2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canısim şuan kaç haftaliksiniz ben ayakalrimi uzatıp sırtıma yastık koyup hafif uzanla şekline geçince kıpır kıpır oluyor hemen yeri genişliyor sanırım hatta elimi karnıma koyuyorum ilk oturunca böyle sessiz bekliyorum hadi anneye bir işaret ver nerdesin diyorum çünkü hep bir tataflarda oluyor ne zaman geçiyor napyor anlamıyorum hemen pıt pıt pıt vuruyor çok hoşuma gidiyor

21 olduk cok sukur canım, baya hareketlendık cok sukur yaa, dalgalanmalar oluyormu senın de karnında

Aynen bunu bende her gün düzenli yiyorum maden suyunudu da magnezyumlu mineralli olanı içiyorum bebeğe kilo aldırıyor hemde anne için magnezyum desteğini karşılıyor
Canım ya internette kilo aldırmaz diyo bunu sanadr mu dedi

Ay o kadar mutlu oldum ki anlatamam rastgele gitmiştim doktoru da sevince devam ettim ama sgk anlaşması olmaması biraz aklımı karıştırıyor bunu hiç konuştunuz mu
Bizim özel ve tamamlayıcı sağlık sigortamız ikisi de var. Gebelik teminatımız başlamadığı için şuan muayenelere para vererek giriyoruz ama mayıstan sonra teminatın süresi dolduğu için doğumda ödeme yapmayacağız. Bu zamana kadar istediği testler olması gereken kadardı, muayenelerinde güler yüzlü oluşu ve hep içimi rahatlatması falan çok memnunum doktordan. Siz memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…