- 2 Kasım 2023
- 281
- 407
- 23
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #6.781
Hahahaha, yorumunuzu gülerek okudum gerçektenBence senin için zor olur doğum o bu falan çok yorgun olursun en azından kocan harici birisi olması daha mantıklı gibi ama senin kararın.ben kendi açımdan düşünüyorum da kocam çocuk doğunca tutabilcekmi ben şüpheliyim ayrıca kaynanama gelme desem kocam değil kaynanam beni boşarbiz herhalde 1 sene falan aynı evde yaşarız bu kadar narin olma arkadaşım üzerler
Bizim iki taraf da şehir dışında yaşıyor. Bir de malum haziran grubu doğum bayrama yakın zamanlara geliyor, açıkçası biz uygun bir dille bayram zaten ilk aşamada biz hallederiz. Duruma göre sizleri çağırabiliriz dedik. Eşim de ben ne istersem destekliyor ve o da bu süreci birlikte geçirme konusunda hevesli.Bence cok mantikli bi karar ama anneler ne dusunur bunu bilememyani hastaneye gelmelerini engelleyemezsiniz bence ama eve giderken biz hallederiz diyebilirsiniz tabi lohusa psikolojisi nasildir o anda yaninizda bi tecrubeye ihtiyac duyulur mu inanin ben de bilmiyorum esiniz ne dusunuyor?
Evet sormaaaaHahahaha, yorumunuzu gülerek okudum gerçektenKaynanalar canlarımız
Aile içi siyasetle çözmeye çalışıyoruz bakalım. O kendi ailesini ikna ediyor, ben bizimkileriEvet sormaaaaeniştemiz ellinden su göndersin bu tarafa şaka bi yana bi kere geleceksin dünyaya içinde hiç bişey bırakma ben yapamıyorum yapabiliyorsun yap arkadaşım
Hareket etmeye başlayınca kaç dk ediyor hemen bir iki tekme sonra duruyormu benimki baya bi tekmeliyo normalmiki diye merak ediyorumSelam kızlar, benimde geçen hafta başlayan ufak hareketler bugün artık tekmelere döndü çok şükür, şuan 19 hafta içindeyiz doktorun dediğine göre son birkac gündür uyuyorum öglenleri ama kötü etkiliyor uyumak uyanınca baş ağrısı falan ama bulantılarım sabah öğürmelerim iyice bitti gibi uykuyu da azaltırsam güzel geçiyorbu arada isme güncelleme geldi bi tanıdıgımızın adı da defneymis kızının ad sorun degilde soyadda aynı olunca bi fark olsun istedim ileriyi düsününce, o yüzden defne ilay karar kıldık gibi bakalım artık
Bugün benimde öyleydi canım şiddetli tekmeler degil ama bugün sanki her uzandıgımda tekme attı kısa süreliHareket etmeye başlayınca kaç dk ediyor hemen bir iki tekme sonra duruyormu benimki baya bi tekmeliyo normalmiki diye merak ediyorum
Canımm sezaryen olursan inanki çok zor bi süreç ailen yemek edicek biri temizlicek geceleri saat başı bebeği eline veericek emzirceksin normal doğumda aynı bir süreç oluyor hepsini tekbaşına eşin yapabilirmi hani yapabilirse süperr yanii varsa öyle baya tecrübeleriYok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
Benimki de bir baslayinca baya bi hareket ediyor ama gunun belli saatlerinde, genellikle geceleri hissediyorumHareket etmeye başlayınca kaç dk ediyor hemen bir iki tekme sonra duruyormu benimki baya bi tekmeliyo normalmiki diye merak ediyorum
Aynen evet belli saatlerde çok saol valla icim rahatladı sen kaç haftaliksinBenimki de bir baslayinca baya bi hareket ediyor ama gunun belli saatlerinde, genellikle geceleri hissediyorum
18+5Aynen evet belli saatlerde çok saol valla icim rahatladı sen kaç haftaliksin
Hahahaha gaza gelmişimAcemi çok güldüm Allah da seni güldürsün
GünaydınnnGünnnooooşş kuzullaaarrrrrr
Yav allaha aşkına şu profillerinize bi resim birsey koyun içim şiştii yavvvyabancı yerdeyim gibi hissediyorummm
Özellikle tecrübeli hanımlar,
Doğuma sadece eşle gitmek hakkında ne düşünüyorsunuz.
Bence cok mantikli bi karar ama anneler ne dusunur bunu bilememyani hastaneye gelmelerini engelleyemezsiniz bence ama eve giderken biz hallederiz diyebilirsiniz tabi lohusa psikolojisi nasildir o anda yaninizda bi tecrubeye ihtiyac duyulur mu inanin ben de bilmiyorum esiniz ne dusunuyor?
Çok saygı duyuyorum ben de o duyguları eşimle başbaşa yaşamak birlikte alışmak isterdimYok doğuma girmek değil de, aileleri ilk birkaç hafta çağırmak istemiyorum. Açıkçası o hassas dönemde bebeğimize eşimle birlikte alışmak istiyorum. Bebeğin sorumluluğunu da kayınvalidem ya da annem değil eşim benimle paylaşsın istiyorum. İki tarafla da problemimiz yok. Ama takdir edersiniz ki lohusalık hassas bir süreç ve bazen çok iyi niyetle yapılan yorumlar bile üsluptan vs üzücü olabiliyor. Bu yüzden bu süreci eşimle geçirmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz merak ettim
Oooo cansınızzz ammaaaaaa öpebilirmiyimm seniiiiGünaydınnn
Bakk hemen resim koydum
Yok canım benim kombine risk1/ 268 ikili test 1/50idi trizomi 18de risk yoktuAhh inşallah cuma günü aynı haberi bende veririmmtrizomi18 miydi sizinkide
Çok sağol canım benim kombine risk1/268 ikili test1/50ydi. İnşallah temiz gelir seninde sonuçların canımGözün aydin canim İkili testin kaçtı canım değerler bende yaptirmistim ama daha doktor görmedi Perşembe gunu gitcem kontrole
günaydınnnnnnGünnnooooşş kuzullaaarrrrrr
Yav allaha aşkına şu profillerinize bi resim birsey koyun içim şiştii yavvvyabancı yerdeyim gibi hissediyorummm
Sağol canım ama öyle anlamiyorum beta yaziyor bide papa yazıyor o değerler tek var artık yarın gorcez bakalım hayırlısıÇok sağol canım benim kombine risk1/268 ikili test1/50ydi. İnşallah temiz gelir seninde sonuçların canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?