- 18 Mart 2023
- 2.303
- 1.453
- 63
- 26
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #8.341
Canım dogum parası nekadar oldu
Canım bende bilmiyorum ki ilk doğumum olcak benimde Allah nasip ederseYengem devlette dogum yapmıstı ılkinde sonra ne yasadıysa kadın dedı bıda adım hayatta gıtmem
Mardin güzel bir yer amaaMardindeyiz
Ben İzmir'de doğup büyüdüm aslen buralı anne baba bize de burda gelin olmak nasipmisMardin güzel bir yer amaa
Bende Orduluyum ama İstanbulda yaşıyorumm
Valla canısı buyunuBoyu falan kactı kac haftalık gidiyorr kiz bunlari yazın yavvvv bunlari merak ediyoruzz
Valla canısı boya birşey demedi ne kadar kibar bir bebek dediBoyu falan kactı kac haftalık gidiyorr kiz bunlari yazın yavvvv bunlari merak ediyoruzz
Vallahaa süperrr daha ne olsunnnValla canısı buyunu
Valla canısı boya birşey demedi ne kadar kibar bir bebek dedikilosu güzel yarım kiloya yaklaşmış dedi 1 hafta önde gidiyor suyu plesenta konumu falan iyi dedi işte çok şükür ekstra ultrason yağıdinda yazanlara baktım ama anlamadım
Bende nasip olursa bebeğin gidişatına göre devlette yapmayı düşünüyorum bizim burası küçük bir yer kuzenimde hastahanede hemşire aynı zamanda annemin komsusu da doğum katında hemşire falan onlarla yaparım gibi inşallahdevlet düşünüyorum kuzum ben, çok spontan gelişen bir durum olmazsa, devlete giderim diyorum
Elhamdülillah kuzumVallahaa süperrr daha ne olsunnn
Ayy bende dün gördüm eli kafasında çocuğum ne düşünüyordu aceba Dr nasıl gülüyorKızlar ben geldim doktordan gördüm oğluşumu elini çenesine koymuş pek bi düşünceliydi19+1 haftalığız kilo 280gr boy 20 cm herşey normalmiş şimdilik akıntıyı sordum oda normal dedi bu dönemlerde olabillir dedi suyuma baktı o da normal dedi
AA ben de darıcadayım, hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz. Benim doktorun da sgk anlaşması yokBen de doğum paketi yaptırmadım daha doğrusu son doktorumun sgk anlaşması yokmuş. Hiç doğumu da konuşmadık he fiyatlar nasıl Gebzedeyim ben bilgisi olan var mı
Aaa neresinden??Mardin güzel bir yer amaa
Bende Orduluyum ama İstanbulda yaşıyorumm
Ordu Merkezden sayılırız köyümüz 15 dk felan merkezle.Aaa neresinden??
Fatsaliyim ben deOrdu Merkezden sayılırız köyümüz 15 dk felan merkezle.
Köyümüz annemin Kabadüz köyü babamın Harami köyü
Yoksa sende m Ordulusunnn
Medikal parka gidiyorum Azize hanıma siz kime gidiyorsunuzAA ben de darıcadayım, hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz. Benim doktorun da sgk anlaşması yok
Evet canım malesef:/ Allah yardım etsın ya hersey para degıl yanı, bu işi yapan ınsanların vıcdanlı sabırlı olması cok onemlı.Canım bende bilmiyorum ki ilk doğumum olcak benimde Allah nasip ederse
Bende kürtaj olacağım zaman bekleme salonunda bekliyordu kadınlar kıvranıyor oda yok diye almıyorlar o kadar kötü davranıyorlardı ki anlatamam sana.
Ay ben de medikal parkta Azize hocaya gidiyorumMedikal parka gidiyorum Azize hanıma siz kime gidiyorsunuz
Yaaa hemşeriyizFatsaliyim ben de
Gerçekten öyle.Evet canım malesef:/ Allah yardım etsın ya hersey para degıl yanı, bu işi yapan ınsanların vıcdanlı sabırlı olması cok onemlı.
CanoKızlarrr bu bebikim sankı mesanemı tekmelıyor sıze de oyle oluyormı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?