- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.921
Vakti olmadı heralde gelmeye ya ama merak ettik tabikiii.AAa evet ben haftasonu diye gelmemistir dedim bugun ultrasonu yokmuydu hakkat niye gelmedii
mesirmacunu kıızzzzz neresssuuunnnn
Evett gelirdi aslında bikez de olsa inşaallah heeşey yolundadırVakti olmadı heralde gelmeye ya ama merak ettik tabikiii.
İnşallah Jou yaEvett gelirdi aslında bikez de olsa inşaallah heeşey yolundadır
İdrar aldılar. Kanda verdim.Geçmiş olsun.
Kendi doktorunuza mı gittiniz acaba kan mı idrar mı aldılar nasıl anladınız acaba.
Benden ozeldeki doktorum istemişti. Ben sağlık ocağında yaptırdım tahlilerimi. Orada çıktı enfeksiyonBiz aradık randevu almamız gerekirken aramamız lazımmış tabi benim özel öyleydi aradık gününu kendi ayarladı
Doktoruna demedenmi oluyormu öe
Dogru aslındaa yaptırabiliyosun bendeki kafaBenden ozeldeki doktorum istemişti. Ben sağlık ocağında yaptırdım tahlilerimi. Orada çıktı enfeksiyon
Canim benim sürekli oluyor koku kaşıntı akıntı çok fazla hemde fitil de kullandım geçmedi benim kronik olmuş malesef nasıl geçecek de bilmiyorum malesefKızlar
Ben kendimi yıkadığımda elime akıntı geliyor yeşil gibi ama ne yanma ne kaşıntı ne koku hiçbir şey yok sizce doktora gitmem gerekiyor mı.
Canım merakla seni bekliyoruz umarım kötü bişey yokturGünaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim
Günaydın kızlarrrr bugün detaylı ultrason vardualarınızı beklerim seni bekliyoruz canım umarım herşey yolundadir
Günaydın canımCanim benim sürekli oluyor koku kaşıntı akıntı çok fazla hemde fitil de kullandım geçmedi benim kronik olmuş malesef nasıl geçecek de bilmiyorum malesef
Detaylın nasıl geçti canım merak ettim
İnşallah ya.
Jou Mesir macunu nerde ya hiç girmedi buraya.
AAa evet ben haftasonu diye gelmemistir dedim bugun ultrasonu yokmuydu hakkat niye gelmedii
mesirmacunu kıızzzzz neresssuuunnnn
Canım merakla seni bekliyoruz umarım kötü bişey yoktur
Yaaa hoşgeldinnn Mesir macunuu şükürler olsuncanım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor
doktor dedi inatçı bir kız bu haberin olsun
tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm
Gunaydın canım cok sukur cok sevındım ıyı olmasına okadarcık naz yapcak kızçecanım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor
tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm
Yok benim kötü hamile kalmadan önce de öyleydi şimdi de öyleGünaydın canım
Bende işte koku kaşıntı felan hiç yok işte sadece arada çok az gelen bir akıntı var o kadar.
Anladım canım çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce kurtulursunYok benim kötü hamile kalmadan önce de öyleydi şimdi de öyle
Yaaa hoşgeldinnn Mesir macunuu şükürler olsun
Bak sen kızımızaaa bu kızlar şimdiden naza başladı
teşekkür ederiiim güzellerimGunaydın canım cok sukur cok sevındım ıyı olmasına okadarcık naz yapcak kızçesaglıkla atlattın bu aşamayı da darısı benım gıbı henuz detaylıya gırmeyenlere ınsAllah
Hahahahahaha ayyy sıpaya bakk ne fena kızzz senide uğraştırdı o ışıktan rahatsız oldu ondancanım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor
Keyfine düşkün bi bebe demek kii jouummm :) çok sarstılar bide evladımı yaaa karnımı sallayıp durdular yer değiştirsin diyeHahahahahaha ayyy sıpaya bakk ne fena kızzz senide uğraştırdı o ışıktan rahatsız oldu ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?