2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Normal bunlarr zaten son aylarda sisiceksiniz baya alırsınız kilo bunlara takılmayın ben boylesini ilkkez duydum

Kızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
Bebeğin gelişimi normalse hiç korkma canım 29 ocakta kuzenim doğum yaptı ve başlangıç kilosundan daha aşağıdaydı doğuma gittiğinde yani inanılmaz zayıfladı. Bebiş 3200 çok sağlıklı doğdu. Önemli olan bebeğin gelişimi

Kızlar ne dıosunzz nasıpse bebişler ıkızler olucak, bu burctan olan veya yakın cevresınde bılen varmı

Kızlarrr
Ben yarın 20. Haftama giriyorum bugünlerde burnum tıkalı bugün daha bir tıkalı sanki grip gibi ama değilim burun tıkanıklığı yaşayan var mı.
Ben.....Mütemadiyen.....Hep.....Uykumdan uyandığım oluyor.....

Ankara'nın havasının kuruluğuna ve kaloriferlerin yanmasına veriyorum ama hamilelikte ekstradan kuruluk ve tıkanıklık olabiliyormuş.
Çözüm bulursan bana da haber ver kuzum

Son düzenleme:
Teşekkür ederim aklimda olsun yani cok sık yiyemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi
Canım bana doktorum mutlaka kahvaltı+ara öğün+öğle yemeği+ara öğün+akşam yemeği yapmamı söyledi.
Ara öğünleri kuruyemiş, kurumeyve le süt/yoğurt ya da taze meyve ile yapabilirsin.
Az az yersen belki öğünleri sıklaştırıp zenginleştirebilirsin.

Benim doktorumda ilk 3 ay hep uyardi kilo alma diye dimdi artik al diyor

Boyle karincalar geziyor mus gibi oluyor bana tam anlatabildimmi bilmiyorum

Cano
Bende iki bardaktan fazla içemiyordum doktor hayır günde en az 12 bardak içeceksin dediği için kendimi zorladım 9 anca içebiliyorum hala 12 ye gelmiş değilim bende
Yaa bende işte ilk sol tarafımda damar atması gibi başladı sonra biraz daha hareketlendi gibi dün mutfaktaydım az uğraştım iş yaptım sağ tarafıma felan geçti baya bir hareketlenme hissettim ama dediğin gibi böyle karnıma hiç tekme atmadı.

İlk 3 ay hep tembihledi kilo alma diye ben suan 54 kiloyum simdi artik yavastan al diyor ole abartmadan ilerleyen zamanlarda bebek gelisimi icin 4.5 ayda 1.5 kilo alinca artik al dedi sanirim ayda 1.5 kilo civari almaliymisim gobegimde daha yeni yeni cikmaya basladi ama hala disardan goren bilmeyen hamile demez

Reactions: Jou
Isteee olması gereken daha 4 ay 7 aydan sonra artık iyice belli olur seninkii olduğu gibi fit olan insanlar cok belli etmezmiş

Evet ama icten disa dogru bi baski oluyo sanki dun gece yatakta soldan saga donemedim agirliktan bu cocuk bir gecede boy mu atiyo anlamadim
Hahahaha geriliyor olabilirr kızz benimki uyandığı zaman geriliyo gerildikce busefer karnım bayabi sertleşiyor içten yanii normal bende zor dönüyorum değişik bise

Kızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
Takma kafana benim ilk hamileligim de öyleydi hiç karnim yoktu 6 aya kadar bebek 3.600 doğdu daha ne olsun iç karnin var demekki daha iyi ya sen kilo almiyorsun bebiş alıyor yengem ayında şu an karnı benim şu anki karnimdan daha küçük düşün 10 gün sonra doğum yapacak bebek sağlıklı görünüyor ve kendisi sıfır kilo

Ay ben de medikal parkta Azize hocaya gidiyorum buralardan biriyle denk gelir miyiz diye düşünmüş ama birçok insan arasından ihtimal vermemiştim
Ay o kadar mutlu oldum ki anlatamam rastgele gitmiştim doktoru da sevince devam ettim ama sgk anlaşması olmaması biraz aklımı karıştırıyor bunu hiç konuştunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…