2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Hahahah olsun o kadar annesii yerim ben onu ya oyun yapası gelmiş uğraştırmış azıcıkk çok şükür yaseminim yatmadan bile girdim baktım yazmamışsın aklım sende uyudum çok şükürrrrr her şey yolundaaaa

Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diye benim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
Kızımda hiç aşermedim biliyomusunn hiç tatlı bile istemezdim herkes şaşırırdı sen nasıl hamilesin diye 7 kiloyla gittim doğuma düşün

bu oğlan beni yedi bitirdii kafayı yedirtti

Kızımda hiç aşermedim biliyomusunn hiç tatlı bile istemezdim herkes şaşırırdı sen nasıl hamilesin diye 7 kiloyla gittim doğuma düşün

bu oğlan beni yedi bitirdii kafayı yedirtti
Aaa ne güzel yaa valla hepsi başka oluyor senin oğluş iştahlı geliyoorr

Reactions: Jou
Canımm acemiiim çok teşekkür ederim , ne kadar güzel arkadaşlıklarımız oldu burda , iyiki varsınız beee

Hep sorarlar ya hamileyken aşerdin mi ne aşerdin diye benim daha şunu aşerdim diceğim bi şey yok yaa
ay ben bi kere aşerdim, tadı kokusu burnumdaydı hepp. ama genel olarak canım sürekli bişiler çekiyo :))))) aşermek değil de ne biliyim ay şunu yapim de yiyim.

Ayy maşallah çok sevindim.. sağlıklı olsun da varsın inatçı olsun anniş napalım onların nazına kurban

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…