- 25 Ağustos 2019
- 62.521
- 120.058
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.381
Normal bunlarr zaten son aylarda sisiceksiniz baya alırsınız kilo bunlara takılmayın ben boylesini ilkkez duydumBende de oyle delı gıbı ıstahım acıldı yıyorum durumu yok, eskısı gıbıyım. Hatta ınsanlar nasıl yıyor sasıyorum hemen sısıkınlık oluyor:/ sonra dıyorumkı nekakadar yetersız beslenen durumu olmayan anneler var eskıden hele hıcbısry bulamazlarmıs, bebekler zaten senın vucudundan ıhtıyacı olan vıtamınlerı alıyor beslenme bıraz da kendı vuxut depomuza takvıye ıcın. Meseka bazı doktorlar kılo almayı hc onaylamıyor. Bılmıyorum her doktor da farklı. ınsAllah saglıkla guzel beslenıyorlardır mınnoslar
Bebeğin gelişimi normalse hiç korkma canım 29 ocakta kuzenim doğum yaptı ve başlangıç kilosundan daha aşağıdaydı doğuma gittiğinde yani inanılmaz zayıfladı. Bebiş 3200 çok sağlıklı doğdu. Önemli olan bebeğin gelişimiKızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
Olmazmıı hatta bikac hafta sonra hep ordan çıkmak isticek baya zorlayacak
Ben ikizlerim, severim kendimiKızlar ne dıosunzz nasıpse bebişler ıkızler olucak, bu burctan olan veya yakın cevresınde bılen varmı
Ben.....Mütemadiyen.....Hep.....Uykumdan uyandığım oluyor.....Kızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.
Canım bana doktorum mutlaka kahvaltı+ara öğün+öğle yemeği+ara öğün+akşam yemeği yapmamı söyledi.Teşekkür ederim aklimda olsun yani cok sık yiyemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi
Benim doktorumda ilk 3 ay hep uyardi kilo alma diye dimdi artik al diyorBende de oyle delı gıbı ıstahım acıldı yıyorum durumu yok, eskısı gıbıyım. Hatta ınsanlar nasıl yıyor sasıyorum hemen sısıkınlık oluyor:/ sonra dıyorumkı nekakadar yetersız beslenen durumu olmayan anneler var eskıden hele hıcbısry bulamazlarmıs, bebekler zaten senın vucudundan ıhtıyacı olan vıtamınlerı alıyor beslenme bıraz da kendı vuxut depomuza takvıye ıcın. Meseka bazı doktorlar kılo almayı hc onaylamıyor. Bılmıyorum her doktor da farklı. ınsAllah saglıkla guzel beslenıyorlardır mınnoslar
Boyle karincalar geziyor mus gibi oluyor bana tam anlatabildimmi bilmiyorumCanısı ben de oyle cok su ıcebılen bırı degılım ama zorluyorum kendımı 2 lt ortalama heralde. Bazen az bazen fazla. Hıs konusunda da Tam ne hıssettıgımı tarıf edemıyorum ama ılk damar atması gıbıydı hafta ılerledıkce daha kıpırtı seklıde olmaya basladı. Veren Rabbımıze Hamdolsun ya gercekten mucıze.
CanoCanısı ben de oyle cok su ıcebılen bırı degılım ama zorluyorum kendımı 2 lt ortalama heralde. Bazen az bazen fazla. Hıs konusunda da Tam ne hıssettıgımı tarıf edemıyorum ama ılk damar atması gıbıydı hafta ılerledıkce daha kıpırtı seklıde olmaya basladı. Veren Rabbımıze Hamdolsun ya gercekten mucıze.
Evet ama icten disa dogru bi baski oluyo sankiO patlayacak gibi olan şey sertlikmi diyorsun
İlk 3 ay hep tembihledi kilo alma diye ben suan 54 kiloyum simdi artik yavastan al diyor ole abartmadan ilerleyen zamanlarda bebek gelisimi icin 4.5 ayda 1.5 kilo alinca artik al dedi sanirim ayda 1.5 kilo civari almaliymisim gobegimde daha yeni yeni cikmaya basladi ama hala disardan goren bilmeyen hamile demezBen ilkkez duyuyorum bi doktorun kilo alman lazım diye benim kizimda doktor hic kilo almaman lazım demisti bana cokmu zayifsın ki
Göbej büyümesi 19 haftada aslinda tamına göredir ona takılma benim aksine çok büyük gibi duduyo 6aylık gibisezaryen gobeğim biraz vardı tabi
Olur cano haber veririm bunlarda geçecekBen.....Mütemadiyen.....Hep.....Uykumdan uyandığım oluyor.....
Ankara'nın havasının kuruluğuna ve kaloriferlerin yanmasına veriyorum ama hamilelikte ekstradan kuruluk ve tıkanıklık olabiliyormuş.
Çözüm bulursan bana da haber ver kuzum
Isteee olması gereken daha 4 ay 7 aydan sonra artık iyice belli olur seninkii olduğu gibi fit olan insanlar cok belli etmezmişİlk 3 ay hep tembihledi kilo alma diye ben suan 54 kiloyum simdi artik yavastan al diyor ole abartmadan ilerleyen zamanlarda bebek gelisimi icin 4.5 ayda 1.5 kilo alinca artik al dedi sanirim ayda 1.5 kilo civari almaliymisim gobegimde daha yeni yeni cikmaya basladi ama hala disardan goren bilmeyen hamile demez
Hahahaha geriliyor olabilirr kızz benimki uyandığı zaman geriliyo gerildikce busefer karnım bayabi sertleşiyor içten yanii normalEvet ama icten disa dogru bi baski oluyo sankidun gece yatakta soldan saga donemedim agirliktan bu cocuk bir gecede boy mu atiyo anlamadim
Dün gece bende öyleydim sabah düzeldi oluyor arada öyleYa haftada bir kere hic sasmiyor sanki karnim patlayacakmis gibi ne dogrulabiliyorum ne yatabiliyorum. Ama sonraki gun geciyor cok ilginc size de oluyor mu??
Takma kafana benim ilk hamileligim de öyleydi hiç karnim yoktu 6 aya kadar bebek 3.600 doğdu daha ne olsun iç karnin var demekki daha iyi ya sen kilo almiyorsun bebiş alıyor yengem ayında şu an karnı benim şu anki karnimdan daha küçük düşün 10 gün sonra doğum yapacak bebek sağlıklı görünüyor ve kendisi sıfır kiloKızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
Ay o kadar mutlu oldum ki anlatamam rastgele gitmiştim doktoru da sevince devam ettim ama sgk anlaşması olmaması biraz aklımı karıştırıyor bunu hiç konuştunuz muAy ben de medikal parkta Azize hocaya gidiyorumburalardan biriyle denk gelir miyiz diye düşünmüş ama birçok insan arasından ihtimal vermemiştim
Fatsaliyim ben de
Aaaa Ordu’dan birileri.. Ordu’da mı yaşıyorsunuz kızlarOrdu Merkezden sayılırız köyümüz 15 dk felan merkezle.
Köyümüz annemin Kabadüz köyü babamın Harami köyü
Yoksa sende m Ordulusunnn
Aynen bunu bende her gün düzenli yiyorum maden suyunudu da magnezyumlu mineralli olanı içiyorum bebeğe kilo aldırıyor hemde anne için magnezyum desteğini karşılıyorMaden suyuyla muz tuketıuorum ben de hem mıdemı de rahatlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?