bak anne göstermiyorum diyo kaçıyo pohluuuAferin böyle olsunlar ne güzel anne karnında birşeyler öğretebiliyoruz
Güzel isimmişHeee valla 3 defa rüya gördüm 3ndede kızdı bebek. Eşimde gördü 1 kere o da kız gördü hatta isminide İkra koymuşuz öyle dediii
Tabiiii bak anne göstermiyorum diyo kaçıyo pohluuu
Güzel isimmiş
Ayy cumartesi cikolata falan alma ağzına
Cumartesi kendi doktorumda muayenem var. Heyecanlıyım umarım iyidir ve artık öğrenirizzz.
Çikolata ye git dediler mübarek durduramadık çocuğu
Birde geçen hafta gittiğimde 2 gün önden gidiyordu normalde 15+5 di . Birde kilosunu 120 gram dedi bide doktor öğürmekten pek birşeyde yiyemiyorum hep seçiyorum sizce iyi mi.
bunu bende duymuştum :) yapalım inşallah kuzum , ilk doğum sezeryan mi normal miydiBuarada kızlarr doguma giderken kayisı hoşafı yapabilirseniz yapın malum gaz sorunu oluyorrrr ben bilmiyodum hastanede herkes benden önceçıktı ben tek kaldım rezil oldumm
Sezaryendi bebeğimm kızım karar verdi tabii hic dönmedi bogazımdan dogum sanıyordu herhaldee nefesimi kesti hep yukarlara cok çıktı 37 haftalıkken 3780 kilo dogdubunu bende duymuştum :) yapalım inşallah kuzum , ilk doğum sezeryan mi normal miydi
ah şımarığım :)))Sezaryendi bebeğimm kızım karar verdi tabii hic dönmedi bogazımdan dogum sanıyordu herhaldee nefesimi kesti hep yukarlara cok çıktı 37 haftalıkken 3780 kilo dogdu
Bunada ederim normal doguma hiç gözüm kesmiyor zaten bide hayırlısıyla kilosu ve boyu yerinde olursa 6 6 2024 de düşünüyorumm kızıma öyle yapcaktık 6 6 2022 diye durmadii 03 06 2022 olduah şımarığım :)))
Aa benimkide salladı valla artık karnım ağrımıştıAyy cumartesi cikolata falan alma ağzınabenim doktor görmek için hep göbeğimi salladı ay ne güldük
Oluyorrr bu zamann da ben toparlandım kimisinin bünyesi cabuk toparlanamıyor tabiiinormaldir kuzum
Hahahahaha inat etti seninkiAa benimkide salladı valla artık karnım ağrımıştı
Yemiyeyim uslu uslu dursun
Aynen öyle yaaHahahahaha inat etti seninki
Hemde ne şaplakkAynen öyle yaa
Doğunca popoya bir şaplağı haketti
Kayısı hoşafı niye anladım bende bilmiyorumBuarada kızlarr doguma giderken kayisı hoşafı yapabilirseniz yapın malum gaz sorunu oluyorrrr ben bilmiyodum hastanede herkes benden önceçıktı ben tek kaldım rezil oldumm
Hahahahkayısı şerbeti isteKayısı hoşafı niye anladım bende bilmiyorum
Gazı kolay çıkarmak ve kabız olmamak içinKayısı hoşafı niye anladım bende bilmiyorum
Ben oğlumda öyleydim 9 ay boyunca kustum hiç kilo almadım ama bebek gayet sağlıklı doğdu şimdi 10 yaşinda tontis bir oğlum var sen mdiki gebeliğim daha rahat kusma konusunda ama sürekli biryerlerim ağrıyor cinsiyetini öğrenmedik daha bakalım hayırlısı artıkVALLA CANIM 6 KILO VERDIM KİLOM VAR ZATEN DAHA HİÇ ALMADIM KİLO HİÇ BİRŞEY DE YİYEMİYORUM NE YESEM KUSMA HİSSİ BAŞLIYOR KUSMASAM DA MEYVE YİYEMIYORUM EN SEVDİĞİM ŞEYLERİ YİYEMİYORUM BÖYLE DEĞİŞİK GECE GÜNDÜZ KUSMA BİRDE ÇALIŞIYORUM ÇOK ZOR BİRŞEY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?