2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Valla bende senin gibiyim sırt üstü yatmayı hiç sevmem ama bu bakmışım sırt üstü uyaniyirum iyi de değil bakalim şimdiden boyleysek ileride ne olacak acaba

Takviye alıyor musun? Benim hayatımda ne tırnaklarım ne saçlarım hiç bu kadar güzel olmamıştı. Hem gürleşti saçlarım hem de hızlı uzuyor.
Demir ilacı ve OceanMummy Multivitamin kullanıyorum
Elenatal2 kullanıyorum sadece baksınlar bakalım bi tahlillerime sıkıntı var demek ki

Ben gece bilinçsizce kendimi sırtüstü yatarken buluyorum. Ama ben de sırtüstü rahat ediyorum . Benim için de baya problem, hergün gece 3 gibi uyanıyorum sabah 5.30 a kadar ayaktayım sonra 1-2 saat daha uyuyabiliyorum. Cidden güzel bi hamile yastığı alsak? Acaba hangi model marka güzel kii

Ben de öğlene kadar iyiyim,öğlenden sonra iki katı oluyorum ve evet ben de öyle yürüyorum.aksilik gibi görenler dalga geçiyor daha şimdiden böyle yürünür mü abartma diye
Yok yaaa gerçekten öyle oluyor otomatik. Bacak öne arkaya eskisi gibi rahat gitmiyor bel çukurlaştı göbek iyice öne çıktı biraz da canımız acımasın diye kendimizi korumaktan sonunda ortaya çıkan yürüyüş penguen bilerek yapmıyorum de sen onlaraaa

Vallaha ben uyuyorum kızzzz bacak arasına ince yastık koyuyorumm
Onu alırsan yatakta kocana yer kalmaz
Bak onu denemedim bi deniyim. Ahahahah o kadar da değilll. O büyüklerden değil de bel göbek desteği gördüm ondan alabilirim bakıcamm

Reactions: Jou
Valla bende senin gibiyim sırt üstü yatmayı hiç sevmem ama bu bakmışım sırt üstü uyaniyirum iyi de değil bakalim şimdiden boyleysek ileride ne olacak acaba
Valla ben de öyle kızlar bu nasıl sizce, sırtüstüne dönmek imkansız olur bunlaa

Eklentiler

• IMG_6749.webp
    21 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar merhaba,

Benim de sizlere bir sorum var. Dün ilk kez aksam sag mememden çok hafif bir sıvı geldi. Ve sanki bir kaç kez milim milim tekrarladı ya da aynı ıslaklık 1-2 noktaya yayıldı anlamadım. Böyle bir şey yasadınız mı?

Bak onu denemedim bi deniyim. Ahahahah o kadar da değilll. O büyüklerden değil de bel göbek desteği gördüm ondan alabilirim bakıcamm
Evett bel göbek destegide var gerci ama nebileyim o bile yer kapar gibi geliyo bana yatak çok geniş olsa amennaa

yogicimm cinsiyet tahmininde kız bulunmustun dogru cıktı kızımız oluyor tekrar

Inşallah öyledir cnm öyle gibi ama iste insan tedirgin oluyo yinede ilk defa yazdım soru buraya becerebildim sanirimbu arada bebegin cinsiyeti erkek size söylüyorlardı sanırım burda

4 buçuk tabii ki
Kim 3 buçuk diyor matematik çok basit, 1 ay 4 hafta, 16. hafta 4 ay bitiyor, şu an 4 buçuksun
4 ay bitmis 5. Ayindasin bende öyleyim beş ay bitene kadar 5 aylık diceksin
Ooo 5 ay geldi bir an önce geçsin diye hep fazladan söylüyorum herhalde 11 ayda doğırurum böyle giderse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…