- 15 Kasım 2023
- 1.782
- 2.501
- 53
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.721
Şimdiden penguen gibi yürümeye başladım ben ahahahahhahahah 36da filan tostoparlak olduğumu hayal ediyorum bendesağ salim doğuralım kuzum bu aldıklarımız verilir artık bi şekilde bide benim kardeşimin temmuzda düğünü varr düşüüüün
evet ya günde bir tane çikolata bende yiyorum aslında yapmasak iyi ama, inşallah düzelicez be kuzumŞimdiden penguen gibi yürümeye başladım ben ahahahahvalla kiloda hiç değilim bi de onu takıp stres yapamam sadece gebelik şekerinden korkuyorum biraz çikolataya düştüm.. inşallah bir sıkıntı çıkmazz hiçbirimizde
yaaa gerçekten mi hayırlı olsunn siyah rengi sen kap şimdiden ben olsam siyah giyerdim gerçek bir kilo kapatıcı
Bana da ultrasonda detaylı bakıp normal görünüyor demişlerdi, genelde ultrason iyiyse sonuç iyi çıkıyor. Umarım sizin de bebeğiniz çok sağlıklıdırİnşallah bende fetal dna verdim bide çok iyi bi perinotoloji uzmanina gittim o çok detayli baktı sanmıyorum bişey çıkacağını dedi bana dua edinnnn
Belki o dönemlerde yoktu bu test. Yenilerde uygulanmaya başlamış olabilir ülkemizdeBenım ikin bebeğim trizomi 18 di benim de testlerim yuksek çıkmıştı ama doğumdan 40 gün snra geldi bize kesin hastalığı. Ben o dönemde bu tarz testlerın oldupunu bilmiyorudum. 8 sene oldu ama
Günde 1 çikolata çok iyi senin düzelicek neyin varrrevet ya günde bir tane çikolata bende yiyorum aslında yapmasak iyi ama, inşallah düzelicez be kuzum
doğru diyorsun siyah mantıklı
Canım senin doğumun temmuzda olur. Benim bugün 15+5 40. Haftam 5 temmuz gözüküyor. Sezaryen olursa 39.haftada alıyorlarmış o zaman bile 27 haziran oluyor doğum zamanı. Seninki temmuzun ilk veya ikinci haftasının başı olurKızlar merhaba dogumum normalde temmuz gibi ama sezaryen olduğum için haziran annesi oluyorum bende 14 +1 haftadayim kızlar folik asiti ne zaman biraktirdi doktorunuz bit de hangi takviyeli kullanıyorsunuz
38 den sonra alıyorlar sezeryanda hatta kanala girdiyse daha erken alıyorlar.ikisini de 38 de aldılar tam bende.almazsak birkaç güne doğacak demişlerdiCanım senin doğumun temmuzda olur. Benim bugün 15+5 40. Haftam 5 temmuz gözüküyor. Sezaryen olursa 39.haftada alıyorlarmış o zaman bile 27 haziran oluyor doğum zamanı. Seninki temmuzun ilk veya ikinci haftasının başı olur
12.haftada folik asidi bıraktım, multivitamine başladım. Dün de magnezyum ve kalsiyuma başladım
Ben de öğlene kadar iyiyim,öğlenden sonra iki katı oluyorum ve evet ben de öyle yürüyorum.aksilik gibi görenler dalga geçiyor daha şimdiden böyle yürünür mü abartma diyeŞimdiden penguen gibi yürümeye başladım ben ahahahahvalla kiloda hiç değilim bi de onu takıp stres yapamam sadece gebelik şekerinden korkuyorum biraz çikolataya düştüm.. inşallah bir sıkıntı çıkmazz hiçbirimizde
yaaa gerçekten mi hayırlı olsunn siyah rengi sen kap şimdiden ben olsam siyah giyerdim gerçek bir kilo kapatıcı
Tabi canım bakmaları lazım nst ye o yüzden gireceğiz ama doktorum bir sıkıntı yoksa 39.dan önce almıyorum dedi38 den sonra alıyorlar sezeryanda hatta kanala girdiyse daha erken alıyorlar.ikisini de 38 de aldılar tam bende.almazsak birkaç güne doğacak demişlerdi
Demir ya da kan ilacı kullanıyor musun canım? Benim de dökülüyordu kullanmaya başlayınca geçtiKızlar benim avuç avuç saçım dökülüyor ya kafamda saç kalmadı resmen yaşayan çözüm bileniniz var mı?
4 buçuk tabii kiKızlar şimdi 18 haftalık kaç aylık oluyorum ben? Kimi 4,5 diyor kimi 3,5 bi halt anlamadım ben bu hafta ay işinden
Kızlar şimdi 18 haftalık kaç aylık oluyorum ben? Kimi 4,5 diyor kimi 3,5 bi halt anlamadım ben bu hafta ay işinden
Vallaha ben uyuyorum kızzzz bacak arasına ince yastık koyuyorummKızlar benim bu yatış pozisyonlarıyla başım dertte.. sırt üstü çok rahat ediyorum ama artık haftam ilerledi zararı olursa diye içim el vermiyor. Yan yatınca da belim ve karnım rahatsız oluyor bir de hiç sevmem sürekli aynı pozisyonda uyumayı. Hamile yastığı şart oldu gibi, siz nasıl rahat ediyorsunuz??
Takviye alıyor musun? Benim hayatımda ne tırnaklarım ne saçlarım hiç bu kadar güzel olmamıştı. Hem gürleşti saçlarım hem de hızlı uzuyor.Kızlar benim avuç avuç saçım dökülüyor ya kafamda saç kalmadı resmen yaşayan çözüm bileniniz var mı?
2ci bebeysee 2ci gebelikte daha erken hissediliyormuşKızlar bugün 17 haftalik oldum ve sabah kahvaltıdan sonra bebeğin hareketlerini hissettim uzandım açtım karnımı dışardan bile belli oluyodu bildiğin hareket halindeydi ama biraz fazla hareketliydi böylemi oluyor bu 3. olcak ama diğerlrnin üstünden çok zaman geçti hic hatrlamiyorum
Yok yarın gidip tahlil vercem başlatacaklar galibaDemir ya da kan ilacı kullanıyor musun canım? Benim de dökülüyordu kullanmaya başlayınca geçti
3. olduğu için öyledirKızlar bugün 17 haftalik oldum ve sabah kahvaltıdan sonra bebeğin hareketlerini hissettim uzandım açtım karnımı dışardan bile belli oluyodu bildiğin hareket halindeydi ama biraz fazla hareketliydi böylemi oluyor bu 3. olcak ama diğerlrnin üstünden çok zaman geçti hic hatrlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?