2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
bence erken degıl sonradan agırlasınca da zor oluyor dıyorlar, Allaha emanet zaten yavrularımız, bence gonlunce al ne ıstıosan.

Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben 20 artı 5'im bugün dünden beri sanki hareketleri Bir var Bir Yok yani yok denecek kadar az ya da hiç hissetmiyorum gibi oluyor acaba neden böyle
Kızdı dimi seninkii o geç vuruyo bazı bebeler

Yap kuzum erken değill şubatı sayma 4 ay kaldı nerdeysee yavaş yavaş alabilirsin hevesini al

Jou kuzum sen bu sımge dumanın lınkını nıye ıstedın cok merak ettım youtubeda yazıosn cıkıo googleda da aynı vs nıye merak ettın deme meslekı dezenformasyon dıyelım

Benimde 12+4 de kiz dedi sonra 15+4 de yine kiz dedi kesinmi dedim kesin dedi zaten benim doktorumun cihazi detayli ultrason yani ekstradan detayliya girmicem kendi bakiyor o yuzden daha net erken gordu sanirim birdahaki kontrolum carsamba cok heyecanliyim
Tup bebek tedavisiyle olunca daha bi insan korkuyor gerci rabbime sukur ilk denememde tuttu ama insan genede tedirgin oluyor hergun gobegime bakiyorum sistimi diye suan biraz cikti ama hala disardan bakinca hamile oldugum anlasilmiyor 18+4 deyiz sabirsizlikla bekliyorum nezaman cikacak diye birde tekme bekliyorum ama oda henuz yok sanki arada bole bi hareketlenme var gibi bagirsakmi bebekmi anlayamiyorum henuz

Jou kuzum sen bu sımge dumanın lınkını nıye ıstedın cok merak ettım youtubeda yazıosn cıkıo googleda da aynı vs nıye merak ettın deme meslekı dezenformasyon dıyelım
Hahahahahaha yaa kuzum 12 haftalık egzersizi bulamadım ondanmeğersem farklı şekilde çikıyor 12haftalık simge dan diyorum çıkmadı yapmaya başlasam egzersize hala başlıcam

Son düzenleme:
Kızlar bebek hareketlerini her gün hissediyor musunuz ben 20 artı 5'im bugün dünden beri sanki hareketleri Bir var Bir Yok yani yok denecek kadar az ya da hiç hissetmiyorum gibi oluyor acaba neden böyle
adaşım bende ilk bi hissettim sonra gitti sonra tekrar geldi hisler, bir kaç güne gelir senin de bence , tatlı bişeyler ye sessiz bir odada önce 5 dk kadar sırtüstü yat sonra soluna dön, ama hiiiç ses olmasın annesi :)

Evet canım kız yani daha önceden ufak dosyayı hissediyordum da dünden beri sanki nadiren bir hissediyor gibi oluyorum sonra hiç yok gibi bilmiyorum değiştir istemez tedirgin oldum canım
Kİzda oluyor bu benim kızımda çok hareketli değildii sadece 8aydan sonra çok önemli diye çok aldırmamıştım

Hahahahahaha yaa kuzum 12 haftalık egzersizi bulamadım ondanmeğersem farklı şekilde çikıyor 12haftalık simge dan diyorum çıkmadı yapmaya başlasam egzersize hala başlıcam
Ben de her hazırlıgı yaptım da bıturlu baslayamadım ama hareket şart ona ınanıyorum.ınanc var da azım gelmiyor bıturlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…