2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Zaten orda ben turist gibi hissediyorum sanki yurtdışina gitmisim gibi
Allahtan İstanbul içine gezmeden gezmeye gidiyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri uzak yerlere gitmiyorum sadece yakın yerlere o da kafa dağıtmak için yoksa gitsem eve dönemem trafikten.

Reactions: Jou
Allahtan İstanbul içine gezmeden gezmeye gidiyoruz. Hamile olduğumu öğrendiğimden beri uzak yerlere gitmiyorum sadece yakın yerlere o da kafa dağıtmak için yoksa gitsem eve dönemem trafikten.
Eve dönmen için 2 3 saati buluyo daha fazla belkide ben trafiksiz gitsem anama 1 saate varırım ama trafikle 2.5 saate anca variyorum

biz de hep kendı cevremızdeyız, oyle sahile kahvaltıya gıdıyım gezmeye gıdıyım çile yaa kesinlikle anadoludakı baska sehırlerde yasayanlar kıymetını bılın canoo

Reactions: Jou
Gecmıs olsun canoo ya acaip bı salgın var herkes oksurukte. Kozalak surubu ıyı gelıyor ama hamılelıkte kullanılırmı bılmıyorum onu
Sağol canısı aynen herkeste var birşeyler ya vücut olarwk iyim çok şükür sadece boğaz grip karıştı öksürük olmasa yine aramicam da neyse gececek elbet gebelikte de kullanılmasına engel olmayan ürünlerim var elimde canım onları kullamiyorum kozalağı biliyorum iyi geldiğini de şuan bizim için olur mu onu bilemiyorum

Bıtkı cayı yasak ekstra ılac vs yok, Allah sıfa versın canım . sen ne kullanıosn aklımda olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…