- 25 Ağustos 2019
- 62.482
- 119.980
- 698
- 31
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.561
21 kuzumKac haftalik sizin
Totona sahip çikYaaa bugünde vardı iş yerinde korkumdan yiyemedim
Ayniyiz21 kuzum
Altıma kaçırmışım gibi hissettim ama çamaşırımda avuç içi kadardı ıslaklık daha öncesini farketmemişim ne yazık kiİçini ferah tut canım allah yardımcınız olsun dualarım seninleçok mu ıslaklık olmuştu bak onu anlayıp hasteneye gitmen bile allah yardım etmiş
Yemin ederim ben de böyle bir şey görmedim… bir şeylerin sonu değil de başlangıcı olması ihtimali çok korkutucuSanırım vücutlarımiza yeni birşeyler daha yükleniyor belli bir süre sonra benim de mide yanmalarim başladı bu kadar erken başlarsa napcaz sonuna kadar bilmiyorum kız o ne biçim yanma öyle ben ilk defa yaşıyorum
Bence öyle düşünme ya onuda farkettirmeseydi allah korusun şükür bak en azından umudun var şimdi sen iyi ol ki o da iyi olsunAltıma kaçırmışım gibi hissettim ama çamaşırımda avuç içi kadardı ıslaklık daha öncesini farketmemişim ne yazık ki
Tamam olurTotona sahip çik
Ağrılar başlar galiba artık canım hareket egzersiz yapmani tavsiye ederim öyle daha rahat geçer ağrıların azalır baya rahatlarsın herkesin bedeni farklı tepki veriyor işteKızlar yukarıda iki omuz arası sırt ağrısı gibi böyle dik durunca Ağrı hisseden oluyor mu ya da yataktayken de çok ağrıyor böyle yukarı iki omuzumun arası yani çok değişik bir ağrı miğde ağrısı atıyor diyor annem de oraya ama benim migdem agrimiyor
Normal canım.benimde baya ağrım oldu bebek biyere baskı yapıyor onun ağrisı oluyo yada kese büyüdükce esniyodurTamam olur
Ayy bugün karnımın sol tarafı ağrıyor ya içimdede birşeyler oluyor gibi normal mi ya resmen oturamıyorum
Bende öyle düşündüm ama ne bilim ya bide çalışıyorum gün içinde hep oturuyoruz ara ara kalkıp geziyorum ama işte göbekte çıkınca tıkızlanıyor insan. Kremde yok yaNormal canım.benimde baya ağrım oldu bebek biyere baskı yapıyor onun ağrisı oluyo yada kese büyüdükce esniyodur
Nedicem kuzum sudocrem varmı elinde o iyi gelir sürersen
Öyle galiba egzersizlere başlamam lazimAğrılar başlar galiba artık canım hareket egzersiz yapmani tavsiye ederim öyle daha rahat geçer ağrıların azalır baya rahatlarsın herkesin bedeni farklı tepki veriyor işte
Bende bunu yazicaktim dunden beri sirtim cok agriyor yan yatinca sanki sirtimin ortasi dahada sıkısiyirKızlar yukarıda iki omuz arası sırt ağrısı gibi böyle dik durunca Ağrı hisseden oluyor mu ya da yataktayken de çok ağrıyor böyle yukarı iki omuzumun arası yani çok değişik bir ağrı miğde ağrısı atıyor diyor annem de oraya ama benim migdem agrimiyor
Ben biraz dikkat ediyorum canım sadece bebege iyi gelecek seyler yiyorum tatlı ve hamurisini sadece pzar günlerine bırakıyorum canımın cektigi bi sey olursa, 23. Hafta 3.5 ile devam ama şunu da unutmamak gerek her kadının bedeni ihtiyacları vs farklıdır bu sürec senin cok abartmadan istedigimiz gibi yaşamak lazımGünaydıınBugün tam 20.haftaya girdim yola 3 kg 100 gr ile devam ediyorum. Birden çok hızlanmaya başladı sanki İştahım da açıldı. Boyum kısa korkuyorum valla bu işin sonunda 10 kg’ı geçicem diye Sizde durumlar nasıl?
Çok iyi yapıyorsun ben de abartmamaya çalışıyorumBen biraz dikkat ediyorum canım sadece bebege iyi gelecek seyler yiyorum tatlı ve hamurisini sadece pzar günlerine bırakıyorum canımın cektigi bi sey olursa, 23. Hafta 3.5 ile devam ama şunu da unutmamak gerek her kadının bedeni ihtiyacları vs farklıdır bu sürec senin cok abartmadan istedigimiz gibi yaşamak lazım
GünaydınnGünaydıınBugün tam 20.haftaya girdim yola 3 kg 100 gr ile devam ediyorum. Birden çok hızlanmaya başladı sanki İştahım da açıldı. Boyum kısa korkuyorum valla bu işin sonunda 10 kg’ı geçicem diye Sizde durumlar nasıl?
Evet olabilir canım ama hızlı almamıssın o kadar abartmaÇok iyi yapıyorsun ben de abartmamaya çalışıyorumCanım meyve istiyorsa bir porsiyon yiyorum yersem yerim normalde. Ama sabah çok canım çekti sandviç yedim mesela. Öğlen sadece bir çorba içeyim diyorum kendi kendime 49.5 kilo ile hamile kaldım onunla alakası olabilir mi acaba daha hızlı almamın
Ben kendimi 72 ye kadar yolu var diye şartladım, 64 le kaldım suan 67.5 devam, ama 72 yi geçer benceGünaydınnbenim de 22den sonra bir hızlandı ama gerçekten canım ne isterse yiyorum hayatım nispeten hareketli herhalde ondan, hala iyi sayılırım. Hamile olmasam bu kadar yemeye 20 kilo alırdım boy kilo indeksine bak bakalım senin doğuma girerken olman gereken kilo aralığı neymiş, çünkü kilo almamak, yağlı olmamak da iyi değilmiş diye okudum. Biz yine aralığımızda kalalımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?