- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #7.941
Aboovvv 5 sefer girip cıkmakta nedir hahahahaKeyfine düşkün bi bebe demek kii jouummm :) çok sarstılar bide evladımı yaaa karnımı sallayıp durdular yer değiştirsin diye
Hahahah olsun o kadar annesii yerim ben onu ya oyun yapası gelmiş uğraştırmış azıcıkkcanım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor
doktor dedi inatçı bir kız bu haberin olsun
tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm
günaydınnnn jouuu aldırdın mı kocana poğaçayıGünnnnooooşşş kızlaaarrrrr
He kuzzzz ne iyi geldi ama heeegünaydınnnn jouuu aldırdın mı kocana poğaçayı
Hahahahaha afiyet şifa olsun bak aşerdiklerine ekle bunuu sorduklarında söylersinHe kuzzzz ne iyi geldi ama heee
Hahahahah niye kızzzHahahahaha afiyet şifa olsun bak aşerdiklerine ekle bunuu sorduklarında söylersin
Amin amin bal lokmaları analık on line işte naparsinHee kuzzz öyle oluyo allah yardımcımız olsun içimizde bi can taşıyoruz kolay değill
Hahahah dogruAmin amin bal lokmaları analık on line işte naparsin
Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diyeHahahahah niye kızzz
Kızımda hiç aşermedim biliyomusunn hiç tatlı bile istemezdim herkes şaşırırdı sen nasıl hamilesin diye 7 kiloyla gittim doğuma düşünHep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diyebenim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
Aynı şekilde benimde.Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diyebenim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
Aaa ne güzel yaa valla hepsi başka oluyor senin oğluş iştahlı geliyoorrKızımda hiç aşermedim biliyomusunn hiç tatlı bile istemezdim herkes şaşırırdı sen nasıl hamilesin diye 7 kiloyla gittim doğuma düşün
bu oğlan beni yedi bitirdii kafayı yedirtti
Canımm acemiiim çok teşekkür ederim , ne kadar güzel arkadaşlıklarımız oldu burda , iyiki varsınız beeeHahahah olsun o kadar annesii yerim ben onu ya oyun yapası gelmiş uğraştırmış azıcıkkçok şükür yaseminim yatmadan bile girdim baktım yazmamışsın aklım sende uyudum çok şükürrrrr her şey yolundaaaa
Hahaha ne kadar akıllı uslu hamileleriz ya eşlerimiz ailelerimiz çok şanslıAynı şekilde benimde.
Bazen abim arıyor soruyor birşey istiyor musun aşeriyor musun diyor yoo diyorum nasıl hamilesin sen ya diyor bana
Evett sanırım bide geceleride tepinmeye başladı hee uzandım bi vurdu alttan vajinam acidi kızz zorluyo çikacak ordanAaa ne güzel yaa valla hepsi başka oluyor senin oğluş iştahlı geliyoorr
ay ben bi kere aşerdim, tadı kokusu burnumdaydı hepp. ama genel olarak canım sürekli bişiler çekiyo :))))) aşermek değil de ne biliyim ay şunu yapim de yiyim.Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diyebenim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
Ayy maşallahcanım kızlarrr günaydınnnn , çok şükür iyiyiz :) benim sıpam sürekli bir yerlerini kapattı, akşama kadar hastanedeydim toplamda 5 kez ultrasona girdim tam dudaklarına bakacaklar dudakları kapatıyor , sırtına bakacaklar arkasını dönüyor
doktor dedi inatçı bir kız bu haberin olsun
tüm bunların sonucunda eve gidince kendiimi yatağa zor attım :) merak etmişsiniz teşekkür ederimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?