- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.741
Valla bende senin gibiyim sırt üstü yatmayı hiç sevmem ama bu bakmışım sırt üstü uyaniyirum iyi de değil bakalim şimdiden boyleysek ileride ne olacak acabaKızlar benim bu yatış pozisyonlarıyla başım dertte.. sırt üstü çok rahat ediyorum ama artık haftam ilerledi zararı olursa diye içim el vermiyor. Yan yatınca da belim ve karnım rahatsız oluyor bir de hiç sevmem sürekli aynı pozisyonda uyumayı. Hamile yastığı şart oldu gibi, siz nasıl rahat ediyorsunuz??
Elenatal2 kullanıyorum sadece baksınlar bakalım bi tahlillerime sıkıntı var demek kiTakviye alıyor musun? Benim hayatımda ne tırnaklarım ne saçlarım hiç bu kadar güzel olmamıştı. Hem gürleşti saçlarım hem de hızlı uzuyor.
Demir ilacı ve OceanMummy Multivitamin kullanıyorum
4 ay bitmis 5. Ayindasin bende öyleyim beş ay bitene kadar 5 aylık diceksinKızlar şimdi 18 haftalık kaç aylık oluyorum ben? Kimi 4,5 diyor kimi 3,5 bi halt anlamadım ben bu hafta ay işinden
Kızlar benim bu yatış pozisyonlarıyla başım dertte.. sırt üstü çok rahat ediyorum ama artık haftam ilerledi zararı olursa diye içim el vermiyor. Yan yatınca da belim ve karnım rahatsız oluyor bir de hiç sevmem sürekli aynı pozisyonda uyumayı. Hamile yastığı şart oldu gibi, siz nasıl rahat ediyorsunuz??
ben sırtüstü yatınca nefesim kesiliyor midem bulanıyor başım dönüyor ve daha bir sürü şeyler acemiiiben sağa ve sola rahat ediyorum ama tek sıkıntım soldan sağa dönemiyorum eşimi tutup dönüyorum hahahah ama sanki hamile yastığı olursa iyi olur gibi bende düşünüyorum
Bilemedim vallaa neyin nesiydi 3.olcak bu ama öncekilerde hic takip etmedim ben hareketlerini2ci bebeysee 2ci gebelikte daha erken hissediliyormuş
Kız maşaallahhh sanaa sezaryenmi pekiBilemedim vallaa neyin nesiydi 3.olcak bu ama öncekilerde hic takip etmedim ben hareketlerini
20 de hissedersin diyorlardı ama bilemedim bende neyin nesi olduğunu az kalmış senin artik guclu bisekilde hissetmeye baslarsin3. olduğu için öyledirBen 19. haftadayım, ilk gebeliğim hala belli belirsiz hareketler
Yok cnm normal oldu diğerleri ama bu sezeryan olcak sanırım sağlık sorunmdan dolayı normali önermiyor drKız maşaallahhh sanaa sezaryenmi peki
Yok yaaa gerçekten öyle oluyor otomatik. Bacak öne arkaya eskisi gibi rahat gitmiyor bel çukurlaştı göbek iyice öne çıktı biraz da canımız acımasın diye kendimizi korumaktan sonunda ortaya çıkan yürüyüş penguenBen de öğlene kadar iyiyim,öğlenden sonra iki katı oluyorum ve evet ben de öyle yürüyorum.aksilik gibi görenler dalga geçiyor daha şimdiden böyle yürünür mü abartma diye
Bak onu denemedim bi deniyim. Ahahahah o kadar da değilll. O büyüklerden değil de bel göbek desteği gördüm ondan alabilirim bakıcammVallaha ben uyuyorum kızzzz bacak arasına ince yastık koyuyorumm
Onu alırsan yatakta kocana yer kalmaz
Valla bende senin gibiyim sırt üstü yatmayı hiç sevmem ama bu bakmışım sırt üstü uyaniyirum iyi de değil bakalim şimdiden boyleysek ileride ne olacak acaba
Valla ben de öyle kızlar bu nasıl sizce, sırtüstüne dönmek imkansız olur bunlaaBen gece bilinçsizce kendimi sırtüstü yatarken buluyorum. Ama ben de sırtüstü rahat ediyorum. Benim için de baya problem, hergün gece 3 gibi uyanıyorum sabah 5.30 a kadar ayaktayım sonra 1-2 saat daha uyuyabiliyorum. Cidden güzel bi hamile yastığı alsak? Acaba hangi model marka güzel kii
Evett bel göbek destegide var gerci ama nebileyim o bile yer kapar gibi geliyo bana yatak çok geniş olsa amennaaBak onu denemedim bi deniyim. Ahahahah o kadar da değilll. O büyüklerden değil de bel göbek desteği gördüm ondan alabilirim bakıcamm
2ci gebe kuzumm sezaryenliydim sezaryen olcakYok cnm normal oldu diğerleri ama bu sezeryan olcak sanırım sağlık sorunmdan dolayı normali önermiyor drsenin ilk mi gebelik
Valla ben de öyle kızlar bu nasıl sizce, sırtüstüne dönmek imkansız olur bunlaa
amin tatlı kusum tesekkur ederim hepimiz inşallahYAaa maşaallahhhh sağlıcakla al kucağina kuzumm
yogicimm cinsiyet tahmininde kız bulunmustun dogru cıktı kızımız oluyor tekrarŞimdiden penguen gibi yürümeye başladım ben ahahahahvalla kiloda hiç değilim bi de onu takıp stres yapamam sadece gebelik şekerinden korkuyorum biraz çikolataya düştüm.. inşallah bir sıkıntı çıkmazz hiçbirimizde
yaaa gerçekten mi hayırlı olsunn siyah rengi sen kap şimdiden ben olsam siyah giyerdim gerçek bir kilo kapatıcı
Inşallah öyledir cnm öyle gibi ama iste insan tedirgin oluyo yinede ilk defa yazdım soru buraya becerebildim sanirimbu arada bebegin cinsiyeti erkek size söylüyorlardı sanırım burda
4 buçuk tabii ki
Kim 3 buçuk diyormatematik çok basit, 1 ay 4 hafta, 16. hafta 4 ay bitiyor, şu an 4 buçuksun
Ooo 5 ay geldi4 ay bitmis 5. Ayindasin bende öyleyim beş ay bitene kadar 5 aylık diceksin
Neyse ki o konuda sıkıntımız yokk yatak baya genişEvett bel göbek destegide var gerci ama nebileyim o bile yer kapar gibi geliyo bana yatak çok geniş olsa amennaa
Valla markasına hiç bakmadım resim olarak buldum canımm bence hepsi aşağı yukarı aynıdır ya kendimiz bile yaparız bunu iki yastığı birbirine dikipHep büyüklere bakıyordum ama bu çok iyi görünüyor. Markası ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?