2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
gözünaydın kuzummm

Kizlar gunaydin kontrolu detaylı anlatim biraz 19 haftaliktik haftasiyla uyumlu bebisim ama ben 1.5 kilo almisim daha doktor artik kilo alman lazim ileride allah korusun bebekte gelisim gerili olur seninde kilo alman lazim dedi benim doktorun ultrason detayli oldugu icin ger ay detayliya girmis oluyorum herseyine bakti hersey yolunda dedi kasik agrimi soledim yine onemsemedi daha ilerleyen zamanlarda sirt bel agrilari carpintilar vs olucak hamilelikte bunlar normal dedi. Tetenoz aşisini sordum ol dedi ve seker yuklemesi icin recete tazdi 23.haftada onu yaptiricam 5 hafta sonra ya cagirdi taa bitek ona uyuz oldum zaman gecmiyor cunku hic suan artik yavaslayan döneme girdik ilerleyen haftalarda daha sık cagiricam dedi haziran ortalarinda hersey yolunda giderse dogum gorunuyor ve benim zilli kizim okadar hareket etsin diye bekledim doktora gitmemi beklemis aksaminda baya icimde kipirti hissettim doktorada sormuştun yavas yavas kelebek cirpmalari baslar bi kac haftaya net hissedersin dedi birde dedimki ben balik hic yiyemiyorum onemli degil yumurta yogurt ayran ceviz peynir bunlardanda alirsin dedi birde dedim benim gobegim neden buyumuyor kilo almadigin icin dedi oyle simdi ta 5 hafta beklicem subat bos gecicek 4 martta randevum buda kizimin net olmayan goruntusu

Eklentiler

• 011bcfdc-def8-4168-ba81-1eae33cfd8ec.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 61
Bende 1.5 kilo almişim yiyorum da ama niye almıyorum bilmiyorum

Reactions: Jou
Kızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi

Maşallah yani beslenmenız normalse herseyden yıyorsanz sıkıntı olmaz ınsAllah, balık bende yıyemıyorum keten tohumu yagı onermıstı bana da doktorum. Omega acısından zengın,Aklınızda olsun ondan alabılırsınız.

Teşekkür ederim aklimda olsun yani cok sık yiyemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi

Cano
Ben hareketlerini daha tam hissetmiyorum ama bazen karnımın içi atıyor hareket ediyor sanki.
Dün bir kaç defa bende hissetim mesaneme doğru baskı oldu 10 dk önce wcye gitmeme rağmen kalktım yine gittim.
Bende dun bu sekılde mesane baskısını ılk hıssettım,altıma yapıcam sandım heralde fazla mı su ıcmıstım bılmıyorum.

Kızlar şu kilo meselesi çok kafama takılıyor ya gece 12 de bile yiyorum almamam normal mi Allah korusun ilerisi için kötü olabilir mi
Bende aksine istahsizim sabah bide aksam yiyorum ama artik zorlicam kendimi sabahlari avakado yigin oldukca yagli oldugu icin kilo yapar ve bebek gelisimde etkili badem kaju ceviz de ayni sekilde

Teşekkür ederim aklimda olsun yani cok sık yiyemiyorum bi sabah kahvalti bide aksam yemegi
Bende de oyle delı gıbı ıstahım acıldı yıyorum durumu yok, eskısı gıbıyım. Hatta ınsanlar nasıl yıyor sasıyorum hemen sısıkınlık oluyor:/ sonra dıyorumkı nekakadar yetersız beslenen durumu olmayan anneler var eskıden hele hıcbısry bulamazlarmıs, bebekler zaten senın vucudundan ıhtıyacı olan vıtamınlerı alıyor beslenme bıraz da kendı vuxut depomuza takvıye ıcın. Meseka bazı doktorlar kılo almayı hc onaylamıyor. Bılmıyorum her doktor da farklı. ınsAllah saglıkla guzel beslenıyorlardır mınnoslar

Olabilirrr
Günde ne kadar su içebiliyorsun. Ben en fazla 9 bardak içebiliyorum. Tam hareketlerini hissettiniz mi siz.
Canısı ben de oyle cok su ıcebılen bırı degılım ama zorluyorum kendımı 2 lt ortalama heralde. Bazen az bazen fazla. Hıs konusunda da Tam ne hıssettıgımı tarıf edemıyorum ama ılk damar atması gıbıydı hafta ılerledıkce daha kıpırtı seklıde olmaya basladı. Veren Rabbımıze Hamdolsun ya gercekten mucıze.

Ben ilkkez duyuyorum bi doktorun kilo alman lazım diye benim kizimda doktor hic kilo almaman lazım demisti bana cokmu zayifsın ki
Göbej büyümesi 19 haftada aslinda tamına göredir ona takılma benim aksine çok büyük gibi duduyo 6aylık gibi sezaryen gobeğim biraz vardı tabi

Hayır canim aksine daha sağlıklı olurr demekki bebeğin kilo alıyor takılma bunlara diyorum ya bak ben 7 kiloyla gittim doğuma hersey yolunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…