- 25 Kasım 2021
- 4.022
- 6.793
- 88
- Konu Sahibi mesirmacunu
-
- #9.541
Bu sabah aklıma geldin ama yazıpp seni de sıkmak istemedim, iyi olmanıza çok sevindim bebeğin kilo alması için muz kabak çekirdeği kaşar ceviz gibi ürünleri de kullanmayı ihmal etme canım, Rabbim sağ salim vaktinde kavuştursun siziDaha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.
Muz ceviz kaşar peyniri yiyorum iştahım hiç yok bu durum beni çok yıktı. Zorluyorum kendimi yemek için duanız için Allah razı olsunBu sabah aklıma geldin ama yazıpp seni de sıkmak istemedim, iyi olmanıza çok sevindim bebeğin kilo alması için muz kabak çekirdeği kaşar ceviz gibi ürünleri de kullanmayı ihmal etme canım, Rabbim sağ salim vaktinde kavuştursun sizi
İnşallah ya sağlıkla gelsin yeterkiYaaaa uykucu iste seni yormayacak annesii
Allahın izniyleeİnşallah ya sağlıkla gelsin yeterki
Benim de aklıma geldin az önce ismine bakıp soracaktım nasılsın diye. Benim de hiç bilgim yok bu durumlarla alakalı ama hastanede emin ellerdesin inşallahDaha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.
maden suyu varmıAcı biber yedim demiştim ya hala yanıyorum
Kız öyle bir yanma değil bağsurum var zaten oram yanıyor yani anladınmaden suyu varmı
Heeee hahahahaha yaa bi tavsiye vardı tiktokta bilseydim atardım sanaKız öyle bir yanma değil bağsurum var zaten oram yanıyor yani anladın
Belki ayağıdır oBebek hareketlerini nerede hissediyrsn haftasiyla yazsrmisin ben 21 im ama asagilarda hissediyrm yukari cikmiyirmuydu bu bebis gobek hizasina ama hala asagilarda hissediyrm pit pit vuruyr
Himm olabilir baya etkiliyor çünkü alt üst ediyor kansızlıkKan degerim dusmus canim doktor orta derece dedi birdahaki gidisimde ilaclarimi duzenlicek oyle dedi
Yaaa bugünde vardı iş yerinde korkumdan yiyemedimHeeee hahahahaha yaa bi tavsiye vardı tiktokta bilseydim atardım sana
Bende 21 haftalığım senin gibi hep altlarda hissediyorum pıt pıt o da doğru hissediyorsan yani genelde hep aynı saatlerde oluyor. Birde benim kız sürekli uyuyor dün detaylıda doktor o kadar vurdu bana mısın demedi yürüttü doktor be yok yine uyanmadı.Bebek hareketlerini nerede hissediyrsn haftasiyla yazsrmisin ben 21 im ama asagilarda hissediyrm yukari cikmiyirmuydu bu bebis gobek hizasina ama hala asagilarda hissediyrm pit pit vuruyr
İçini ferah tut canım allah yardımcınız olsun dualarım seninleDaha önce bahsetmiştim ıslaklık ile acile gidip bebeğimin suyunun çok azaldığını öğrenmiştim. Perşembeden beri hastanede yatıyorum. Emr protokolü uyguladılar serumlar antibiyotikler hala devam. Suyum artsın diye havuç suyu içiyorum 3 litre de su. Çevrede başka duyan var mı bu şekilde bir süreç ? 23+5 oldu kızım her gün kalp atışlarını dinliyoruz bir sıkıntı görünmüyor ama korkuyorum elbette.
Ben hamılelığın başındna berinyaşıyorum çok tahatsız oluyordum. Kan ilacımo deiştik onu deişeli oladar olmuyorumKızlar bu aralar kabızlık problemi yaşamaya başladım ben. Sizde de oluyor mu bu sorun? Doktora bir danışsam mı acaba
Ben hic uyurken rastlamadim ultrasondaBende 21 haftalığım senin gibi hep altlarda hissediyorum pıt pıt o da doğru hissediyorsan yani genelde hep aynı saatlerde oluyor. Birde benim kız sürekli uyuyor dün detaylıda doktor o kadar vurdu bana mısın demedi yürüttü doktor be yok yine uyanmadı.
Kac haftalikti seninBende 21 haftalığım senin gibi hep altlarda hissediyorum pıt pıt o da doğru hissediyorsan yani genelde hep aynı saatlerde oluyor. Birde benim kız sürekli uyuyor dün detaylıda doktor o kadar vurdu bana mısın demedi yürüttü doktor be yok yine uyanmadı.
Kac haftalik sizinBelki ayağıdır obenimkidevuruyo atlarda bazen üste çıkıyobayada sertleşiyo
Ben hic uyurken rastlamadim ultrasonda
Ben sadece bir kere çok hareketli gördüm 15 haftalıktı.Kac haftalik sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?