- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.361
gözünaydın kuzummmKızlar ben geldim doktordan gördüm oğluşumu elini çenesine koymuş pek bi düşünceliydi19+1 haftalığız kilo 280gr boy 20 cm herşey normalmiş şimdilik akıntıyı sordum oda normal dedi bu dönemlerde olabillir dedi suyuma baktı o da normal dedi
Bu bende de oluyor hatta böyle olan günlerde bebeğin hareketlerini de az hissediyorum ,Ya haftada bir kere hic sasmiyor sanki karnim patlayacakmis gibi ne dogrulabiliyorum ne yatabiliyorum. Ama sonraki gun geciyor cok ilginc size de oluyor mu??
Bende 1.5 kilo almişim yiyorum da ama niye almıyorum bilmiyorumKizlar gunaydin kontrolu detaylı anlatim biraz 19 haftaliktik haftasiyla uyumlu bebisim ama ben 1.5 kilo almisim daha doktor artik kilo alman lazim ileride allah korusun bebekte gelisim gerili olur seninde kilo alman lazim dedi benim doktorun ultrason detayli oldugu icin ger ay detayliya girmis oluyorum herseyine bakti hersey yolunda dedi kasik agrimi soledim yine onemsemedi daha ilerleyen zamanlarda sirt bel agrilari carpintilar vs olucak hamilelikte bunlar normal dedi. Tetenoz aşisini sordum ol dedi ve seker yuklemesi icin recete tazdi 23.haftada onu yaptiricam 5 hafta sonra ya cagirdi taa bitek ona uyuz oldum zaman gecmiyor cunku hic suan artik yavaslayan döneme girdik ilerleyen haftalarda daha sık cagiricam dedi haziran ortalarinda hersey yolunda giderse dogum gorunuyor ve benim zilli kizim okadar hareket etsin diye bekledim doktora gitmemi beklemis aksaminda baya icimde kipirti hissettim doktorada sormuştun yavas yavas kelebek cirpmalari baslar bi kac haftaya net hissedersin dedibirde dedimki ben balik hic yiyemiyorum onemli degil yumurta yogurt ayran ceviz peynir bunlardanda alirsin dedi birde dedim benim gobegim neden buyumuyor kilo almadigin icin dedi oyle simdi ta 5 hafta beklicem subat bos gecicek 4 martta randevum buda kizimin net olmayan goruntusu
MaşallahKizlar gunaydin kontrolu detaylı anlatim biraz 19 haftaliktik haftasiyla uyumlu bebisim ama ben 1.5 kilo almisim daha doktor artik kilo alman lazim ileride allah korusun bebekte gelisim gerili olur seninde kilo alman lazim dedi benim doktorun ultrason detayli oldugu icin ger ay detayliya girmis oluyorum herseyine bakti hersey yolunda dedi kasik agrimi soledim yine onemsemedi daha ilerleyen zamanlarda sirt bel agrilari carpintilar vs olucak hamilelikte bunlar normal dedi. Tetenoz aşisini sordum ol dedi ve seker yuklemesi icin recete tazdi 23.haftada onu yaptiricam 5 hafta sonra ya cagirdi taa bitek ona uyuz oldum zaman gecmiyor cunku hic suan artik yavaslayan döneme girdik ilerleyen haftalarda daha sık cagiricam dedi haziran ortalarinda hersey yolunda giderse dogum gorunuyor ve benim zilli kizim okadar hareket etsin diye bekledim doktora gitmemi beklemis aksaminda baya icimde kipirti hissettim doktorada sormuştun yavas yavas kelebek cirpmalari baslar bi kac haftaya net hissedersin dedibirde dedimki ben balik hic yiyemiyorum onemli degil yumurta yogurt ayran ceviz peynir bunlardanda alirsin dedi birde dedim benim gobegim neden buyumuyor kilo almadigin icin dedi oyle simdi ta 5 hafta beklicem subat bos gecicek 4 martta randevum buda kizimin net olmayan goruntusu
Bebekde suan bi sıkıntı yoksa uzulmeyin aliriz elbeltBende 1.5 kilo almişim yiyorum da ama niye almıyorum bilmiyorum
Teşekkür ederim aklimda olsun yani cok sık yiyemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegiMaşallahyani beslenmenız normalse herseyden yıyorsanz sıkıntı olmaz ınsAllah, balık bende yıyemıyorum keten tohumu yagı onermıstı bana da doktorum. Omega acısından zengın,Aklınızda olsun ondan alabılırsınız.
Bende dun bu sekılde mesane baskısını ılk hıssettım,altıma yapıcam sandım heralde fazla mı su ıcmıstım bılmıyorum.Cano
Ben hareketlerini daha tam hissetmiyorum ama bazen karnımın içi atıyor hareket ediyor sanki.
Dün bir kaç defa bende hissetim mesaneme doğru baskı oldu 10 dk önce wcye gitmeme rağmen kalktım yine gittim.
Bende aksine istahsizim sabah bide aksam yiyorum ama artik zorlicam kendimi sabahlari avakado yigin oldukca yagli oldugu icin kilo yapar ve bebek gelisimde etkili badem kaju ceviz de ayni sekildeKızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
OlabilirrrBende dun bu sekılde mesane baskısını ılk hıssettım,altıma yapıcam sandım heralde fazla mı su ıcmıstım bılmıyorum.
Bende de oyle delı gıbı ıstahım acıldı yıyorum durumu yok, eskısı gıbıyım. Hatta ınsanlar nasıl yıyor sasıyorum hemen sısıkınlık oluyor:/ sonra dıyorumkı nekakadar yetersız beslenen durumu olmayan anneler var eskıden hele hıcbısry bulamazlarmıs, bebekler zaten senın vucudundan ıhtıyacı olan vıtamınlerı alıyor beslenme bıraz da kendı vuxut depomuza takvıye ıcın. Meseka bazı doktorlar kılo almayı hc onaylamıyor. Bılmıyorum her doktor da farklı. ınsAllah saglıkla guzel beslenıyorlardır mınnoslarTeşekkür ederim aklimda olsun yani cok sık yiyemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi
Canısı ben de oyle cok su ıcebılen bırı degılım ama zorluyorum kendımı 2 lt ortalama heralde. Bazen az bazen fazla. Hıs konusunda da Tam ne hıssettıgımı tarıf edemıyorum ama ılk damar atması gıbıydı hafta ılerledıkce daha kıpırtı seklıde olmaya basladı. Veren Rabbımıze Hamdolsun ya gercekten mucıze.Olabilirrr
Günde ne kadar su içebiliyorsun. Ben en fazla 9 bardak içebiliyorum. Tam hareketlerini hissettiniz mi siz.
Olmazmıı hatta bikac hafta sonra hep ordan çıkmak isticek baya zorlayacakKızlarrr bu bebikim sankı mesanemı tekmelıyor sıze de oyle oluyormı
Maden suyuyla muz tuketıuorum ben de hem mıdemı de rahatlatıyorBende aksine istahsizim sabah bide aksam yiyorum ama artik zorlicam kendimi sabahlari avakado yigin oldukca yagli oldugu icin kilo yapar ve bebek gelisimde etkili badem kaju ceviz de ayni sekilde
O patlayacak gibi olan şey sertlikmi diyorsunYa haftada bir kere hic sasmiyor sanki karnim patlayacakmis gibi ne dogrulabiliyorum ne yatabiliyorum. Ama sonraki gun geciyor cok ilginc size de oluyor mu??
Ben ilkkez duyuyorum bi doktorun kilo alman lazım diye benim kizimda doktor hic kilo almaman lazım demisti bana cokmu zayifsın kiKizlar gunaydin kontrolu detaylı anlatim biraz 19 haftaliktik haftasiyla uyumlu bebisim ama ben 1.5 kilo almisim daha doktor artik kilo alman lazim ileride allah korusun bebekte gelisim gerili olur seninde kilo alman lazim dedi benim doktorun ultrason detayli oldugu icin ger ay detayliya girmis oluyorum herseyine bakti hersey yolunda dedi kasik agrimi soledim yine onemsemedi daha ilerleyen zamanlarda sirt bel agrilari carpintilar vs olucak hamilelikte bunlar normal dedi. Tetenoz aşisini sordum ol dedi ve seker yuklemesi icin recete tazdi 23.haftada onu yaptiricam 5 hafta sonra ya cagirdi taa bitek ona uyuz oldum zaman gecmiyor cunku hic suan artik yavaslayan döneme girdik ilerleyen haftalarda daha sık cagiricam dedi haziran ortalarinda hersey yolunda giderse dogum gorunuyor ve benim zilli kizim okadar hareket etsin diye bekledim doktora gitmemi beklemis aksaminda baya icimde kipirti hissettim doktorada sormuştun yavas yavas kelebek cirpmalari baslar bi kac haftaya net hissedersin dedibirde dedimki ben balik hic yiyemiyorum onemli degil yumurta yogurt ayran ceviz peynir bunlardanda alirsin dedi birde dedim benim gobegim neden buyumuyor kilo almadigin icin dedi oyle simdi ta 5 hafta beklicem subat bos gecicek 4 martta randevum buda kizimin net olmayan goruntusu
Kızda kiloşlar pek alinmıyor bende almamıştım ben böyle şey duymadım yani kilo almıyosan demekki bebek alıyodurBende 1.5 kilo almişim yiyorum da ama niye almıyorum bilmiyorum
Hayır canim aksine daha sağlıklı olurr demekki bebeğin kilo alıyor takılma bunlara diyorum ya bak ben 7 kiloyla gittim doğuma hersey yolundaKızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?