2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
katılıyorum :) iki gündür bende sırtüstü yattığımda hoop tekme geliyor, bazen hareket etmeyip beni telaşlandırdığında bunu yapıyorum :))

Ay iyi olsun da canım kıpırdamasın ama ister istemez tedirgin oluyorum bazen hissediyorum günde bir defa bazen hiç kıpırdamıyor ben de anlamadım
Gun icerisinde senin tempona da bagli bence. Sakin sakin yatiyorsan hissetmen daha kolay ama bi seyle ugrasiyorsan genelde hissetmiyosun bugun 3 saat isteydim tik yok, eve geldim ohh ogle uykusuna yatayim bi guzel dedim kudurdu icerde

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın inşallahh görerek mi aldın acaba? Ağırlığı nasıl
e bebekte test sürüşleri yaptım voyage modeli için acemim, sonra bu arabanın çift yönlü olması ve youtube videoları beni cezbetti, birde normalde rakamı 20 bindi, bu rengi 15 bine düşmüş ve son 3 üründü, aldım hemen :) gelince sana detaylı bilgi veririm inşallahh

Sağol canım bilgilendirme için. Peki yengen çalışmadı mı o süreçte, evde miydi sürekli, nasıl geçirdi o süreci biliyor musun?

Reactions: Jou
Tamam canım resimden bir şey anlaşılmıyor hepsi aynı gibi geliyor ama fiyat farkı çok fazla, sadece marka mı yaratıyor bu fiyat farkını onu merak ediyorum.

Bir tanesinde, hangisiydi hatırlamıyorum, 14 kg sepetsiz hali yazıyordu inanamadım totalde 17 falan oluyor çok ağır geldi. Çanta, bebe vs derken yokuşlarda bacak kası yapmalık olacak

Teşekkür ederim canım

Cok gecmıs olsun , umarım bı rısk olusturmaz. Kendınızı yormayın doktorunuzn dedıklerıne dıkkat edın ınsAllah vaktınde saglıklı dogum olur.

Sağol canım bilgilendirme için. Peki yengen çalışmadı mı o süreçte, evde miydi sürekli, nasıl geçirdi o süreci biliyor musun?
Calıştı arabayla gidip geliyodu tabi son aylarda evinde çalıştı kuzum sadece aşağıda olduğu için agirlıkla yürümeye zorlanıyodu normal bebek ağirlaşıyo oluyo böyle şeyler ama sen doktorunu dinle

Kızlar ev işlerinde durumunuz nedır. bugun baya yordum heralde kendımı:/ belim agrıdı uzanıyorum sımdı

Reactions: Jou
Çalışma konusu konusulmus heralde sımdı okudum. Ozel sektordeki durumları bılmıyorum ama. ben kurum personeliyim memurum,bazı sebeplerden dolayı ucretsız ızındeydım. acıkcası dönmeyi dusunmuyorum 32 haftadan sonra ucretlı peşine ucretsız ızın alıcam ınsAllah. Çalısan kucuk bebeklı annelerin durumunu gordugum ıcın kurumda, bıyandan sut sag bıyandan ıs yetıstır bıyandan bakıcıyla problem, kaynanası bakanlar ayrı sıkıntı yasıyor vs.yıpranıyor kadın Tabıkı hepsı tercıh meselesi şartlar meselesı, maaştan feragat etmek benım acımdan daha mantıklı gelıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…