2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım olabiliyor bu tarz durumlar şuan kuzeniminde öyle 2 hafta geriden geliyormuş hatta ilk gittiginde kalp atışı yok dediler inşallah düzelir bizimki şuan 3 buçuk aylık oldu

Canım kaçıncı haftadasın? Ben 18. haftamda plasenta aşağıda olduğu için kanama yaşadım. 10 gün yattım ve progesteron iğne ve fitil kullandım. Şimdi 21. haftadayım ve plasentam yukarı çıktı. 17. 18. haftalarda plasenta aşağıda olabiliyor 20lerde yukarı çıkıyor demişti doktorum. Dediği gibi oldu bende inşallah seninki de yukarı çıkar yerleşir canım

Plasentası aşağıda olan lütfen üzülmesin. Benim de 8. Haftadan beri aşağıda diyorlar şu an 21. Haftadayım ve hala lekelenme şeklinde kanamalarım devam ediyor. Her gittiğimde bebekle alakalı olmadığı söyleniyor. Evet moral bozucu ama 25. Haftaya kadar yukarı çıkma ihtimali var

Bana daha önce böyle bir şey söylenmemişti. Şu an 21. haftadayım, bu hafta kanamam oldu ve aşağıda dedi. 21'de mi indi daha önce aşağıda mıydı bilmiyorum ama doktor bana istirahat verdi şimdi, evdeyim, işyeriyle konuştum, bir süre evden çalışmayı deneyeceğim. Progestan baştan beri kullanıyordum zaten, devam ediyorum şimdi. Sürekli yattınız mı, evin içinde hareket ettiniz mi, nasıl oldu süreç?

Canım çok geçmiş olsun korkma bol bol dua et.
Ne işiyle uğraşıyorsun acaba. Oturarakta olsa çalışma derim ben sana bir sürahi bile kaldırma ne bilim makinaya çamaşır bile atmak için eğilip kalkma bir süre yanına kimse gelemez mi. Sürekli yat ayaklarının altınada yastık koy güzelce dinlen.

Annem geldi yanıma, dinleniyorum ama tüm gün yatmak da olmuyor, bir şekilde kalkıyor insan, eğilmemeye çalışıyorum, evin içinde yürüyorum bazen, sırt üstü uzanmak sorun olur mu acaba?

Annem geldi yanıma, dinleniyorum ama tüm gün yatmak da olmuyor, bir şekilde kalkıyor insan, eğilmemeye çalışıyorum, evin içinde yürüyorum bazen, sırt üstü uzanmak sorun olur mu acaba?
canım tekrar çok geçmiş olsun , olabildiğince sol yada sağa dönersen bebek de rahat eder kan akışın da daha iyi olur diye okumuştum

Sol yana yatış iyi diye okudum az önce biraz araştırdımda. Tamam sürekli yatma ama süreklide dolaşma güzelce dinlen canım.

Kızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.

Evet biliyorum çıkmak istediğimi söylerken konuşacağım anlayışlı olacaklarını düşünüyorum onlar çıkarmış gibi gösterecekler. Daha önce çok yaptılar o yüzden rahatım
Bu ihtimali bende düşünmüştüm ama işyeriniz kabul etmeyebilir. Daha öncelerde yapılmış olsa da sizin gibi hamile birini hiç çıkarttılar mı? Ben hamilelerin işten çıkartılmasının yasak oldugunu biliyorum hatta şikayet edildiğinde işten çıkarılan kişiye kurum tazminat ödemek zorunda kalıyor sadece kişinin kendi istifasıyla yapıyorlar genelde. Bu yüzden merak ettim

Kızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.
Var var bendede arada oluyor hatta kuruluk bile oluyor

Merhaba

Arkadaş hamile birini çıkarttılar felan ondan bahsetmemiş canım. Doğum izni bittikten sonra iş yerinde gidip konuşurken beni kendi isteğimle değil siz çıkarıyormuşsunuz gibi gösterebilir misiniz diyeceğim diyor. Ki anlayışlı insanlarsa yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…