2024 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 109 49,3%
  • erkek

OY: 104 47,1%
  • ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız ve erkek

OY: 5 2,3%
  • üçüz/çoğul

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    221
Canım dogum parası nekadar oldu
Yengem devlette dogum yapmıstı ılkinde sonra ne yasadıysa kadın dedı bıda adım hayatta gıtmem
Canım bende bilmiyorum ki ilk doğumum olcak benimde Allah nasip ederse
Bende kürtaj olacağım zaman bekleme salonunda bekliyordu kadınlar kıvranıyor oda yok diye almıyorlar o kadar kötü davranıyorlardı ki anlatamam sana.

Reactions: Jou
Boyu falan kactı kac haftalık gidiyorr kiz bunlari yazın yavvvv bunlari merak ediyoruzz
Valla canısı buyunu
Boyu falan kactı kac haftalık gidiyorr kiz bunlari yazın yavvvv bunlari merak ediyoruzz
Valla canısı boya birşey demedi ne kadar kibar bir bebek dedi kilosu güzel yarım kiloya yaklaşmış dedi 1 hafta önde gidiyor suyu plesenta konumu falan iyi dedi işte çok şükür ekstra ultrason yağıdinda yazanlara baktım ama anlamadım

Reactions: Jou
Vallahaa süperrr daha ne olsunnn

devlet düşünüyorum kuzum ben, çok spontan gelişen bir durum olmazsa, devlete giderim diyorum
Bende nasip olursa bebeğin gidişatına göre devlette yapmayı düşünüyorum bizim burası küçük bir yer kuzenimde hastahanede hemşire aynı zamanda annemin komsusu da doğum katında hemşire falan onlarla yaparım gibi inşallah

Ayy bende dün gördüm eli kafasında çocuğum ne düşünüyordu aceba Dr nasıl gülüyor çok şükür canım bu sene oğluş senesi galiba ya

Ben de doğum paketi yaptırmadım daha doğrusu son doktorumun sgk anlaşması yokmuş. Hiç doğumu da konuşmadık he fiyatlar nasıl Gebzedeyim ben bilgisi olan var mı
AA ben de darıcadayım, hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz. Benim doktorun da sgk anlaşması yok

Evet canım malesef:/ Allah yardım etsın ya hersey para degıl yanı, bu işi yapan ınsanların vıcdanlı sabırlı olması cok onemlı.

Kızlarrr bu bebikim sankı mesanemı tekmelıyor sıze de oyle oluyormı
Cano
Ben hareketlerini daha tam hissetmiyorum ama bazen karnımın içi atıyor hareket ediyor sanki.
Dün bir kaç defa bende hissetim mesaneme doğru baskı oldu 10 dk önce wcye gitmeme rağmen kalktım yine gittim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…