- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.961
Sayende canımmCanımm acemiiim çok teşekkür ederim , ne kadar güzel arkadaşlıklarımız oldu burda , iyiki varsınız beee
İyiyim kuzumm sen de pogacanı yedin mutlusun dıye tahmın edıyorum buarada sehir neresiSağoll bebeğimm nasılsın
Hiç sorma yaHahaha ne kadar akıllı uslu hamileleriz ya eşlerimiz ailelerimiz çok şanslı
Hahahah benimki de öyle ne zaman uyumaya yatsam kıpır kıpırEvett sanırım bide geceleride tepinmeye başladı hee uzandım bi vurdu alttan vajinam acidi kızz zorluyo çikacak ordangece kuşu beni bekleyooo
Gunaydın canımm bugun pılatesını yaptın mııGünaydın kızlar
Tatlı mı çekiyor ekşi felan mıııay ben bi kere aşerdim, tadı kokusu burnumdaydı hepp. ama genel olarak canım sürekli bişiler çekiyo :))))) aşermek değil de ne biliyim ay şunu yapim de yiyim.
Benım de yaaHep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diyebenim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
Hahahaha o var canım eğer ulaşılabilirse affetmiyorum ama böyle o an için yemem imkansız olan bir şey hiç olmadıay ben bi kere aşerdim, tadı kokusu burnumdaydı hepp. ama genel olarak canım sürekli bişiler çekiyo :))))) aşermek değil de ne biliyim ay şunu yapim de yiyim.
Ben de yaaBiran önce 27 şubatı çekebilirmiyiz yaaa ultrasona girmek isteyomm oğlumu çok merak ediyorum yaa
Vallahaa yandukkkHahahah benimki de öyle ne zaman uyumaya yatsam kıpır kıpır
Hahahahaha yine her şey bulunabiliyor eskisi gibi değil çok şükür ama eşin haklı gece istersen ooo yandıHiç sorma ya
Eşime diyorum sana atraksiyon lazım böyle olmaz canımın birşeyler çekmesi lazm sende uğraş diyorum o da diyor aman gece çekmesin gündüz çeksin diyor
Giren girdi burdakiler ben daha giremedim leennn bi gelemedi 23 hafta
Çerkezköy kuzum tekirdağa bağlı ben kocam ve kızımla yetiyoruz cevremiz konu komsu ailemiz istanbuldaİyiyim kuzumm sen de pogacanı yedin mutlusun dıye tahmın edıyorum buarada sehir neresi
Ay yok ben daha randevu araştırmıyorum ya daha haftaya cuma felan kontrolüm var büyük ihtimal doktorum bir yer önerecek ordan alırım randevuyu o yüzden beklemedeyim İnşallah geç kalmam.
Valla hep anamdan istiyorum şu çekti bu çekti diye annemde anca hafta sonu yapabiliyor çalışıyor çünkü bende çalışıyorum geçinip gidiyoruzHahahahaha yine her şey bulunabiliyor eskisi gibi değil çok şükür ama eşin haklı gece istersen ooo yandı
İstanbulda nerdeler canoÇerkezköy kuzum tekirdağa bağlı ben kocam ve kızımla yetiyoruz cevremiz konu komsu ailemiz istanbulda
öyle öyle kuzum amann iyi olsunlarrr :))Ayy maşallahçok sevindim.. sağlıklı olsun da varsın inatçı olsun anniş napalım onların nazına kurban
Ben de daha girmedim canoo 14 subata devlete randevu aldım ama belkı bekleyemezsem ozele gıderım. 21 de fılan gırıyor herkes gordugum kadarıylaGiren girdi burdakiler ben daha giremedim leennn bi gelemedi 23 hafta
canımsınnnnSayende canımmbir araya getirdin bizi sen iyi ki varsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?