- 10 Ocak 2021
- 1.226
- 961
- 73
- 34
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.601
Teşekkür ederim canımBununla geçmiş olsun canımm ilerlemeden önüne geçmişsin bebiş de iyiyimiş oh maşallahhh
AAaa vücuttan vücuda değişiyo ozaman ben kızımda almadım 7kiloyla gittim doğumaSağol canım ben oğlum da da almamıştım buda oglan almamışım kızlarda alınıyor demekki
Bende 76 da kaldım ins dahada almamAyy cok garip ya hem bi an önce dogsun istiyorum hem de yaşayacağım süreçler beni meraklandırıo nasıl olacak diye iyi bakayım fln diye kurup duruyorum
Sözün sonu bebeklerimiz saglıklı dogsun da gerisi hallolurBende 76 da kaldım ins dahada almam
AMinn canım benimmSözün sonu bebeklerimiz saglıklı dogsun da gerisi hallolur
Ay evet ya iyi de hissettiriyor aslında neden yapamıyoruz bilmiyorum ağrıları falan da direkt geçiriyor aslında nasıl kırıcaz biz bunu ofEvettt yaaa ısınma yapcamda oyle başlayacamda hamiş kalmadan önce 1 sene hergün spor yaptım sanırım o bıkkınlık geldi banahalbuki şuanki daha kolay ve rahat bi spor niye başlayamıyorum anlayamadım yanii gene sezaryen ağrılar gelecek bana
Şanslıyız ama bu yazın çoğunluğu evde geçer heralde sonra yine kazaklar montlar bol kıyafetler bayaa zamanımız olacak eski halimize dönmek içinBen sezaryen düsünüyorum ya ondan sonrası göbek zor gidiomus dediler hafiften bi tırstım biraz önem veriyorum böyle seylere yaşımız da daha genç ya ne biliyim ondan galiba
Benimde canım doktora gittim bu gün sordum normal bebek büyüyünce ağrısı ya sırta ya bacağa ya da hafif hafif küçük karın ağrısına ceviriyormus karın sertlesmesi için de baktı dedi bebeğin kemikleri gelişiyor kendini toplayınca karnın sertlesiyorBende bunu yazicaktim dunden beri sirtim cok agriyor yan yatinca sanki sirtimin ortasi dahada sıkısiyir
Gaza gelmemiz lazımAy evet ya iyi de hissettiriyor aslında neden yapamıyoruz bilmiyorum ağrıları falan da direkt geçiriyor aslında nasıl kırıcaz biz bunu of
Biz de cok arastirdik. Herkesin onceligi farklidir benim icin hafif olmasi cok onemliydi. Cybexlerden tutun her seyi magazaya gidip deneyimledim. Prego solo vip 2024. Serisi tum beklentilerimi karsiladi. Dikkat edin 2024 yeni serisi diyorum. Cunku eski seride puset takilirken ana koltuk cikmiyordu ben onu istemiyordum. Gurkan bebe de bulduk. Belki yardimci olur bu yazim size biz de cok arastirmistik cunku zor bir secim bir suru secenek var :)kızlar merhaba, bebek arabası bulamadım hala biri git şunu al desin alıcam direkt o kadar kafam karıştı ki bide hediye olarak alıcak eşimin abisi fiyat olarak pahalı birşey beğenmek istemiyorum , önerilerinizi bekliyorum
Bendim tatlışKızlar geçen gün birisi kehribar kolye paylaşmıştı ben bulamadım o mesajı beni görüyorsan kalp at kuzu
KesinlikleŞanslıyız ama bu yazın çoğunluğu evde geçer heralde sonra yine kazaklar montlar bol kıyafetler bayaa zamanımız olacak eski halimize dönmek için
Helal olsun sana bende kızımda öyleydi simdi artık yapamiyorum duzen ama bazen sapitıyorum bazen düzene giriyorum 1 kilo vermis oluyorumBen 60'la hamile kaldım, şuan 22+2'yiz. +4'le devam ediyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum, etmezsem direkt kilo alıyorum. Özellikle akşam canım her şeyi çok atıştırmak istiyor
Evet bencede bunyeden bünyeye değişiyorAAaa vücuttan vücuda değişiyo ozaman ben kızımda almadım 7kiloyla gittim doğuma
Oglumda çok çabuk aldım farketmiyormuş dmeekki sende öyle deyince
Aynen bebişimm 2cidemi oğluşun olduEvet bencede bunyeden bünyeye değişiyor
Cnm mrb öncelikle geçmiş olsun Allah şifa versin kısa sürede düzelir ins.Bu ıslaklık dedign sey nasil oluyordu bende de oluyor sulu akinti dr bakıyo suyu normal diyo ama benim icin rahat etmiyo bi türlü.Bu arada havuç suyu çok iyi geliyor icebildigin kadar ic benim gorumcemdede suyu azdı havuç suyu icerek düzeldi dr bile şaşırdı devam et dediDaha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.
Ay canim aklimdaydin bende sana yazicaktim sertlesmeyi sordunmu diye teşekkür ederim bilgilendirdigin icin iyi olmaniza sevindmBenimde canım doktora gittim bu gün sordum normal bebek büyüyünce ağrısı ya sırta ya bacağa ya da hafif hafif küçük karın ağrısına ceviriyormus karın sertlesmesi için de baktı dedi bebeğin kemikleri gelişiyor kendini toplayınca karnın sertlesiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?