- 19 Aralık 2021
- 2.198
- 2.732
- 83
- 33
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.241
Canım olabiliyor bu tarz durumlar şuan kuzeniminde öyle 2 hafta geriden geliyormuş hatta ilk gittiginde kalp atışı yok dediler inşallah düzelir bizimki şuan 3 buçuk aylık olduKızlar merhaba.yengem dün kalp atışını dinlemek için gitmiş çok yavaş attığını söylemişler.Bide 7 haftalık olması gerekirken 6 haftalık çıkmış 1 hafta gerilik de var.bu şekil olup da düzelen oldu mu sonradan lğtden cevaplarsanız çok sevinirim
Aynı benim gibi ooyyyy pipisini yer annesi simdii☹Canısı 20. Haftadayiz ama Dr 21 haftalık diyor önden gidiyormuş bıdıkyok detaylı değildi
Canım kaçıncı haftadasın? Ben 18. haftamda plasenta aşağıda olduğu için kanama yaşadım. 10 gün yattım ve progesteron iğne ve fitil kullandım. Şimdi 21. haftadayım ve plasentam yukarı çıktı. 17. 18. haftalarda plasenta aşağıda olabiliyor 20lerde yukarı çıkıyor demişti doktorum. Dediği gibi oldu bende inşallah seninki de yukarı çıkar yerleşir canımKızlar;
Moralim bozuldu, dün sabah işe gitmek için kalktım, tuvaletten çıkarken bir baktım kan var ve baya vardı. Çok korktum, hemen doktora gittik, baktı doktor, rahim ağzı uzunluğu iyi dedi ama plasenta aşağıda imişDaha önce bu durumu duyan veya yaşayan var mı? Yatıp dinlenmen lazım dedi doktor, evden çalışabiliyorsan izin al yoksa heyet raporu yazacağız, artık işe gidemezsin dedi. Neyse genel müdürümüz anlayış gösterdi bu ay evden çalışmayı deneyeceğim ama plasentanın aşağıda olması riskli imiş erken doğum olabiliyor veya başka sıkıntılar da olabiliyormuş, bugün hastaneden çıktık eve geldim bakalım ne olacak?
GünaydınnnnKızlar günaydınnnnn :) e bebek şubat indirimleri başlamış, her gün farklı ürünlerde indirim varmış , liste linkini paylaşıyorum;
Şubat Kampanyaları
Bana daha önce böyle bir şey söylenmemişti. Şu an 21. haftadayım, bu hafta kanamam oldu ve aşağıda dedi. 21'de mi indi daha önce aşağıda mıydı bilmiyorum ama doktor bana istirahat verdi şimdi, evdeyim, işyeriyle konuştum, bir süre evden çalışmayı deneyeceğim. Progestan baştan beri kullanıyordum zaten, devam ediyorum şimdi. Sürekli yattınız mı, evin içinde hareket ettiniz mi, nasıl oldu süreç?Canım kaçıncı haftadasın? Ben 18. haftamda plasenta aşağıda olduğu için kanama yaşadım. 10 gün yattım ve progesteron iğne ve fitil kullandım. Şimdi 21. haftadayım ve plasentam yukarı çıktı. 17. 18. haftalarda plasenta aşağıda olabiliyor 20lerde yukarı çıkıyor demişti doktorum. Dediği gibi oldu bende inşallah seninki de yukarı çıkar yerleşir canım
Canım çok geçmiş olsun korkma bol bol dua et.Bana daha önce böyle bir şey söylenmemişti. Şu an 21. haftadayım, bu hafta kanamam oldu ve aşağıda dedi. 21'de mi indi daha önce aşağıda mıydı bilmiyorum ama doktor bana istirahat verdi şimdi, evdeyim, işyeriyle konuştum, bir süre evden çalışmayı deneyeceğim. Progestan baştan beri kullanıyordum zaten, devam ediyorum şimdi. Sürekli yattınız mı, evin içinde hareket ettiniz mi, nasıl oldu süreç?
Ben dün aldım birşeyler.uyku setini 320 ye aldım çok iyi oldu.Kızlar günaydınnnnn :) e bebek şubat indirimleri başlamış, her gün farklı ürünlerde indirim varmış , liste linkini paylaşıyorum;
Şubat Kampanyaları
Annem geldi yanıma, dinleniyorum ama tüm gün yatmak da olmuyor, bir şekilde kalkıyor insan, eğilmemeye çalışıyorum, evin içinde yürüyorum bazen, sırt üstü uzanmak sorun olur mu acaba?Canım çok geçmiş olsun korkma bol bol dua et.
Ne işiyle uğraşıyorsun acaba. Oturarakta olsa çalışma derim ben sana bir sürahi bile kaldırma ne bilim makinaya çamaşır bile atmak için eğilip kalkma bir süre yanına kimse gelemez mi. Sürekli yat ayaklarının altınada yastık koy güzelce dinlen.
Rabbim sağlıkla kullanmak nasip etsin aldıklarımızı :)Ben dün aldım birşeyler.uyku setini 320 ye aldım çok iyi oldu.
canım tekrar çok geçmiş olsun , olabildiğince sol yada sağa dönersen bebek de rahat eder kan akışın da daha iyi olur diye okumuştumAnnem geldi yanıma, dinleniyorum ama tüm gün yatmak da olmuyor, bir şekilde kalkıyor insan, eğilmemeye çalışıyorum, evin içinde yürüyorum bazen, sırt üstü uzanmak sorun olur mu acaba?
Sol yana yatış iyi diye okudum az önce biraz araştırdımda. Tamam sürekli yatma ama süreklide dolaşma güzelce dinlen canım.Annem geldi yanıma, dinleniyorum ama tüm gün yatmak da olmuyor, bir şekilde kalkıyor insan, eğilmemeye çalışıyorum, evin içinde yürüyorum bazen, sırt üstü uzanmak sorun olur mu acaba?
Yer bitirirAynı benim gibi ooyyyy pipisini yer annesi simdii☹
Boyu falan kactı kac haftalık gidiyorr kiz bunlari yazın yavvvv bunlari merak ediyoruzzYer bitirir
Bu ihtimali bende düşünmüştüm ama işyeriniz kabul etmeyebilir. Daha öncelerde yapılmış olsa da sizin gibi hamile birini hiç çıkarttılar mı? Ben hamilelerin işten çıkartılmasının yasak oldugunu biliyorum hatta şikayet edildiğinde işten çıkarılan kişiye kurum tazminat ödemek zorunda kalıyor sadece kişinin kendi istifasıyla yapıyorlar genelde. Bu yüzden merak ettimEvet biliyorum çıkmak istediğimi söylerken konuşacağım anlayışlı olacaklarını düşünüyorum onlar çıkarmış gibi gösterecekler. Daha önce çok yaptılar o yüzden rahatım
Var var bendede arada oluyor hatta kuruluk bile oluyorKızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.
MerhabaBu ihtimali bende düşünmüştüm ama işyeriniz kabul etmeyebilir. Daha öncelerde yapılmış olsa da sizin gibi hamile birini hiç çıkarttılar mı? Ben hamilelerin işten çıkartılmasının yasak oldugunu biliyorum hatta şikayet edildiğinde işten çıkarılan kişiye kurum tazminat ödemek zorunda kalıyor sadece kişinin kendi istifasıyla yapıyorlar genelde. Bu yüzden merak ettim
Evett evet sürekli çocuk gibi insanın eli burnuna gidiyorVar var bendede arada oluyor hatta kuruluk bile oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?