2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Kızlar merhaba, dün gece şiddetli bir böbrek ağrısı yaşamadım. Ürolojiye gittim böbrekte biraz genişleme var dedi. Var mı aynı durumu yaşayan canım çok sıkıldı ilerisi problemli olabiliyormuş

Reactions: Jou
Kızlar ben de salı günü 20. haftaya giriyorum inşallah. Doktorum tetanoz aşısı olman lazım dedi. Aşırı korkuyorum olan var mı ya da olacak olan? Destek olalım birbirimize
Günaydınnn :) ben salı günü oldum canım tetanoz, çok şükür bir sorun yaşamadım

Bana 20 haftalık olduktan sonra bebeğin hareketlerini belirgin hisset öyle yaparız demişti
Heee anladım canımm genelde 30 haftalıkken sanırım yaa kagıdıda var bendede nere koydum bilmem ama 5 dozu ilkkez duydum bana 3 kez demisti ebe

Belli bir tedaviyle düzene girdiğini duydum zamanla allah sağlıcakla kucağına nasip etsin inşaallahhh

Haftası çok önemli değil diye biliyorum bi sormak lazım.tek doz 5 sene koruyormuş
Heee ebe ye de dedim aslında 10 veya 5 sene korumuyomuydu dedim oda bi bakalım dedi tam nette birsey demedi bakalım olabilecekmiyim kızımda 2 doz oldu 3 cüyede dogumdan 3 ay sonra gel demisti ona olmadım

Elif5255 cumartesiydi galiba dimi
N nihal90

Kızlarrr doktordan cıkinca yazın paylaşın bende merak ederiimm

Varmı daha gidecek olanlarr randevular bellimi

Son düzenleme:
Heee ebe ye de dedim aslında 10 veya 5 sene korumuyomuydu dedim oda bi bakalım dedi tam nette birsey demedi bakalım olabilecekmiyim kızımda 2 doz oldu 3 cüyede dogumdan 3 ay sonra gel demisti ona olmadım
bana iki doz yeter dedi ebe

Reactions: Jou
Merhaba kizlar ben tup bebekle hamile kaldim suan 16+2 bi kizim olacak Allah in izniyle cift emriyodan 1 tane tuttu yaş 39 ilk deneme dusuk amh 0.57 bir tup kapali suan demir hapi d vitamini progestan fitil ecopirin haftada bir depot igne bende araniza bayadir katildim takip ediyrm sizi bendr yazmak istedm

YAaaaaa hayırlısı olsun hosgeldiinnn
Allah sağlıcakla kucağina nasip etsin inşaallahhh rabbim ol dedi ve oldu şükürr

Maşallahhh hoşgeldin canım sağlıkla kucağına nasip olsun inşallahh

Uygulamanın 20. Hafta için öngördüğü belirtilerde böyle yazıyor canım

Eklentiler

• IMG_6669.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…